New in #51

Ahojte, jak už jsem psala na FB, včera se mi podařilo hodit 4 striky po sobě v bowlingu, nechápu to doted :D Byla jsem na oslavě narozenin, pak jsme ještě pokračovali na disko trisko, ale moc dlouho jsem tam nepobyla, chtěla jsem být na dnešek fresh, když se mám učit na první průběžný test z makroekonomie příští týden, uf. Jinak jsem včera pekla kakaovo-banánové muffiny s lískooříškovým pudinkem a dnes jsem opět vařila risotto con funghi, oboje je výborné! A jak jste si užili víkend vy?


Začnu těma největšíma láskama - sehnala jsem je na votočvohoz u slečny, která je objednává odněkud přímo z továrny, čímž jsou o dost levnější než klasicky v obchodech. Vyšly mě na 820Kč i s poštou :) Chvilku jsem nad tím uvažovala, jestli to nejsou fejky třeba, ale mají logo na vnitřní straně, po týdnu neustálého nošení se nerozpadly, naopak vypadají pořád jako nové, takže nic neřeším a jsem moc spokojená! Kdyby někdo chtěl odkaz na prodejce, napište mi do komentářů :)
Tělový krém a krém na obličej od značky Lumene, které mi zaslali z krasa.cz - brzo tu uvidíte recenze, já jsem zatím moc spokojená!
Nákup na galaxieprani.cz - to máslo na rty jsem chtěla už dlouho, tak jsem si konečně udělala radost (109Kč). K tomu jsem si vzala tvářenku, protože ta moje od Miss Sporty je rozbitá a stejně už jí tam moc není, tak jsem si vybrala od MUA (59Kč) a černý lak na nehty jsem taky potřebovala, mám doma akorát nějaký nekvalitní, který je strašně tuhý. Tento tam měli ve slevě za 39Kč, tak uvidíme, jaký bude.
Došla mi micelárka z Kauflandu, tak jsem se poohlédla po nové a po přečtení několika recenzí jsem se rozhodla pro tuhle od L'oréal (119Kč). Korektor už mi taky těžce dochází, zaujal mě tento od Essence, který má jako aplikátor štěteček, přijde mi podobný korektoru od Rimmelu, akorát levnější (59Kč).
Tyhle brutální dip dye šortky jsem objevila náhodou v sekáči v Brně, jsou to Levisky a stály mě 60Kč. Přítel mě dost přemlouval, abych si je vzala, na mě jsou totiž možná až moc výrazné, tak uvidíme, jak často je budu nosit :D
 V drogerii Teta měli výprodeje značky Basic. Já okolo toho stojanu vždycky chodila bez povšimnutí, ale jak jsem viděla cedulky 10, 15, 20Kč, tak jsem se zastavila a nakonec vybrala tyhle věci - krásné zlaté stíny, vínovo-zlatý lak, konturka na rty a matný lesk. Dohromady mě to stálo 65Kč, nádhera :)
A díky vašim radám k poslednímu videu jsem si do Tety zašla pro gelové linky od značky UMA, bohužel měli jenom hnědé, ale i tak jsem si je vzala. Už jsem je vyzkoušela a přijde mi, že ta hnědá vypadá možná lépe než černé výrazné linky, aspon pro mě :) Stály mě 70Kč.

Co jste si koupili v poslední době vy?

23 komentářů

  1. Šortky se mi moc líbí! v létě budou vypadat parádně!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Conversky jsou prostě top a šortky se mi moc líbí.
    Micelárku jsem akorát dopoužívala a balzámek od Nivei nemůžu nikde sehnat :)
    Pěkné věcičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On ani není v ČR k dostání, seženeš ho jenom takhle na e-shopech :) A děkuju!

      Vymazat
  3. Ty šortky jsou parádní :)) A ty boty no ty kks :)) chci si je taky jednou pořídit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Conversky a Vans mezi němi se dlouho dobu rozhoduji a chtěla bych se teda zeptat na tu slečnu co prodává ty conversky na votočvohoz:-) děkuji. A ještě jsem se chtěla zeptat, Vansky normálně seženu v jakém obchodě?:) Hledala jsem, ale nenašla :) děkujuu mooc;))
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/52496-marcelina777
      Vansky seženeš většinou ve skate shopech - ve Vankovce a v Olympii v Brně, ale ted si nejsem jistá, ve kterých přesně. A taky by je měli mít v Revolution Shopu na Josefské, ale to mluvím jenom za Brno :)

      Vymazat
  5. Taky si brzo koupím černé Conversky...mám už bílé a jsou to ty nejpohodlnější boty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj zajímá mě odkaz na slečnu s converse:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, tady to máš: http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/52496-marcelina777 :)

      Vymazat
  7. mohla bych se zeptat, kam chodíš v Brně do sekáčů? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak různě, tyhle šortky mám ze sekáče na Pekařské, většinou chodím do těch, co jsou po centru (okolí Masarykovy a České, Konečného nám., Pekařská, Husova). Ale teda málokdy mám štěstí, chce to chodit pravidelně :)

      Vymazat
  8. ty conversky jsou skvělé, taky si je asi po létě a práci koupím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně bych chtěla zkusit ty poslední linky, tak pak dej vědět, jaké byly! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý úlovky :) Ty die šortky se mi líbí a kdybych viděla ceny 10,15,20 asi bych to tam taky vybrala :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ty kraťasy jsou perfektní! A navíc ten černý lak a micelárka jsou taky skvělé úlovky, skvělá práce. :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Lícenka vyzerá byť super, hoci všetko sú úplne super úlovky. :) Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  13. Ty umíš nakupovat, z těch Conversek bych měla největší radost a výrazných šortek se neboj, určitě ti budou moc slušet :)!

    OdpovědětVymazat
  14. Máš naozaj úžasný blog!! to si programovala sama ? :OO
    pekný príspevok! conversky <3 mám rovnaké, haha ;)
    chocolate kiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jojo, všechno jsem si dělala a nastavovala sama, děkuju :)

      Vymazat
  15. Jsou to fejky, staci se podivat na predek boty..ale ta ty prachy to byt originaly ani nemohly

    OdpovědětVymazat
  16. Dazz, snad se nebudeš zlobit - ale aniž bych rozklikla článek, hned jsem si byla jistá, že Converse jsou fake. Je to znát předevší na předku boty... Myslím, že kdyby sis připlatila čtyři, pět stovek, tak máš krásné originály :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím předkem boty mi to psal už anonym nad tebou, já se dívala na klasické Conversky v obchodě a já teda nevidím vůbec žádný rozdíl... Fakt ne, přijdou mi úplně stejné. Ale nejsem v tom nijak zběhlá, tak díky za názor :)

      Vymazat
  17. Tak asi 80% věcí, to je můj ráj. ;) Chválím! :*

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)