Spotřebováno - půlka ledna + únor

Ahojte, taky vám to počasí dělá takovou radost? Mně velikou! Dnes jsem si byla zařídit novou občanku, konečně se zbavím té příšerné fotky na staré občance, kde mi je 15 :D Večer se se spolubydlícími chystáme do Subway, kde chceme využít kuponek na Subway talíř a pořádně se nažrat, vychází to dost výhodně! A pak zřejmě na pivečko (mimochodem včera jsme si dávali první točené už na zahrádce, paráda). A jak se máte vy?

Na vaše doporučení jsem si dnes koupila ty linky od UMA, tak uvidíme, jak budu spokojená :)

8 komentářů

  1. Tělové mléko mám taky, ale kiwi. Ta vůně je suprová :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) ústní vodu jsem od Listerine měla oranžovou a dycky mi slzely hrozně oči :D, teďka mám Odol a ta je skvělá :). Už delší dobu sleduji youtuberku i blogerku Svět podle LU a zrovna teďka dělala video na oční linky tak se mrkni :) http://www.stream.cz/fasada/10001684-vodeodolne-linky-ve-fixu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Odol jsem tedy zatím nezkoušela, je fajn vědět, že je dobrá, třeba ji jednou zkusím a už nevyměním :) Svět podle LU znám, díky za odkaz na video o linkách, hned ho jdu zkouknout!

      Vymazat
  3. Balea je skvělá, jsem ráda, že má zastání u čím dál více lidí. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ji kupuju hrozně dlouho, mám tu značku moc ráda. Sice některé produkty nejsou tak povedené jako ty ostatní, ale za ty peníze se nebojím zkoušet cokoliv, pak mi to není až tak líto, pokud mi to nevyhovuje :)

      Vymazat
  4. Soli od Balea jsou super, také jsem měla čokoládovou ;) Naopak s tělovými mléky moc dobrou zkušenost nemám.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. také používáme s přítelem tuhle ústní vodu, ty předchozí s alkoholem byly vždycky naprosto šílený - pokaždé jsem brečela, jak to pálilo :D s těma linkama se mi stalo totéž, mě teda bohužel vůbec nenadchly :/
    Ani, mě hodně moc vyhovují linky od Dermacol - nějaká ta ultra black kolekce (?!), nejsem si úplně jistá. mají jak fixu, tak i tekuté linky, tak se na ně mrkni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak? :D No, bylo to vážně dost silné, ještě, že udělali tu bez alkoholu!
      Já už si pořídila gelové linky od UMA a jsem s něma moc spokojená, za tu cenu, wow! Věřím, že ty Dermacolí budou skvělý, až budu kupovat linky příště, tak vsadím na ně, doporučovalo mi je víc čtenářek. Tak děkuju :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)