Rimmel Lash accelerator endless

Zdravím všechny, jak se máte? Já skvěle, včera se mi podařilo složit nejdůležitější zkoušku tohoto semestru (mikroekonomie) a vyšlo mi to na B :) Takže jsem si včera dala pauzu, k tomu koktejl (možná dva), nalakovala si nehty a sledovala spoustu videí a četla články, které jsem kvůli učení nestihla. Ode dneška ovšem zase jedu odznova, v pondělí mě čeká zkouška z financí, v úterý oprava fonetiky a pak ve čtvrtek geografie. Jé, kdybych to tak všechno udělala, to bych měla měsíc volna, prosííím, aby to vyšlo!


V dnešní recenzi vám představím řasenku od Rimmelu, která má název Lash accelerator endless. Obsahuje růstový komplex, který obsahuje procapil, keratin a antioxidanty. Díky tomuto komplexu jsou řasy pružnější a jsou každý den vyživovány a posilovány a je podpořen jejich přirozený růst. Řasenka slibuje až 99% prodloužení již po prvním použití a až 127% prodloužení za pouhý měsíc. Sliby jsou to dost odvážné, opravdu je splní?
 Nejprve se mrkneme na design řasenky - neonově žluto-černý obal, kombinace zdánlivě zvláštní. Kdyby byla celá žlutá, asi bych od ní dala ruce pryč, to by vypadalo hodně lacině. Ale takto se to dá - neříkám, že jsem z toho unešená, mohlo by to být i lepší. Ale jak říkám, nijak mě to neodrazuje od používání této řasenky :)
Co se týče kartáčku, je umělý. Což já upřednostnuju. A má krátké štětinky, které se lehce dostanou i k těm nejkratším řasám. Nenabírá ani moc ani málo barvy. Takže za kartáček určitě jedno velikánské plus!
A tady už vidíte, co dělá s mými řasami. Opravdu je hodně prodlouží a dodá jim i objem, zároven neslepuje ani ve dvou vrstvách, jak můžete na fotce vidět. Já jsem tedy ohromně spokojená a momentálně Lash accelerator endless dokonce nahradila i moji stálici od Miss Sporty - a to už je co říct.
Doporučená cena je 199Kč, což je za řasenku pro mě už docela dost, když se po čtvrt roce má vyhodit. Ale znáte Rimmel, velice často má na své výrobky slevy :) Podle mě se investice do této řasenky vyplatí. Pro ty, které máte hodně krátké řasy: netuším, jak bude fungovat u vás, to asi chce vyzkoušet. Nebo si přečtěte recenzi u Ceady, která na ni má zas trošku jiný pohled.
Za mě má 9 bodů z 10 možných, ten obal by mohl být elegantnější ;)

12 komentářů

  1. Máš pravdu, škoda toho obalu, jinak vypadá, že bude super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vždycky mi přišlo, že takovéhle kartáčky neumí udělat pěkné řasy, ale tato vypadá vážně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda recenze, z kterých jde vidět výsledek :). Super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, proto se je tak snažím dělat, minimálně u dekorativky je to snad nutnost :) Napsat recenzi na řasenku/rtěnku/stíny a neukázat, jak to vypadá na obličeji, to daná blogerka fakt ani nemusela psát!

      Vymazat
    2. Jojo, mám na to stejný názor :)

      Vymazat
  4. vyzerá celkom fajn, pozriem sa po nej :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  5. Udělá pěkné řasy :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa paci aj ten obal, ale vyzera super!


    Pozyvam na NOBILIS TILIA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, to je super objem, evidentně fakt funguje. :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsem spíše na silnější kartáčky. ještě by to chtělo řasy trochu pročísnout, trochu slepené jsou. zajímá mě hlavně ten dlouhodobý účinek, jak slibují, že stimuluje růst řas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám ji tak měsíc a půl a zatím mi to nepřijde, že by ten růst ěnjak stimulovala... Tak nevím :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)