Feels like gemstone

Zdravím všechny mé milé čtenáře i náhodné návštěvníky, konečně tu máme pátek a víkend! Jaké máte plány? Já budu pracovat a zítra večer se chystám na ples, už se těším. Jinak jsem se dnes seznamovala s novou pračkou, je to sakra změna oproti té staré, dotykový displej a tolik programů.. Taky na mě doma čekaly dva balíčky, jeden s kosmetikou na testování a druhý byl nový brandnooz box, kde jsem objevila zase spoustu dobrého jídla :) Mějte se krásně a užívejte víkend.









Na dnešních fotkách si můžete povšimnout, že moje láska k vínové barvě a jednoduchosti stále trvá. Po dlouhé době jsem si oblékla sukýnku, využila jsem tak krásného počasí z počátku týdne. Ted už je zase docela chladno, tak doufám, že co nejdřív už teploty budou jen a jen stoupat :) Jak se vám outfit líbí?

Kabát - F&F, svetr - C&A, sukně - secondhand (Zara), boty - New Yorker, kabelka - kabea.cz (konkrétně tady), hodinky - Casio (tady)

20 komentářů

  1. krásná sukně a kabelka Ani, sluší to to :)) Já plánuji, jít s kamarádkou do haly na brusle a zbytek víkendu si foukat rány :D

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně Ti to sluší! Ta sukně :-o ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  3. ta sukně je fakt úžasná ! celkově ti to moc sluší ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to. Svetr i sukně jsou parádní. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes bude u mna piatok skor o relaxe a pohodicke aj taketo dni si treba raz za cas dopriat :) Prijemnu zabavu na plese :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vínovou barvu zbožňuji, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  7. tohle se Ti povedlo, Ani! :) opravdu jeden z nejlepších outfitů vůbec. vínovou taky zbožňuju a máte vybraný moc pěkný prostřední na focení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, doufala jsem, že se vám to bude líbit, děkuju! My chtěli jít fotit úplně někam jinam, ale do téhle uličky jsme zašli omylem a moc se nám tam líbilo :)

      Vymazat
  8. Tobě to ale SLUŠÍ ! Ten novej svetr je úžasnej, ten bych taky chtěla :) Krásně ladíš, fakt kočka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Ti to sluší! :) Skvělá kabelka!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší! Krásný outfit!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. po dlouhé době jsi bloggerka, která mě zaujala svým jemným vkusem a sympatickým úsměvem :) ... mimochodem ta kabelka je pecka, přemýšlela jsem o ní taky :D

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mockrát děkuju! A s kabelkou jsem moc moc spokojená, ale už jsem se dívala, že je vyprodaná :(

      Vymazat
  12. super sladěné a krásná kabelka:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)