25/11/2013 alias food porn

Zdravím vás a přeji fajn pondělí, i když na hodně místech zasněžené. V Brně teda poletovalo pár vloček, ale jinak svítilo slunko, takže tak :D Víkend jsem strávila v práci, kde po dlouhé době byli na pizzu i cizinci, tak jsem si pokecala. No a dnes už zase makám na věcech do školy, příští týden mě čekají dva zápočty a písemka z mikra, to bude, uf uf! Snad se s články úplně neodmlčím, to bych nerada. A co vy a škola, zvládáte to? A máte už dárky na Vánoce? Já většinu ano :)


Úžasné makronky - nutellová s mascarpone a ostružinová, obě delikátní.
Latté art v cappuccinu v kavárně Air café na Zelném trhu - tato kavárna bude i ve článku o brněnským kavárnách, který chystám :) Parádní to tam mají!
Naše první setkání s chai čajem / chai latté, každý tomu říká jinak. A já vám sakra doporučuju to někde ochutnat, pokud milujete skořici a perník, zamilujete si to :)
 Večeře a čajík na podnosku z Kiku - a pěkně s tím do postele k seriálu!
Miluju slevové kuponky do Subway, ve čtvrtek jsme byli s Tomem na snídani za 49Kč, která se skládá z půlky snídanové bagety, kávy a cookie - za tu cenu je to luxus nad luxusy, no ne?
Moje cookie - s bílou čokoládou a makadamiovými oříšky, je nejlepší! A Tomova double chocolate, taky moc dobrá.
Návštěva obchůdku Nami Nami u hlaváku a sáček plný kokinek. Je to moc dobré a není to nijak drahé, určitě zkuste :)
No a nakonec čtvrteční kup aneb když vám to chai latté zachutná natolik, že ho chcete mít doma, jste ochotni jet přes půlku Brna do sídla společnosti, o které ani nevíte, jestli své výrobky prodává takhle jednotlivě nebo jenom kavárnám, a když nakonec máte štěstí. Ted už jen zbývá doufat, že to bude tak dobrý, jako v kavárně :)

Omlouvám se za food porn článek, nějak se to nastřádalo, poslední dobou si celkem žijeme :D A co vy, co dobrého jste ochutnali?

30 komentářů

  1. achjoo.. tohle mi nedělej.. dala bych si úplně všechno! :D ještě nikdy jsem neochutnala makronky, tak vždycky jen slintám a trochu se stydím :/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tie makronky si mi ako teraz urobila chut, mnaam! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam to jsou muka :D
    Docela Ti závidím dárky na Vánoce...jakmile na to pomyslím, hned se začnu potit :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi blázínek, jet do firmy a nevědět, jestli prodávají i smrtelníkům..:D Ale jsi dobrá! Na chai latte jsi mě ovšem navnadila:) Ale koukám, dnes žádná čokoláda, co se děje? Vždyť v Albertu mjaí Milky v akci za 12 korun!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smrtelníkům, takhle jsem to do článku chtěla napsat :D A tak vyplatilo se. A o Milkách vím, zrovna jednu papám, takže, ehm.. :D

      Vymazat
  5. Jé, samé dobroty<3 a mám ten podnos také!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, díky tobě jsem si ho koupila a taky z něj oddělala ten potisk O:-)

      Vymazat
  6. uuu to chai latte !! <3 řekni až vyzkoušíš!!

    OdpovědětVymazat
  7. Chai latte zbožňuji, patří to prostě k mému podzimu zimě, stejně jako perníkové latté z Costy (a to kaávu jinak vůbec nepiju). Nejlepší makronky, jaké jsem doposud měla, byly z jedné pekárny v Mentonu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky už mám většinu dárků, minulý týden jsem je nakoupila a hrozně se mi tím ulevilo :)! Chai Latté jsem ještě nezkoušela, tak děkuji za tip :).

    OdpovědětVymazat
  9. Jedno velké MŇAM! Odkud jsou ty skvěle vypadající makronky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z té kavárny Air Café, dali jsme si je právě ke cappuccinu a chai latté :) Jedna teda stojí 24Kč, ale je to srovnatelné s cenami v zahraničí a kvalita taktéž, takže aspon za ochutnání to stojí :)

      Vymazat
    2. Díky za tip, byla jsem tam naposled před dvěma lety a zdá se, že to chce další návštěvu :)

      Vymazat
    3. Jojo mají to prý zrekonstruované a ta nabídka se mi tam moc moc líbí :)

      Vymazat
  10. a je to Chai Latte dobre? Ja ho zboznujem v kaviarnach lubilo by sa mi mat ho doma :)

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, napiš recenzi na to chi tea latte! :) myslím, že nejsem jediná koho by to zajímalo! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, máš moc hezký blog! Chceš se navzájem odebírat ? Pokud ano dej vedět do komentářů na blogu :) Oplatím hned nazpět :)

    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. zkus kavárnu Era na zemědělské! bezkonkurenční samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  14. Takové chutě mi dělat :) Že se nestydíš :D
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  15. Neeee, teď jsem se chtěla jít najíst... sem se na ty párky s kečupem těšila.. teď už mě to nějak přechází, když vidím ty dobroty :/

    OdpovědětVymazat
  16. Air Café je moje nejoblíbenější kavárna v Brně. Chodili jsme tam vždycky po tanečních na koktejly a mám to tam ráda v létě, když je otevřeno i venku, tak si tam pak nezapomeň zajít na koktejl. ;) Hlavně to tam mám ráda kvůli fešným a strašně příjemným číšníkům, kteří neprotáčí panenky, když tam dojdeme 4 a každej chce pak platit zvlášť. :D A už se těším na článek s tipy na kavárny, ráda se nechám inspirovat. :)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přítel mi říkal, že tam mají přes léto zahrádku, tak si na koktejl zajdu. S těma číšníkama máš naprostou pravdu, jsou fešní a ještě k tomu strašně profesionální, ten jejich příštup se mi fakt hoodne líbil :)

      Vymazat
  17. Jídlo vypadá báječně, zvlášť teď, když je před obědem.

    OdpovědětVymazat
  18. Mňam, teď bych si dala nějakou makronku!:)
    Ještě žádné dárky nemám, ale pomalu se chystám a už se na to moc těším:)
    Já teda hrozně ráda nakupuju dárky!

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. makronky bych si dala, měla jsem je naposledy v Paříži :((( to Chai Latte tiše závidím, taky po něm mé srdce touží :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)