10 věcí pod 100 Kč

Ahojte! Před chvilkou mi přišel onen omílaný brandnooz box a at už na něj máte názor jakýkoliv, říkám vám, že si z jeho obsahu sednete na prdel. Já tomu pořád nemůžu uvěřit, jaké úžasné věci tam jsou! Budu natáčet video, bude to tak jednodušší :) A když už jsme u videí, tak tu dnes jedno mám, a to tagovku s názvem 10 věcí pod 100 Kč - o co jde se dozvíte přímo ve videu. Mějte se krásně, já jdu na skok do práce a večer na narozeninovou oslavu ve francouzském stylu :)


8 komentářů

  1. To druhé je řasenka, jo? :D Proč všichni místo různých produktů říkají řasenka? :D
    Na tu se musím podívat, mám tvářenku od Catrice, je fajn, ale chci další :D
    Miss Sporty řasenku mám teď tu žlutou Volumythic nebo jak se jmenuje a WOW lash od Rimmelu, ale až je dopotřebuju (což bude tak tisíc let, řasenky mi vždycky vydrží strašně dlouho :D), chci tu růžovou zkusit.
    Stíny na obočí jsou taky moje stálice, chci ale zkusit nějaký ten gel od Alverde, celkem by mě zajímalo, jak to funguje. Akorát mě to celkem děsí, že budu mít obočí slepené nebo aspoň tak to na mě působí :D Vyzkouším a uvidím.
    Ty gelové linky chci, ale nemám příležitost objednávat z ELFu, nechce se mi platit poštovné :/ Sháněla jsem ty od Essence, ale teď se rušily a už byly ve výprodeji jen šedé :/
    Tyjo, na ty tamponky se asi stavím, mě kupuje taťka nějaké v Tescu, ale dělali teď nový obal a hned stojí o 10kč víc, tak nadával :D Ty Rimmel laky jsou boží, mám mintový a je moc fajn :) Plánuju zkusit ty pískové, jsou přece jen o něco levnější než od GS.

    Moc povedené video, aspoň vidím, že nejsem sama, kdo nemá velké sumy na rozhazování a že dobré produkty se dají sehnat i pod stovku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si přeju vidět jak si dáváš to druhé na řasy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyvole :D Já si toho vůbec nevšimla ani u stříhání, že jsem řekla o tvářence, že je to řasenka, směju se :D

      Vymazat
  3. Já jsem byla taky nadšená obsahem :-) A ten BOX na pečení byl ještě lepší :-) Už se těším na video, asi taky poprvé jedno udělám. Byla by škoda smrsknout to všechno do článku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pečící box je božský, už se na to všechno těším, až to vyzkouším :) Jojo to by byla určitě škoda to smrsknout do článku, tak se těším na tvoje video!

      Vymazat
  4. super veci :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Na tu tvářenku od Miss Sporty se asi budu muset podívat :) za chvíli totiž dopoužiju stín od Essence, který jsem používala jako tvářenku.
    O těch linkách od Essence - na facebooku jsem četla (ta stránka essence tam psala) že v zimě/na začátku roku, by ty gelové linky měly být v limitované edici nebo je dokonce dají do stálého prodeje!

    OdpovědětVymazat
  6. ono když si to vezmeš, stovka fakt není moc peněz :D z dekorativky bych asi moc věcí nenašla, spíš ta pleťová a pečující kosmetika.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)