Currently in Brno

Zdravím vás po pár dnech neaktivity! Mám za sebou Prvákoviny, na kterých jsem poznala spoustu skvělých lidí z naší fakulty, trochu víc jsem poznala Brno a taky noční život :) Dnes jsem se do Brna oficiálně nastěhovala, zítra mě čeká imatrikulace a od úterka začínám se studiem na VŠ. Uf, mám hrozné obavy z množství učiva, ale taky se těším. Myslete na mě, já se vám snad brzo ozvu, ale předem říkám, že vůbec netuším, jak to od ted bude s mým přispíváním, už to nevidím na každý den :( Mějte se!


Dnes vám ukážu tři detaily z našeho pokoje v Brně (kdo ještě neví, bydlím s přítelem v bytě, kde bydlí další dva páry, jsme v 3+1). První je můj nejoblíbenější detail - černobílé závěsy z Ikei. Jsou asi mým nejoblíbenějším kouskem v pokoji :)
 Další oblíbené místo - dveře a plakát na nich. Zůstal tu po předchozích nájemnících, ale jak moc dobře víte, miluju všechno francouzské a po tom, co jsme byli v Paříži, bylo jasné, že si plakát na dveřích necháme :) Aneb jak každý, kdo k nám přijde, hned pozná, který pokoj je náš!
A posledním detailem je oblečení pověšené na němém sluhovi, kterého jsme taky zakoupili v Ikei. Zatím tu mám nějaké košile, sukně, šaty na imatrikulaci, sako a bundičku. V pozadí vidíte skříně, které máme v plánu předělávat, celý pokoj totiž chceme ladit do černobílého jednoduchého stylu :) Tak až to tady bude všechno tip top, slibuju vám room tour.

17 komentářů

  1. Ať se Ti daří jak studium,tak společné bydlení :)

    OdpovědětVymazat
  2. kdybys potřebovala s něčím poradit, provést, ukázat nebo cokoliv, dej vědět! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty se máš, že bydlíš s přítelem :) to mus být super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ještě ne, začíná mu škola až o 14 dní později, takže zatím jsem tu sama :D

      Vymazat
  4. Už se těším na room tour. Užívej si Brna, ať máš jednou na co vzpomínat!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k bytu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. júúúj už som zvedavá na ten room tour :) veľa šťastia !

    OdpovědětVymazat
  7. já už měla první den dneska a ted jsem doma a na 3 hodiny do pul 8 jdu ještě na 4 hodinovy atelier architektury :D no prednasky nuda, takze jsem poslouchla jen uvodni plhodinky a pak jsem byla stastna za ipad. imatrukilace me eka az v rijnu, tak mi aspon povypravis, na co se mam pripravit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zítra akorát dva semináře, oboje z frániny, takže na to se těším! Noo jako imatrikulace nuda, celou dobu sedíš, pak jdeš přísahat a dají ti imatr.list, takhle to teda probíhá na MUNI :)

      Vymazat
  8. Vyzerá to krásne, závesy sú úžasné :) Teším sa na ďalšie články o byte a držím palce na vš, aby si to všetko zvládla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tie zavesy su rozkosne, drz sa v Brne! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Preju hodne stesti do zacatku! :) Me to ceka az v rijnu :D

    OdpovědětVymazat
  11. Hurá, konečně je nějaká blogerka v Brně :) Schválně jak dlouho potrvá, než tě někdě potkám.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)