2/12/2013

Jupíí, tak zápočet z geografie Francie mám úspěšně za sebou! Po tom, co jsem si o víkendu myslela, že možná skončím v nemocnici, je to fajn pocit. Naštěstí žiju, bolení břicha nemělo žádnou vážnou příčinu, asi jsem něco špatného snědla. V Brně i u nás v Kroměříži už začaly vánoční trhy, ještě jsem nebyla ani na jedněch, ale na ty brněnské se chystám ve čtvrtek a na kroměřížské snad o víkendu. Co vy, už jste vánoční trhy někde navštívili?


Po dlouhé době máme s Tomem společnou fotku, jak se vám líbí? :)

Z minulého úterý, když kamarád slavil narozeniny. Příjemný chill out večer se spoustou jídla, vodárkou a samozřejmě něčím tekutým O:-) Mimochodem, po letech používání kokosových uhlíků bych nevěřila, že rychlozápalné uhlíky z trafiky z České můžou být taky fajn!
Caprese - miluju, včera jsme měli taky. Akorát teda jedno doporučení pro všechny: nikdy si nekupujte lanýžový olej, není dobrý, vážně ne :D
 Jednohubky speciálně pro mě jen s máslem (nejím pařížák ani podobné věci), děkuju Kačulko :)

Páteční balíček aneb když nasbíráte určitý počet kuponků z roztoků na čočky Opto-Soak a pošlete je společnosti Wilens poštou, obratem vám zašlou vybranou odměnu. Já zaslala 6 kuponků, což mi vyneslo nový veliký roztok. A to se vyplatí, no ne? :)
Včerejší, dnešní a bude to i zítřejší učení. Poslední písemka z mikra, pak už mě čeká jenom záverečný test. Mimochodem, taky vám přijde, že tento semestr nějak šíleně utekl? Ale hrozně moc!
Výhled z okna, asi 15 minut zpátky. Nádherné červánky, že? :)

12 komentářů

  1. super fotky :) ja mám tiež teraz pred sebou samé výpočty z predmetu financie..zajtra ma čaká zápočet ale ja si radšej čítam blogy a pozerám videá však prečo nie :D držím palce určite to všetko zvládneš ;)

    the unicorn princess

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučuji na zelňáku vánoční punč se šlehačkou, už na něj nějaký ten rok chodím :D

    OdpovědětVymazat
  3. to nahnily vino, fuj :/ zas nemusis davat na blog vsechno...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, dvě kuličky jsou trochu nahnilý a hned je to fuj a nepatří to na blog...

      Vymazat
  4. Jéje, jak vidím mezní náklady, průměrné náklady apod. tak se mi už motá hlava. Za týden píšu další test taky z mikra (analýza nákladů a dokonalá konkurence) a teda už aby to bylo za mnou! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My píšem z dokonalé konkurence, monopolu, oligopolu + teorie her a analýzy trhů s výrobními faktory, není toho zrovna málo no. Držím ti palce ;)

      Vymazat
  5. Já na trzích už byla. Na všech, co v Brně jsou :D Zbožňuji tu atmorféru trhů...<3

    OdpovědětVymazat
  6. tá posledná fotka je uplne uzasna :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Na fotce Vám to hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. U mna anatomia, histologia :D :(

    OdpovědětVymazat
  9. S Tomom vam to spolu naozaj pristane a co sa tyka vianocnych trhov, tak ja som na nich uz bola snad aj patkrat. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)