BeconfiDent teeth whitening start kit

Ahojte! Doufám, že jste si užili dnešní den, tady v Brně bylo krásně. Docela se na mě začaly hrnout povinnosti do školy, ale zatím to zvládám. V úterý jsem začala chodit na hodiny francouzské konverzace, které mě doufám konečně pořádně rozmluví, abych do Rennes nejela zcela nepřipravená :) Na informační schůzce ohledně Erasmu jsem se dozvěděla hlavně ty administrativní věci aneb "kolik papírování kolem toho bude potřeba", uf. Ale neodradí mě to, nesmí! Už se těším na víkend, co vy?


V dnešní recenzi vám povím něco o tomto start kitu na bělení zubů od značky BeconfiDent. Leží mi doma už nějaký ten pátek, a tak je načase to nějak shrnout a podívat se na výsledky. Tento start kit se mi zamlouvá z mnoha důvodů - bělící gel neobsahuje peroxid, chutná příjemně a svěže jako máta, obsahuje výtažky z aloe vera, heřmánku, granátového jablka a navíc zuby bělíte každý den pouze 10 minut.
Sada obsahuje bezperoxidový bělící gel (10 ml, měl by vydržet až na 30 bělení, což mohu potvrdit), 3 nákusníky, návod k použití a obrázek s odstíny zubů, abyste viděli, jak na tom jste.
Co se mi hodně líbí, je fakt, že nákusníky si vytvarujete přesně podle vašeho chrupu (což mi u minulé sady na bělení zubů dost chybělo). Je to jednoduché - do vody, která má 80°C, nákusník ponoříte na pár vteřin, vytáhnete jej, strčíte si ho do pusy a prsty a jazykem ho vytvarujete přesně podle chrupu. Nebojte, nepálí to :) A skvělé je to, že když se vám to nepovede zcela podle představ, postup můžete opakovat.
Samotné bělení potom probíhá tak, že gel nanesete do nákusníku, ten pak vložíte do úst a 10 minut bělíte. Nebolí to, neštípe to, není to nijak nepříjemné. Já bělila většinou při sledování seriálů nebo videí na YT, kdy ani nevnímáte, že něco takového v puse máte :)
Doporučuje se bělit po dobu 10 dní, ale píšou, že je to dost individuální, záleží na stupni zažloutnutí zubů, dědičných předpokladech, atd. Já bělila těch 10 dní v kuse, pak jsem si dala krátkou pauzu, pak jsem jela zase 10 dní v kuse, pak jsem si dala docela dlouhou pauzu a momentálně jedu 3 den v kuse a budu bělit, až dokud mi nedojde bělící gel.
Ale ted už k výsledkům - pro porovnání tu mám opět fotku "před" a "po", opět vás poprosím, abyste se zdrželi nějakých nepěkných komentářů k mým zubům (popisovala jsem to už v recenzi na sadu od Rio Beauty). Musím říct, že nějaký minimální rozdíl vidím. Nicméně okolí si vůbec ničeho nevšimlo, přece jen zas tak zásadní to není... Takže já jsem tak nějak na vážkách. Doufala jsem, že mi zmizí aspon ty nejhorší skrvny, ale nestalo se. Přijde mi, že to vybělilo jen tak místy a spíš ta bělejší místa, a ne ta žlutější. Zázraky jsem nečekala, ale teda mohlo to být lepší... Za mě 5 bodů z 10 možných (cena, vytvarování nákusníků, aplikace, doba bělení, aspon nějaké minimální výsledky)
Zbývá dodat, že sadu seženete za batovských 999Kč na těchto stránkách. Samozřejmostí je možnost dokoupení bělícího gelu a najdete tam i další produkty na bělení zubů.

Máte někdo s tou sadou zkušenosti? Jaké? Nebo co jiného mi doporučíte na bělení zubů, mám opravdu jít do těch pásků od Crestu?

17 komentářů

  1. Crest je najlepší ja som vyskušala 7dnovú kúru od Crest a vysledky boli viditelne!:) teraz si dam plnu kuru 21 dni <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :), zkušenost s bělícíma přípravkama nemám, ale u Tebe rozdíl určitě vidím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super změna! Rozhodně něco podobného hodlám brzy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky vidím nějaký ten rozdíl :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ja chodím do konverzaci a na jazykovku kvuli maturitě a tim jsem se dostala i k tomu, ze letim do Nîmes a vazne jsem se hodne zlepšila teda okolí to tvrdí :) jinak ja jsem se docela bála fleku po rovnatkach a jsem zvedava az mi je za tyden sundaji, kazdopadne kdyz uz šla bych asi do nějakých co mi doporučí zubař :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile na sobě začneš pracovat, jsou vidět obrovský pokroky i když ty sama to tak nevnímáš :) Jsem moc ráda i za tebe! Držím palce, at jsi spokojená po sundání :)

      Vymazat
  6. Běž na dentální hygienu. Tam Ti s tím pomůžou.

    OdpovědětVymazat
  7. Mňa by zaujímalo ako dlho ostanú zuby vybielené a či nemáš pocit zapálených, alebo bolestivých ďasien. Ďakujem :)
    A tie výsledky sú podľa môjho názoru dosť viditeľné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem v textu psala, že jsem mezi druhým a třetím bělením měla docela dlouhou pauzu, tak za tu dobu se to zas vrátilo do původního stavu mi přišlo. A přitom nepiju ovocné čaje, červené víno a kávu jenom občas, tak já nevím :( A s dásněmi nemám vůbec žádný problém.

      Vymazat
  8. Zkus dentální hygienu - ty skvrny ti odstraní tzv. "pískováním", vydrží to tak půl roku. Cena kolem 900 Kč. Jinak zkus rovnátka, zuby máš celkem v pohodě, za rok, za dva se ti to srovná.-) Sám teď mám rovnátka a výsledky už jsou po roce docela vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsi druhá, co mi to píše, budu se muset přeptat zubařky. Já rovnátka nosila na noc, na horní čelist a celkem se to srovnalo, jen ty "trojky" mám posazené pořád výš, skoro jako upír :D Ale ty spodní zuby jsou hrůza, až na ty fixní rovnátka pořádně našetřím, tak do nich určitě půjdu.

      Vymazat
  9. Zkušenost s bělícími pásky zatím nemám, ale již nějaký čas o nich uvažuji :-). Koukám, že výsledek na fotografii je docela zřetelný.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě zkus airflow u hygienistky, tohle je zabarvení, na které nepomůže bělení ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zajdu se tam zeptat, to bude nejlepší, díky za radu :)

      Vymazat
  11. Já na bělení moc nevěřím, teda.. určitě to pomůže, ale jen dočasně, pokud vím, tak ze zkušenosti známých se to po čase vrací, takže si myslím, že by v takovém případě bylo nejlepší svěřit zuby s vybělením zubařce. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vrací se to.. Svěřím se do péče dentisty, díky za radu :)

      Vymazat
  12. Nad bielením rozmýšľam už dosť dlho, ale zatiaľ som sa neodvážila. Radšej by som si to asi dala urobiť na nejakom špecifikovanom mieste, pretože mám pocit, že za tie pásiky sú to len zbytočne vyhodené peniaze a že sa to vráti. Ale naozaj vidno, ako to bieli. Otázka je, na ako dlho? :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)