Brandnooz box

Brandnooz.cz je první portál svého druhu v České republice. Je zaměřený na ochutnávání a recenzování značkových potravin. Jak jistě víte, na trhu existuje spousta různých boxů, které si každý měsíc objednáte za fixní cenu a nikdy dopředu nevíte, co v boxech objevíte. Jisté je to, že hodota boxu přesahuje onu fixní cenu. No a brandnooz.cz nyní přichází i s boxem plným jídla, který obsahuje pouze plná balení produktů (žádné vzorky) v celkové hodnotě vždy min. 330 Kč. Cena brandnooz boxu je od 199 Kč měsíčně a doprava až domů je vždy zdarma.

O této novince se na svém blogu zminuji hlavně kvůli tomu, že miluju jídlo a tento nápad mi přijde zajímavý. Navíc sem přidávám i různé recepty, ve kterých bych se o novinkách z boxu určitě zmínila, pokud by stály za to :) Tolik k názorům, které se vyrojily právě v souvislosti se články o tomto boxu - chápu, že to někomu přijde přitažené za vlasy, pokud se fashion/beauty bloggerka o tomto boxu zmíní "jen proto, aby dostala něco zadarmo". Ale jelikož já se neřadím do žádné takové kategorie, na blogu píšu o všem možném, tak vám snad tento článek vadit nebude :)

Vyzkoušíte tento box taky? Já už se těším, co v něm najdu!

7 komentářů

  1. Budu zkoušet, moc se mi tento nápad líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem o něm vůbec neslyšela, ale vypadá to zajímavě. Těším se na odhalení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý nápad, keby to posielali aj na Slovensko, určite by som to vyskúšala ;-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :), já si počkám na tvůj článek, co jsi v něm našla ty :) a pak bych přemýšlela o objednání :)

    OdpovědětVymazat
  5. to vypadá zajímavě, ale já bych se bála, že mi tam přijdou věci co mi nechutnají a vyjde to na nic, tak si raději koupím to co mám fakt ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Luxusní nápad. Jakožto veliký nadšenec do jídla a do nového jídla tohle určitě musím vyzkoušet. To je něco pro mě. Jídlu se věnuju určitě mnohem víc než kosmetice :D Takže už můžu se všemi mluvit jako kniha a přitom mě to tak strašně baví :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)