Nails in pastel colours

Ahojky, tak jsem si dnes šla "odpočinout" od učení do práce, ale ted už zase pilně cvičím diktáty. Jinak se nám naskytla příležitost jet s kamarády na hory, první týden v únoru. Neváhali jsme, já hlavně proto, že jsem takhle na víc dní s partou lidí na horách ještě nebyla, vždycky jedu lyžovat tak jednou, dvakrát za zimu a jen na pár hodin. Takže už se hrozně moc těším, jedeme do Koutů nad Desnou. Určitě beru foták a ještě vám o tom všem napíšu. Doufám, že už budu mít hotové všechny povinnosti do školy a pořádně si to užijem :) A taky doufám, že už bude kupa sněhu, sakra! A co vy, chystáte se někam na hory?



Na nehty jsem použila nude lak od Essence z řady Nude glam, konkrétně v odstínu Iced latté, a mentolový lak od Maybelline Colorama, konkrétně v odstínu 214. Ta stříbrná věc, která obě barvy odděluje, je dekorační lepící páska, která je speciálně určená na nehty a je hrozně pěkně tenká. O ní a nejen o ní ještě uslyšíte v dalších článcích, plánuju udělat takový nehtový speciál s použitím těchto pásek (mám je ve více barvách, za což mockrát děkuji bornprettystore.com).
 Nehty mám zalakované sušičem laků od Sally Hansen, který jsem ukazovala v haul videu a stoprocentně na něj bude i samostatná recenze, protože jsem si ho zamilovala :) Díky němu mi tento nail art drží už třetí den, jinak bych už měla ošoupané konce a odloupanou tu pásku.

Jak se vám tato kombinace barev a stříbrné pásky líbí? Nosili byste ji? Dejte mi vědět do komentářů!

15 komentářů

  1. Super, zajímavý nápad. Kombinace barev a k tomu ta stříbrná páska se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje nejlepší nehty! A zkrátila jsem je, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ulomil se mi nehet na prsteníčku, tak jsem "musela" zkrátit i ty ostatní. Občas je to potřeba :) A děkuju!

      Vymazat
  3. Super nápad :) Ta zelená se do toho hodí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. to mas super s tema horama! :) poradne si to uzijte. kouty jsou hezke stredisko, ale po zazitku v alpach uz i mi prijde takove "chude" :D prestoze je na ceske pomery velke. my jedeme 16. unora do italie, poprve v italii, jupiii, taky se tesim. no a zitra mam zkousku ze stavebnich hmot, tak uz radsi utikam, jeste jsem nevidela jediny zapis :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo takže ti to vyšlo ta Itálie? To je super, užij si to :) Já zítra z financí, docela jsem se tomu věnovala, tak snad to dopadne. A ty to taky zvládneš, jsi šikovná, i když ses to zatím neučila :D

      Vymazat
  5. Mám ráda všechny netradiční líčení a vzhledem k tomu, že od malička si nehty ne a ne přestat kousat závidím všem, které si mohou dopřát krásné lakování nehtů jako ty. Je to krása!

    OdpovědětVymazat
  6. Kombinace barev i to jak je to udělané se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krása, ale já mám hroznou zkušenost s tímhle nude odstínem od essence :( Ale kombinace nádherná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela rychle se opotřebuje, co? Já už dnes vidím známky ošoupání, ale díky tomu sušiči od Sally Hansen mi to vydrželo 4 dny, což je super, jinak by to bylo pryč za den, za dva.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)