Dark blue nails with sand finish

Zdravím vás z prosluněného Brna, konečně se tady ukázal oskar a já mám zrovna dneska tolik věcí na práci, že si sluníčka užívám jen přes okno. Úkolů a požadavků ve škole přibývá, bojím se, že to dospěje až do bodu, kdy nebudu stíhat je plnit, samozřejmě na úkor blogu :( Moc mě to mrzí, ale nedá se nic dělat, zatím to vidím na 2-3 příspěvky za týden, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Tento týden jsem stihla dvě studentské party, obě byly luxusní a moc jsem si je užila, jednu s kamarády z gymplu a druhou s novými spolužáky z oboru :) No a jak se pořád máte vy, co nového?


Když jsem si před nějakou dobou opět vybírala věci z bornprettystore.com, tento lak s pískovým finishem mě zaujal na první pohled. Všichni určitě víte, že to je momentálně hrozně trendy a všichni jste určitě slyšeli o lacích Stars od G.Salvette. Jenže ty jsou na všech blozích a já chtěla vyzkoušet něco jiného, vybrala jsem si tedy tento lak, a to konkrétně v odstínu 16. Na výběr jich máte celkem 18, já sama se dlouho, předlouho rozhodovala, který si tedy objednám, všechny vypadají krásně :)
Po prvním nalakování jsem byla nadšená, k takovéto syté barvičce stačí dvě tenčí vrstvy, lak schne poměrně rychle (i když kvůli tomu "písku" mu to trvá přece jenom déle než klasickým jednobarevným lakům, ale tomu se nemůžeme divit). Topcoat jsem na něj už nenanášela, nemělo by to smysl a onen žádaný pískový efekt by to i pokazilo.
 Co se týče výdrže, zhruba po 3 dnech se začnou ošoupávat konečky nehtů, ale pokud vám to nijak zvlášt nevadí, dá se nosit klidně i 5 dní, aspon mně tak dlouho vydrží :) Odlakování je trochu obtížnější, podobně jako u glitrových laků používám alobalovou metodu. Jeden nehet jsem zkoušela odlakovat klasicky a jako šlo to, ale těžce, alobalová metoda je jistější :)
Co se týče balení, lahvička je opravdu obrovská, má 15 ml (tohle už je můj druhý lak z bornprettystore.com a oba mají 15 ml, asi to bude obvyklá velikost). Lahvička je bytelná, vypadá hezky a štěteček je hrozně fajn, ani tenký, ani tlustý.
Na závěr zbývá říct, že jsem s těmito nehty udělala parádu, byly hodněkrát pochváleny a já osobně tento lak ráda na nehtech nosím, zvláště ted, když začíná podzim, tak začínám inklinovat k tmavějším barvám. Na stránkách BPS jej najdete TADY a momentálně na něj probíhá akce, seženete jej za $3.99 (v porovnání s laky Stars je tedy tento kolega dražší i po slevě, na druhou stranu je ho o 4ml víc). A nezapomínejte, že když použijete tento slevový kod, získáte slevu 10 % na váš nákup!

Za mě 9 bodů z 10 možných. Jak se vám tento lak líbí? Koupíte si ho nebo raději dáte přednost lakům Stars?

21 komentářů

  1. snad nikdy jsme neviděla hezčí modrý lak!<3 dobře, že se ti na škole s novými spolužíky líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  2. To se máš, že máš v Brně kamarády z gymplu, já spoléhám na své nové spolužáky, co se týká parties v Praze :D Jinak tuhle modrou úplně miluju, ale efekt mně moc nenadchl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fajn, takhle pro začátek, mít tady někoho, koho znám :)

      Vymazat
  3. Ten lak je skvělý :))
    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten vypadá dokonale, tmavě modrou mám na nehtech moc ráda a k tomu ještě ten efekt, super! :) Já mám doma právě ten od Gabrielly Salvete a jsem s ním moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten je skvělý! :) Příjemnáá barvička :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Dazz, co je to ta alobalová metoda? :) Nikdy jsem o tom neslyšela, díky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natáčela jsem kdysi i video, když si to zadáš na youtube, vyjede ti toho spousta ;)

      Vymazat
  7. Tak ty nehty jsou skvělé! :)

    Ráda bych Tě pozvala na giveaway, která probíhá u mě na blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna farba!
    Mňa teraz veľmi pieskové laky chytili, mám doma 2 z radu Stars od GS a určite sa chystám kupovať ďalšie kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten lak je naprosto skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pískový efekt mám ráda, ale zrovna modrou bych si nevybrala:)

    OdpovědětVymazat
  11. vybrala sis skvělou barvičku, tmavě modrá je letos napodzim in :) a je to náhoda, sama jsem si dneska udělala tmavě modré nehty.

    OdpovědětVymazat
  12. nádherný nehty!:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. ne, že by se mi nelíbil - ta barva je překrásná a na tuhle modrou jsem ujetá, ale pískový finish jsem vyzkoušela a nic moc pro mě to není.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)