The bar that doesn't exist

Čaute, konečně mám čas a hlavně materiál na nějaký ten článek :) Včera jsme s přítelem byli v Baru, který neexistuje, je to docela vyhlášený bar tady v Brně, hlavně koktejlama. Tak jsme si nechali doporučit koktejly podle našich chutí, protože jinak bychom vůbec nevěděli, co si objednat (víc než polovinu názvu alkoholu jsme vůbec neznali). Bylo to drahé, ale stálo to za to. A příště tam zkusíme i domácí burgery, ty vypadaly fakt hooodně dobře! Kdo jste z Brna, byli jste tam někdy? Jestli ne, chystáte se tento bar někdy navštívit? :)
Jinak dnes jsem ráno vstávala úplně zbytečně, to, že nám odpadla hodina, jsem zjistila až na fakultě. Tak jsem si spravila náladu nákupy v Olympii, pořídila jsem si nové kozačky na zimu, ty moje všechny stávající už jsou v hrozném stavu totiž. Co jste si v poslední době koupili vy?


Můj koktejl se jmenuje Mátosaurus a jak už správně tušíte, je hodně cítit mátou. Základem je gin a jinak obsahuje broskvový sirup, což způsobuje, že tento koktejl je dost sladký (pro mě ideálka). To nahoře je sníh z bílku :)
 Tomův koktejl (kdyby věděl, že mu ho donesou v takové skleničce, která vypadá mega dámsky, určitě by si ho nedal :D) se jmenoval Clover club a obsahově byl hodně podobný tomu mému, akorát v něm byl malinový likér. Už by méně sladší než ten můj a osobně mi chutnal méně než Mátosaurus.
Jinak se omlouvám za kvalitu fotek, přece jenom pokud chcete fotit bez blesku v takovém tlumeném světelném prostředí, je potřeba zvýšit ISO a to se na kvalitě fotek chtě nechtě odrazí. Jinak můžete vidět, že jsem ostříhaná, mám to zase trochu zkrácené :)

19 komentářů

  1. Já miluju koktejly! Snad jediné pití (+frisco) u kterého mi nevadí alkohol. :D Do Brna se moc často nedostanu, ale v Praze chodím ráda do Staré tchyně, kde mají koktejlů spoustu, jsou slvělé a ještě k tomu nejsou drahé. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :), v tomto baru jsem ještě nikdy nebyla, ale navnadila jsi mě :). A v jakém cenovém rozsahu se tam ty koktejly tak pohybovali? Vypadají úžasně a moc Ti ty kratší vlasy sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No :D Tyhle byly každý za 95Kč, měli tam jakýsi i za 90Kč, ale spíš to šlo přes stovku...

      Vymazat
  3. Bar znám, už jsme tam byli, ale úplně to není můj šálek čaje :D Spíš mám radši něco "komornějšího" a náznakem domácí atmosféry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou souhlasím, my si málem nesedli. Mám raději kavárny typu V Melounovém cukru, o které už jsem taky psala článek :)

      Vymazat
  4. Mňam hned bych si dala :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tak to se máte určitě super :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé ! nechtěla bys udělat nějaký článek nějakej článek něco jako kam v Brně ráda chodíš. hlavně třeba se sekáčama, protože já bydlim v Brně odjakživa, ale sekáč (dobrej) jsem ještě nenašla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Časem to určitě plánuju, ale se sekáčema mám teda zatím taky velkej problém, zatím jsem na dobrej nenarazila :(

      Vymazat
  7. Koktejl s bílkem bych si tedy nedala, ale proti gustu....:)

    OdpovědětVymazat
  8. V baru jsme byly s kamoškama, je určitě lepší dát rezervaci, protože je tam věčně plno. Byly jsme nadšené! Burgy vynikající, pití taky a obsluha moc příjemná, opravdu spokojenost! Navíc se tam nekouří, což je pro mě taky plus. Pokud si chcete trochu vyhodit z kopejtka a zažít i trochu luxusu, tak doporučuji, opravdu jsem se tam cítila skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli jsme štěstí, že se místečko pro dva našlo :) Burgery příště teda určitě zkusíme!

      Vymazat
  9. Som zo Slovenska takže do Brna sa nechystám a ani som tam nebola ešte :D Ale aj tu u nás majú skvelé bary a kaviarne kde rada chodím :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Najblizsie ked pojdem do Brna tak sa tam urcite zastavim, vyzera to super, dala by som si tvoj drink. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já tam ještě nebyla, protože...no víme! Ale až mi bude přes 18 určitě tam zajdu, slyšela jsem na tento bar jen samou chválu:)
    Vlasy máš krásné:)

    OdpovědětVymazat
  12. Odebírám novinky na facebooku, ale ještě jsem tam nebyla :D No dobře, odebírám všechno brněnské jelikož mám Brno hodně ráda a vždy, když se tam vydám, tak ráda navštívím nové podniky a místa, takže i tento bar doufám v blízké době navštívím, ale je toho opravdu hodně, co bych chtěla zkusit. Takže budu muset asi zbohatnout a přestěhovat se tam a nikdy nepracovat, abych to všechno stihla, co nejdřív :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tě chápu :D My chceme zkusit ještě kavárnu U tří ocásků, taky jsme dostali doporučení. A samozřejmě je toho víc :D

      Vymazat
  13. ráda objevuju nová místa a teď, když jsem v Liberci je plno možností :) víc mě zlákal Mátosaurus, mátu miluju!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)