Astor Quick'n'Go nailpolish

Zdravím vás z mé rodné hroudy, pro dnešek jsem si udělala volno, musím odeslat nějaké balíčky, nějaké mi i přišly a mrknu se k nám do města, co tu je nového (přes víkend tu totiž není nic otevřené :D). V úterý jsem byla na seznamovačce s holkama z pajdy, se kterýma máme společné některé předměty, super to bylo. A středeční retroparty jakbysmet, můj obleček mi byl pochválen a užila jsem si to! Kalit dvě noci po sobě se na mně samozřejmě podepsalo, takže dnes jsem spala 11 hodin :D
Malinko jsem pozapomněla na giveaway, takže ji vyhlásím přes víkend a výhry odešlu v týdnu, sledujte můj FB, tam se všechno dozvíte :)


Když mi od krasa.cz přišel balíček s novými věcmi na testování, objevila jsem v něm tento lak od Astoru z řady Quick'n'Go, který by vám na nehtu měl uschnout za 45 sekund. Taky slibuje parádní štěteček, kterým si nehet nalakujete jedním tahem za sekundu. Zní to lákavě, ale opravdu tomu tak je?
 Co se týče štětečku, musím říct, že je opravdu výbornýý a pracuje se mi s ním skvěle. Může za to fakt, že není střižený do rovna, ale je zaoblený, takže kopíruje tvar nehtového lůžka. Ovšem pro ty z vás, které mají užší a kratší nehty, to bude asi horor, tím, že je štěteček široký, budete s ním přetahovat až na kůžičku kolem nehtu... Z hlediska schnutí taky jakž takž dodržuje to, co slibuje. První vrstva za těch 45 sekund tvrdá je, s druhou už je to pomalejší, ale pořád o dost rychlejší než u jiných laků :)
Na nehtech jsem ho měla zatím dvakrát, vždycky mi vydržel těch 5 dní s tím, že konečky nehtů se trochu ošoupou, ale jinak lak drží na svém místě. Takže pro mě to je takový standard, 5 dní je krásná výdrž. Odlakovává se hezky, taky proč by neměl, když v sobě nemá třpytky ani písek :)
I na fotkách vidíte, že za určitého světla a z určitého úhlu vypadá spíš jako červený a ne oranžový, ale má být naprosto výrazně oranžový, jako dýně (tady). Barva to je ne zrovna vhodná pro všechny, mně na nehtech nevadí, ale nijak ji nepreferuji. Jedná se o odstín 323.
Zbývá dodat, že tuto řadu laků seženete v drogeriích a vyjde vás okolo 100Kč. V e-shopu seženete tento lak i ostatní výrobky značky Astor zde.
Hlavně za štěteček ode mě získává 7 bodů z 10 možných.
Krasa.cz děkuji za možnost vyzkoušení tohoto laku :)

10 komentářů

  1. Sice bych takovou barvu asi nenosila, ale vypadá zajímavě. Hlavně ten štěteček musí být super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji takové odstíny červené!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji červenou barvu na nehtech :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám rada odtiene oranžovej, ale tento sa mi páči :-))

    liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. koukala jsem na něj zrovna včera, ale v modré barvě.. nakonec jsem dala přednost rimmelu :)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  6. nádherný odstín:) zrovna mám podobný na nehtech, ale od rimmelu:)

    OdpovědětVymazat
  7. úžasná farba :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Tá farba je nádherná ale ja si nelakujem nechty takže tak :D

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Oranžovou ráda nemám, ale dnes jsem si koupila lak (další:D) od GS!

    OdpovědětVymazat
  10. úžasná barva:)

    http://style-by-an.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)