January favourites

Ahojte, hned na začátek vám musím říct, že docela koukám na to číslo komentářů u giveaway - nečekala jsem, že bude mít takový úspěch! A moc vám chci poděkovat za obsah těch komentářů, potěšilo mě, že nejčastěji se v nich objevují má videa, píšete, že je máte rádi. Je to pro mě hnací motor a už mám vymyšlená 3 videa, která chci tento týden natočit :) Taky píšete, že vám chybí mé DIY projekty - je pravda, že pěkně dlouho jsem si nic nevyrobila, zkusím načerpat nějakou inspiraci a o něco se pokusit, taky mi to chybí! A konečně píšete, že byste klidně uvítali více outfitů - momentálně se nehodlám venku vysvlékat, ale jakmile bude trochu teplo, určitě bude outfitů více, se stativem to bude ted daleko lepší. Děkuji za všechny vaše nápady, připomínky a pochvaly :)

Dnešní video je jiné v tom, že stojím (s čímž souvisí i vtipný moment na konci videa :D), takže mi dejte do komentářů prosím vědět, jak se vám to pozdává, jestli je to lepší/horší než natáčet v sedě? A co říkáte na mé oblíbence?

10 komentářů

  1. Ten svetřík je pěkný :)) Makeup od Rimmel bych chtěla vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. krásné video! sluší ti to :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Ani, musím se přiznat, že mě Tvoje videa poslední dobou moc baví! Je super vidět, jak jsi se zlepšila oproti svým původním videům. :) S tím "stáním před kamerou" je to fajn nápad a hlavně se mi líbí, že je díky tomu vidět i na produkty, protože dřív, když jsi ukazovala např. lak, tak z té dálky jsem viděla akorát nějakou zelenou šmouhu, jestli mi rozumíš. :D Už se těším na další videa a to Draw My Life určitě udělej, za to se přimlouvám! :) Taky bych se chtěla zeptat, jestli nemáš v plánu natočit video o škole. Nebo takhle - vážně Tě obdivuju, jak jsi cílevědomá, jakou máš silnou vůli se neflákat - teda aspoň to na mě tak působí. :D Jsem teď v 5. semestru a fakt mám učící krizi, takže bych určitě uvítala nějaké tipy, jak se učíš, čím se motivuješ, co plánuješ po škole (jestli to není tajné) a tak... :)
    Film Now Is Good se mi taky moc líbil můžu Ti doporučit film Restless (Neklid), který je také na podobné téma a hraje v něm taky Mia Wasikowska. :D A z knížek si určitě přečti Svědkyni ohně (Lars Kepler) a Žítkovské bohyně, i když to jsou takové už profláklejší obaly. :))
    Měj se hezky, Lucka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mockrát děkuju za tvůj milý komentář, taky jsem si říkala, že od prvních videí se leccos změnilo, tak jsem ráda, že k lepšímu. S tím ukazováním produktů máš naprostou pravdu a můžu prozradit, že to bude ještě lepší, plánuju další změnu k lepšímu :)
      Video o škole tedy zatím neplánuju, ukončila jsem první semestr, pořád je pro mě všechno takové nové a mám toho spoustu na objevování, možná za rok něco takového natočím. Pokud jsi neviděla video od Plum Foolery, tak mrkni na něj, to je docela dost motivující mi přijde ;)
      A moc díky za tipy na filmy a knížky!

      Vymazat
  4. Wow, musim povedat, ze v tomto videu si naozaj krasna. ;) Inak mne nevadi, ze stojis, len mam pocit, ze si troska pridaleko. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a právě jsem se snažila, abych byla blíž, než když jsem seděla :D Budu se snažit to příště vychytat ještě lépe!

      Vymazat
  5. veľmi ti to pristane v tom videu! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Ti to sluší :) Ten svetr z Primarku je super a po knížkách a filmech se kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. jo PLL jsou závislost :D mám ten seriál ráda, ale občas mě ty scénáristi docela vytáčej, protože to, co vymejšlej fakt není možný :D Luxe Lady mám taky moc ráda, strašně milá a sympatická holka :))

    ten konec, Ani! :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky došla na konec a taky mi to občas přijde dost přitažený za vlasy, ale furt mě to baví! Joo ten konec, jsem nemehlo :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)