November favourites

Ahojte :) Dnes jsem objednala poslední dárek z internetu, zbytek už dokoupím v kamenných obchodech, ale to už budou jenom maličkosti, to hlavní mám, což je fajn. Jak jste na tom vy? Jinak jsme s přítelem ještě objednávali lístky do Vídně, letos nejedeme na vánoční trhy jako vždy, ale až po Novém roce, kdy probíhají velké slevy. Tak se plánujem vydat i do Primarku, pro mě to bude poprvé, tak už se těším :) Zítra, ve čtvrtek i v pátek mě čekají další zápočty, dva z nich jsou hlavně o slovíčkách, takže v tom momentálně ležím každý den, už aby to bylo za mnou. Mějte se krásně a určitě se vyjádřete k videu, co jste si oblíbili za listopad vy?

Jinak vám prozradím, že ohledně videí chystám docela změnu, tak se nechte překvapit :) A příště se těšte na "spotřebováno", po dloooouhé době jsem shromáždila dostatek věcí na natočení videa, takže se tu v nejbližší době objeví!

7 komentářů

  1. Já ještě dárky nemám, jen něco málo.. Ale kupujeme se segrou dohromady. Krasne video!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta čepička je roztomilá! Škoda, že vypadám v čepicích jak idiot :D Musím si už konečně sehnat něco v té krásné vínové. S HIMYMem to mám stejně, už mě to štve, jenom to strašně protahujou :/ Na film Zmizení se asi podívám, to je přesně můj šálek kávy :3 A i ten první francouzský zní fajn, uvidím, až bude čas.
    Jsem zvědavá na změnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já HIMYMa neviděla tak od 7. dílu a ted už je myslím 15. nebo tak nějak :D Na filmy určitě mrkni. Jinak ten kulíšek mám i v zelené, ale ten jsem zatím letos nevytáhla, letos to fakt ladím spíš do vínova.

      Vymazat
  3. no nene, Bastille je britska kapela ale :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt, že jo! Díky za upozornění, asi mě zmátl ten francouzský název...

      Vymazat
  4. to triko je fakt moc pěkný a ještě k tomu za tak krásnou cenu :) ten film "Jen 17" mě hrozně láká, už jsem dřív koukala na trailer, tak doufám, že bude někde k sehnání.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)