My most favourite books (video)

Ahojte, při včerejším stříhání videa jsem zjistila, že mi asi není dáno stříhat v Pinnacle Studiu, protože už mi dvakrát klekl počítač a asi tak pětkrát se ten program sekl. Asi nemám dostatečně velkou operační pamět, která by na to stačila, ach jo. Budu muset zůstat u Movie Makeru, který ale bohužel nepodporuje formát .mov, a když video konvertuju do .avi, tak to udělá ty černé okraje na bocích :( Nevíte někdo, co s tím, jak si mám poradit? Jinak už jsem si sepsala seznam věcí, které si s sebou beru na hory, už se hrozně těším, v pondělí odjíždíme. Přednastavím sem nějaké články, ale jinak tam internet je, tak se budu asi hlásit na FB :)


K videu si uvařte čaj nebo kafe, je dost dlouhé. Doufám, že vás nějaká knížka zaujme a díky tomu si ji přečtete! A jinak tohle je poslední video natáčené na kompakt, od příště už jedeme ve full HD kvalitě :)

11 komentářů

  1. Ja som asi jediná, ktorá knižky Harry Potter nikdy nečítala a ni nikdy čítař nebude, haha. :-) ale inak ďakujem za tipy, spísala som si zoznam a pojdem sa na ne pozrieť.

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně? I můj přítel, kterej jinak nečte, HP četl :D Jinak jsem ráda, že sis i napsala seznam, to mě moc těší!

      Vymazat
  2. Super video, dobře vysvětluješ jednotlivé příběhy. Nejvíc mě zaujala Vody pro slony, Smrt krásných srnců a Lee Child, po tom se určitě ještě podívám. A s Harrym Potterem to mám stejně, taky patřím do té "jeho" generace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář, Vodu pro slony si vážně přečti a jsem ráda, že někoho zaujal i Lee Child, to je taková tématika, která zrovna ne každém padne do noty ;)

      Vymazat
  3. super video:) máme trochu jinej vkus na knihy, ale Meg Cabotovou, Pottera, Otu Pavla a Malého Prince mám taky moc ráda:) a docela jsi mě nahlodala, že bych taky takové video mohla udělat:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to by bylo super, určitě bych na tvé video mrkla a inspirovala se :)

      Vymazat
  4. taky sem harryho nikdy nečetla :D nejsem moc čtenář, ale když už, tak Terryho Pratchetta. jinak Řada nešťastných náhod je super! :D
    zvu tě ke mně na oasap giveaway o oblečení dle tvého výběru! čím více lidí se přihlásí, tím hodnotnější cena! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Terrym mi taky kamarádka básní, asi od něj něco zkusím :) Díky za pozvání, mkrnu na to!

      Vymazat
  5. Super video, akurát mi padlo vhod, keďže v utorok idem do knižnice, tak som si aspoň pripísala zopár kníh na zoznam tých, ktoré chcem prečítať :) Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je mazec- ještě jsem nezažila, aby někdo udělal tak dlouhý video o knížkách- hrozně mě to bavilo, sice jsem všechny znala, ale můžu o knížkách poslouchat pořád, pořád, POŘÁD !! :D:)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů tak to děkuju, jsem opravdu vášnivá čtenářka, takže to kratší být nemohlo :D A to je drsný, že jsi znala opravdu všechny, asi máme podobný vkus!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)