Garnier Pure face mask

Zdravím vás při sobotním večeru, jak si zatím užíváte prodloužený víkend? Já pracovně, ale večer i seriálově a knížkově (dočetla jsem Inferno - bomba, budu o tom mluvit v oblíbencích - a začala číst druhý díl Fifty shades - myslete si co chcete, když už nic, zlepšuju si angličtinu :D). Docela jsem začala přemýšlet o článcích okolo Brna, někdo z vás mi psal, že by ho to zajímalo. Udělala bych to asi tématicky, kavárny, bary, hospody, kluby, pak obchody, sekáče, třeba zajímavá místa na focení, atd. Co na to říkáte, bavilo by vás to, i když nejste z Brna? Třeba byste si udělali výlet na základě těchto tipů :)


Dnešní recenze se bude týkat samohřejivé pletové masky od Garnier, kterou jsem si koupila na základě doporučení různě po blozích. A určitě jsem neprohloupila :) Maska je údajně na dvě použití, balení se skládá ze dvou pytlíčků po 6 ml. Mně každopádně jeden ten pytlíček vydrží nadvakrát, takže celkově mi maska vydrží až na 4 použití. Její konzistence je totiž docela hutná, takové modré bahníčko, takže není potřeba na obličej patlat tlustou vrstvu.

Tady si můžete přečíst, co by měla maska dělat. Já ji zatím použila dvakrát, vždycky, když se mi plet zhoršila (větší výskyt pupínků, začervenání). A zatím vždycky mi pomohla, nepocítila jsem to samozřejmě hned, ale do týdne plet opravdu byla zdravější a pupínky zmizely :) Samotná aplikace masky není vůbec složitá a její následné smývání také ne. Co se týče vůně, není nijak parfémovaná, ale ani nepříjemně páchnoucí, což je fajn. Já jsem tedy velice spokojená, za cenu 50Kč (já ji zrovna vychytala v akci za 30Kč, což bylo ještě lepší) je to takový malý zázrak. 
Akorát jedna taková poznámka - ta maska moc nehřeje, i když má být samohřejivá :D Spíš až po jejím smytí cítím, že je plet taková zahřátá, ale po dobu, kdy ji mám na obličeji, nijak nehřeje. Zajímavé!
Nakonec jedna fotka pro pobavení aneb občas si ze sebe musíte udělat srandu, věřím, že se pobavíte :D
Dávám 9 bodů z 10 možných

11 komentářů

  1. Ta poslední fotka je skvělá! .)
    Super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Túto masku som mala už aj ja :) Je to veľmi zaujímavý pocit lebo vážne hreje :D
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ji mám a moc ráda pužívám! Je skvělá, ale jak říkáš, moc nehřeje :DD
    Články ohledně Brna by byly super, protože se mi zdá, že v Brně nic fajn není...:/ Tak třeba bych něco díky tobě objevila!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vypadáš skvĕle i v masce jakoo :D
    Masky používám moc ráda, mrknu po ní. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlím o koupi :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ona hřeje když jí nanášíš nebo smýváš, tím třením (blbý slovo :D) se zahřívá :) já jí používám už nějakou tu dobu a mám jí strašně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jee tu určo vyzkouším:) díky za inspiraci:) vždycky jsem chtěla zkusit masku, která je buď bílá nebo barvená:D zatím jsem měla jen průhledné:D

    OdpovědětVymazat
  8. mám ji na seznamu věcí, co chci vyzkoušet! :) jsem na ni moc zvědavá a na články od Brně taky:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem teď v Brně vysokoškolský nováček takže bych takové články určitě uvítala ;) A maska je super, taky jí používám a nemůžu si stěžovat. Dokonce mi přijde, že když jí nanáším, tak se opravdu lehce zahřívá :)

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem tuhle variantu od Balei a byla dobrá :) A především fakt hřála :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)