Balea eye makeup remover

Ahoj, všechny vás zdravím! Dnes nás v Brně zastihly normálně kroupy, taky u vás padaly nebo aspon pršelo? Jinak jsem si včera jela vyzvednout tzv. čmoudíka, dětské dýmovnice, se kterými brzo plánuju focení, tak se těšte. Ale teda bylo to zajímavé, jet až do Bosonoh, na úplný konec Brna, strašný zapadákov :D No nic, mějte se tu krásně, my jdeme za chvilku s přítelem kuchtit večeři, snad se nám to povede!

Mimochodem, kdo mě nesledujete na FB, můžete si přečíst rozhovor se mnou, který spáchala moc milá redaktorka Sandra z online časopisu Generace 21 - odkaz.


Dnes vám povím něco o tomto odličovači očního makeupu od Balei. V DMku jsem po něm sáhla, protože byl levný, velikostně vhodný na cestování a neobsahuje alkohol. Nečekala jsem od něj žádné zázraky, ale i tak mě docela zklamal...
 Ne že by mě štípal v očích, to se mi nestalo, i když nosím čočky a mám oči trochu citlivější. Ale jeho odličovací schopnosti jsou dost nevalné, pravidelně každé ráno, když si oplachuju obličej, tak mi pod očima zůstává černá stopa od řasenky. A to ty oči drhnu večer opravdu důkladně! Je to pro mě zásadní nedostatek, takže už se těším, až ho dopotřebuju a vrhnu se na tu novou micelárku od L'oréal.
Taky vidíte, že má klasicky udělané dávkování a ta dírka, kterou odličovač teče, je docela velká, takže se mi skoro vždycky stane, že si toho na tamponek vyliju více, než bych chtěla. Tím pádem odličovače v lahvičce docela dost ubývá, což může být další nevýhodou, pokud by vám teda nevadilo to nedostatečné odlíčení...
Sečteno podtrženo, tentokrát opravdu neplatí "za málo peněz hodně muziky" a já mu uděluju pouhé 3 body z 10 možných (za cenu, velikost balení a absenci alkoholu). Už nikdy si ho nekoupím a vám to taky nedoporučuju. Zvláště ty z vás, které mají citlivé oči a oční okolí - vyhýbejte se mu obloukem!

A co vy, znáte tento odličovač, máte ho? Jaký je váš názor?

18 komentářů

  1. Super recenze, aspoň vím, co opravdu nemám kupovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si kdysi koupila nějaký podobný a po pár použitích jsem to vzdala. Baleu mám ráda, obzvlášť šampóny, balzámy, krémy, ale na odličování už teda nikdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, u šamponů, sprcháčů a krémů nikdy nešáhnu vedle, ale na odličování Baleu nebrat.

      Vymazat
  3. No právě že tento jsem zkoušela a mě teda oči v pohodě odlíčil :) A jak říkáš to pod očima jsem neměla :D tak nevím asi jak komu sedne :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Napíšes: majte sa a hneď ďalšia veta: dnes si povieme niečo o...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tohoto si někdo všímá? Já vždycky ten úvod článku píšu jakoby oddělenej od zbytku textu, tak jsem si neuvědomila, že by to někomu mohlo připadat zvláštní :)

      Vymazat
  5. Díky za recenzi a varování :) Micerálku od L´oréal určitě doporučuji, je skvělá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/ootd-432014.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ten odličovač je naprosto příšernej,normálně takové věci nekupuju, tak nevím co mě to napadlo :D Ale žmoulám oko asi pět minut a polovinu řasenky mám ještě na oku. Za mě už nikdy více, rozhodně špatná koupě, ač mám jinak Baleu celkem ráda...

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :), no dneska jsem měla školu od 11 do 6 večer a až jsem vyšla ze školy, tak jsem teprve pozřela, že prší, takže jestli tady v Pardubicích padaly kroupy to nevim :D. S odličovačem zkušenosti nemám :). Teďka jsem si koupila od 2-fázový odličovač od Garnieru bez barviv, alkoholu a parfemace a nemůžu si ho vynachválit, jak mi vyhovuje :). Neštípe, nádherně odlíčí :). A ještě jsem ho pořídila v Tescu za super cenu kolem 70 Kč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dlouhou školu teda nezávidím, ale mám to podobně ve čtvrtek (od 11 do 5). A děkuju za tip na ten Garnier, mám tu značku obecně ráda, tak se příště mrknu po něčem od nich :)

      Vymazat
  8. Měla jsem ho také a ještě zbytek mám, ale znovu bych ho nekoupila. Odličuje mizerně, na některé řasenky vůbec nestačí.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, Tvůj blog je fajn, ráda Tě čtu a těším se na každý příspěvek :-) Rozhodla jsem se založit si také blog a začít sdílet věci, co zatím byly jen v "šuplíku" tak budu ráda, když se mrkneš. ;-) http://roma450.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. super, aspoň vím, že nekupovat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já naopak měla od Balei podobný, ale byl dvojfázový a velice dobře se vyrovanl mému oblíbenému Ryoru či Yves Rocher! Doporučuji vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom dvoufázovém vím, koukala jsem se na něj, tak možná příště dám šanci mu. Měla jsem dvoufázový od Ziajy a ten mi moooc vyhovoval :)

      Vymazat
  12. musím povedať 100ludí 100chutí :D mne tento odličovač velmi vyhivuje a som sním nesmierne spokojná :D a to si malujem dosť oči špirálou aj očnými linkami :)

    OdpovědětVymazat
  13. taky si pamatuju, že jsem ho kdysi dávno používala a zrovna nadšená jsem z něj nebyla. teď prostě nedám dopustit na micelárku od Garnier :) jinak se ráda odličuju pěnou už ve sprše.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)