September favourites

Ahoj! Tak jsem doufejme naučená na první písemku na VŠ, držte mi palce. Večer se chystám na ekonomickou party na Faval, tak snad to vyjde, když mám ve středu školu až do 8 do večera, uf. Zítra mám v plánu nějaké to nakupování, tak snad najdu něco vhodného pro vás, aby se tu příští týden mohla objevit giveaway :) Jinak víkend budu mít hooodně nabitý, tak snad se ozvu ještě v pátek a pak uvidíme. Mějte se nejlíp, jak můžete.

Omlouvám se, že ve videu není hudba, nějak mi blbne program na úpravu videí. Taky docela vypadám, že mě nebavilo to natáčet (měla jsem fakt spoustu věcí na práci, tak jsem to docela odbyla), tak pochopím, když se vám to nebude líbit :D Potěší mě jakýkoliv komentář :)

4 komentářů

  1. Vypadáš spíš tak unaveně a nemocně, ale ani se nedivím, v takovém počasí O.o
    Ten BB vypadá dobře, ale já mám poslední dobou tak děsnou pleť, že to ani není možné :D A na ni by určitě nestačil. Na ten film se plánuju podívat :) Taťka to na konci zabil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Unavená jsem, to jo, v době, kdy jsem to natáčela, mi bylo jaksi divně, máš dobrý odhad :) Joo poslední dobou mám taky hrozně zhoršenou plet, šílený!

      Vymazat
  2. Ten taťka na konci mě opravdu pobavil :-D on ví že natáčíš videa na blog, nebo mu nepřišlo divný, že si v pokoji sama mluvíš?:D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)