Nákupy za únor - video

Ahoj, tak už tu máme půlku týdne, pro mě je středa dnem skoro volným, mám akorát dvouhodinovku ráno, která mi za to vstávání asi ani nestojí, nesnáším toho učitele... Ale k příjemnějším věcem - včera jsme si s Tomem byli koupit lístky na brněnský majáles, letos mají dokonce čipové náramky, pořádně se zlepšují! Tak už se těším, koho z vás tam uvidím? :) A taky jsme byli v další pro nás nové kavárně, momentálně snad každý týden objevujem nějakou novou, asi brzo bude pokračování článku o kavárnách. Ale dnes to bude o věcech, které jsem si za únor pořídila, tentokrát formou videa, tak si to užijte a napište mi, co nového jste si koupili vy :)


6 komentářů

  1. Úlovky ze sekáče jsou bomba :) taky sháním nějaký takový trenčkot :) Svetřík se cvočkama se mi moc líbí, kabelka suprová, prostě jsi udělala skvělý kup :)

    OdpovědětVymazat
  2. wow ten trenčkot vypadá hodně dobře. :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ten svetr s kočkami, jsem podobnej maniak na svetry na jako ty! :D A jinak jsi moc sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten kočičkový svetr je naprosto úžasný, hned bych ho brala!

    OdpovědětVymazat
  5. ten trench je fakt super kup, také se mi nechce dávat plné ceny za tyhle sezónní kousky. svetřík s kočičkama je roztomilej, jako milovník koček bych na něm nechala oči :) nakupuješ za parádní ceny, Ani! :) proč já nikdy nemám takový štěstí?! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)