25/3/2014

Ahoj, vítám vás v novém týdnu! Já ho započala ne zrovna příznivými výsledky z testu z makra, podcenila jsem to, tak snad příští test dopadne lépe. Dnes jsem měla docela nabitý den - dopoledne informační schůzka ohledně Erasmu, potom škola, focení s Markétkou a první hodina francouzské konverzace, kam jsme s kamarádkou začaly chodit. Aneb nenudím se :) A pořád něco fotím, tak se pojdte mrknout, co se mi ve fotáku nasbíralo!


Po nějaké době máme zase společnou fotku, jsme tam už mírně navátí, ale pořád s úsměvem a pořád spolu ♥
Jeden fajn večer s vínkem, u svíčky a u sepisování podkladů k videu s oblíbenci a new in článku.
Dost stará fotka, ještě z MDŽ, kdy jsem v Lidlu dostala 3 krásné růžičky. Růžová na fotce chybí, protože tu jsem odnesla mé milované babičce na hrob, 8.března totiž mívala narozeniny...
Po nějaké době zase návštěva Melounového cukru a moje oblíbená malinová limonáda s tymiánem ♥
Stěna plná pohledů z různých destinací, to všechno V Melounovém cukru.
Svačinka - tvarohový koláček a hruškový džus.
Kakaovo-banánové muffiny uvnitř s lískoořískovým pudinkem a nahoře posypané mandlemi. Hrozná dobrota, za recept ještě jednou děkuju Peti.
Březnový brandnooz box, příjemně překvapil. Sirup od Jupí speciálně určený do Bublima (Pardon, ale my máme doma Sodastream, takže na nějaký Bublimo prdím a sirup použiju do Sodastreamu, plus mi to přijde docela drahé, i když ty sirupy do Sodastreamu jsou snad ještě dražší... Stejně si tam můžete nalít i klasický sirup a chutná to normálně :D). Opět další věc od Mentos - nové jahodové žvýkací bonbony, ale jo, jsou fajn, ale už mě to přestává bavit, v každém boxu něco od Mentos... Dvě tyčinky od Corny - ta s brownies je výtečná, dnes jsem ji snědla na svačinku, a ta druhá určitě taky bude super. Musli od Mixit mě překvapilo a nejvíc potěšilo (viz fotka na konci článku), smetana na vaření bez laktozy se hodí, i když laktozu normálně můžu. Marmeláda mě taky překvapila, přece jenom příchut višně-marcipán se jen tak nevidí! Určitě bude lahodná. Citronový cukr ráda vyzkouším někdy místo vanilkového. Kečup to podle mě docela zamáslil, my doma jíme jedině domácí, který táta vozí od známého, takže kupované jsou pro nás tabu... Navíc to není žádná novinka, takže to mě asi nejvíc zklamalo. A chipsy jsem doposud neznala, ochutnala a konstatovala, že jsou moc dobré. Sice pálivé, ale rozhodně ne tolik jako ty zeleninové chipsy z minulého boxu.
Chystám pro vás překvápko, velikou giveaway. Všechno jsem to schovala, ale z toho, co vykukuje, asi poznáte, o co půjde. Tak se těšte :)
Taky mi byla zapůjčena nová žehlička Braun Satin Hair 7 s technologií Senso Care - musím říct, že je to skvělá žehlička, brzy se těšte na článek, kde vám toho řeknu víc :)
Momentální četba, dost oddychová a pro mě jako dělaná. Brit odjede na rok pracovat do Paříže a popisuje to, hlavně ty kulturní rozdíly mezi Británií a Francií mě hrozně baví a nasměju se u toho. Asi tušíte, že o ní budu mluvit více v oblíbencích :)
A tady už zmíněné musli od Mixit z brandnooz boxu. Musím říct, že mi vážně chutnalo, ty fíky, datle, banány, mandle a kousky čokolády - jooo, to já můžu!

15 komentářů

  1. těším se na report o žehličce, protože potřebuji už novou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě taky doma dost starou Remingtonku, takže mi tohle testování přišlo vhod, protože se také poohlížím po nové. A zatím jsem teda moc spokojená :)

      Vymazat
  2. Super fotky!!A líbí se mi, že jsi sirupová rebelka!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Večer s vínkem je vždycky fajn. Vypadá to, žes měla super atmosféru, aspoň z fotek. :-)) A tu knihu si přečtu, určitě musí být fajn! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tu knihu mám tiež ale mne sa veľmi nepáčila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sto lidí, sto chutí. Mně se ten styl, jakým je napsaná, dost líbí, ale věřím, že hodně lidem vůbec ne :)

      Vymazat
  5. Jsem zvědavá na tu žehličku :)) Pěkné fotky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky :)
    S přítelem jste spolu prostě roztomilí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná fotka s přítelem :). Já jsem si namixovala svoje vlastní mixit a je to lahoda :). Na giveaway se těším, už bych mohla něco vyhrát konečně :D :D Na ty muffiny se mi sbíhají sliny a brandnooz box vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Oo, ty muffinky! To musím někdy vyzkoušet, vypadají dobře a chutnaly určitě taky dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, byly výborné! Věřím, že je budu brzo péct znovu, snad za denního světla, a nafotím postup a pak to dám i s receptem sem :) Pokud je budeš dělat, dej vědět, jak se povedly a jak chutnaly!

      Vymazat
  9. Muffinky vyzerajú super. :) A tiež som veľmi zvedavá na žehličku.
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  10. Stephen Clarke je nejlepší, já jsem od něj četla Obnaženou Paříž a taky jsem se hrozně nasmála a přelouskala jsem to za pár dní ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé taky díky za tip, mrknu na to. Už to mám dočtené, taky jsem to sfoukla za pár dní :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)