Rimmel Stay matte primer

Ahoj, vítám vás v tomto propršeném/prosněženém dni. Já si většinu dne četla nebo skládala puzzle, na nic jiného tohle počasí vhodné není, brrr. Jinak jsem si zanesla navoskovat lyže a zbrousit jim hrany, na hory vyrážíme už za 13 dní :) Doufám, že jste se měli hezky, já se jdu navečeřet a pak pokračovat v maratonu PLL - začínám třetí sérii a pořád mě to hrozně baví. A nebo že bych mrkla na Vlka z Wall Street? Přece jenom to má 3 hodiny... A já mám takový divný zvyk, že si radši pustím 4 nebo 5 dílů seriálu po sobě než 3 hodinový film, a přitom to vyjde úplně nastejno :D Máte to někdy taky tak?


Nový matující primer od Rimmelu se může používat úplně samostatně (pro dny, kdy se cítíte být krásná, nemáte žádné pupínky a jiné nedokonalosti - takže asi nikdy :D), pod a nebo na makeup. Já ho zatím použila jen pod makeup, což je asi nejklastičtější využití, prodlouží trvanlivost makeupu a makeup na něm pěkně drží.
Primer je svým složením velice hebký a lehký, když si ho roztírám na pleti, je to velmi příjemné. Po rozetření jde vidět, že se plet neleskne a je matná. Když na tento primer ještě nanesu makeup za stejné řady (recenze tady), mám opravdu nádhernou plet, ale přitom to nevypadá jako maska, naopak je to velmi přirozené :) Myslím si, že v létě, kdy makeup opravdu nikdy nepoužívám a mám hezkou plet, bude tento primer naprosto skvělý - pohltí zbytečný lesk a dodá pleti svěží vzhled.
Nakonec si dovolím malinké srovnání s bází pod makeup od Dermacolu, kterou jsem taky měla možnost vyzkoušet - je to jako nebe a dudy! Báze od Dermacolu je olejovitá, nanášení není příjemné právě díky olejovité konzistenci a celkově mi zrovna nevyhovovala. Tento primer od Rimmelu je daleko, daleko lepší, hlavně svým složením. Pro mě je to produkt, bez kterého bych se s klidem obešla, ale pro ty, které mají rády bázi/primer pod makeup, je to určitě skvělá věc, s vyzkoušením bych neváhala.

Cena je jako u makeupu 159Kč, mimochodem v letáku drogerie Teta jsem viděla, že makeup mají ve slevě za 129Kč a pokud máte Teta kartičku, tak je dokonce za 99Kč - a to už se hodně vyplatí ;)
8 bodů z 10 možných

5 komentářů

  1. Jee,super,dík za recenzi. Já nad tímhle premyslela, tak do něj teda půjdu...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si ho chci pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. s těmi filmy to mám stejně:-D taky si raději pustím pár dílů oblíbeného seriálu, než jeden dlouhý film:) jinak na bázi jsem koukala a podle toho, co píšeš si jí as budu muset pořídit:)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá zajímavě :p krásná recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se do něm zamilovala na první použití ! Tomu říkám hodně muziky za málo peněz ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)