New in #50

Ahoj, dneska jsem toho stihla celkem dost, upekla jsem domácí musli tyčinky a vyrobila si tzv. holi powder, teda, ještě není úplně hotovej, ale věřím, že se to povede. Potom s tím plánuju jít fotit, ale spíš až na jaře, když se ted tolik ochladilo. Pro představu mrkněte na tento článek u Sárky :) Přidala jsem další věci na votoč a ještě spoustu dalších budu přidávat, ale až mi přijde konečně nový dálkový ovladač k Nikonu, ten, co jsem měla, totiž přestal fungovat. (Myslela jsem, že to je baterkou, ale bohužel... A to jsem na to nic nevylila ani mi to nespadlo nebo tak, nechápu to.) A jak se máte vy? Máte nějaké plány na víkend?


Mikina - New Yorker, 179Kč (je tak měkkoučká a příjemná, že ji nosím pořád)
Taštička na makeup - ebay.com, $1.44 (což vychází na cca 30Kč a já tu taštičku miluju, je tak akorát na moje základní šminky a je tak roztomilá - objednejte si ji taky, mají i jiné vzory, TADY)
Sada na bělení zubů - beconfident.cz, poskytnuto k recenzi (bělím zatím třetí den, tak uvidíme, jestli to přinese lepší výsledky než ta sada od Rio Beauty)
Syoss sprej na ochranu před teplem - Tesco, 99Kč (jinak jsem se dívala, že stojí okolo 140Kč v drogeriích)
Kotníčkové boty - New Yorker, 249Kč
Nákup kosmetiky Balea v drogerii DM - kokosový šampon, borůvkový sprcháč, odličovač očí, koupelová sůl s granátovým jablkem a balzám na rty s třešní (dohromady mě to vyšlo na 170Kč, jak už jsem psala, do 28.1. mají akci, že když nakoupíte 5 a víc výrobků privátních značek DM, - nemusí to být jen Balea - tak na vše dostanete 25% slevu)
Stativ Hama Star 63 - eshop mader.cz, 480 Kč (neplatila jsem poštovné, mají výdejnu v Brně; ke stativu je ještě brašnička s popruhem, takže ho můžu tahat všude s sebou)
Bunda LOAP - místní prodejna sportovních věcí, 1365Kč (na mě neobvykle vysoká částka, ale bundu na lyže už jsem potřebovala jak sůl a pořád je to slušná cena, byla ve slevě z nějakých 2600Kč, navíc tahle investice se vyplatí, určitě mi bunda vydrží dlouho)
Balíček z bornprettystore.com - poskytnuto k recenzím; náhrdelník, razítkovací laky a sada dekoračních pásek na nehty (na všechno se chystá recenze, náhrdelník uvidíte v outfitu)

Spoustou věcí jsem se odměnila na zvládnuté zkouškové, hlavně teda stativem, z toho jsem a budu nadšená asi ještě dlouho. A čím jste si udělali radost vy? Povídejte, přehánějte!

19 komentářů

  1. Balea, jů :) to je hezké, také mám všechny tyhle produkty od ní ráda :)
    Ty boty vypadají moc pěkně a ta mikinka také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám jednu dražší sportovní bundu je to opravdu věc která vydrží:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí mikina, poslední dobou mám radši takovéhle přes hlavu. Je asi z výprodeje že? To abych se tam rychle zítra doběhla podívat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě už tak 3 roky, možná dýl, nosím jenom svetříky, ale tahle je taková jednoduchá a vypadá dobře s límečkem od košile, tak jsem ji tam nemohla nechat a dobře jsem udělala! Jo je ze slev, měli ji ve spoustě barev, myslím, že ještě seženeš :)

      Vymazat
    2. Určitě se zajdu podívat, děkuju! :)

      Vymazat
  4. Pekné vecičky, tú taštičku mám tiež len iný vzor a používam ju na perá a ceruzku do školy, tiež je na to super! :) a teším sa na recenzie :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má to všestranné využití, jako pouzdro na tužky to je taky skvělý :)

      Vymazat
  5. líbí se mi, jak máš ty věci na fotkách naaranžované :)
    a ta taštička je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty botky jsou krásné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné věci!:)
    Syoss ochranu si taky kupuji, ale ta cena mě pěkně odrazuje,ale zkusím se po ní v Tescu kouknout, třeba ji u nás budou mít taky:)

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo, tak levný černý boty! Potřebovala bych podobné, ale myslíš, že vydrží?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je právě to, to nevím. Ale mám z NYeru už jedny černý (ty z posledního outfitu) a ty už mám tak rok a jsou pořád nádherný, jedinej problém byl špatnej zips, ale jinak materiál a tak je super. A ty mě taky mimochodem stály 250 ;)

      Vymazat
  9. Taky jsem nakoupila 5 výrobků dm + pastu na zuby, to vše za 160 Kč:D

    OdpovědětVymazat
  10. nee, ten odlicovac oci od Baley je zlo, Anicko :/ neskutecne me stipal v ocich a skoro nic neodlicil :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda neštípe, narozdíl od jinýho odličovače od Balei, který bych nejradši vyhodila oknem :/

      Vymazat
  11. wow tych 5 vyrobkov to sa dobre oplatilo kto vie ci to platilo aj u nas :) ale suhlasim s anonymom vyssie ten ocny odlicovac nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné věci :)! Já jsem si udělala největší radost proteiny :D a lodičkami na plesy :).

    OdpovědětVymazat
  13. Ta taštička je krásná a za tu cenu! Podobnou už delší dobu sháním, takže jdu vybírat, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)