Zmensvetmody.cz

Ahojte, celý včerejší i dnešní den hledám a řeším byty v Brně, je to nekonečný a už mě to nebaví a neskutečně mi to bere energii :( Už aby to bylo za námi! Ještě k tomu všemu jsem včera v práci měla dost lidí, takže jsem se domů dostala až po půlnoci. Uf. Dnes jsem byla ve městě si konečně zařídit potřebné věci, vyměnit eura do Paříže a tak :) Mimochodem, za týden mám Tomáška už konečně tady ♥


Dnes mám pro vás článek z trochu jiného soudku. Nedávno mi na e-mail přišla upoutávka na nový web, který je koncipován tak, že by měl změnit svět mody. Po přečtení e-mailu jsem se dozvěděla, že tento web, www.zmensvetmody.cz, chce vybírat ty nejlepší a nejoblíbenější kousky oblečení a doplnků z různých e-shopů po celém světě a tyto kousky umístit na jediný web. Zatím je všechno ve fázi projektu, ale vy webu můžete pomoct, aby vznikl rychleji :)
Uživatelka, která na web přijde, před sebou uvidí stránku plnou fotek s oblečením, když na fotku najede, tak se jí objeví srdíčko. Když na něj klikne, dá tím najevo, že se jí daný kousek oblečení líbí. Takto "zaklikávat" můžete, jak dlouho chcete, dokud vás to nepřestane bavit. Pak stačí jen kliknout vpravo na "ukončit", následovat ještě bude krátký dotazník s otázkami na vaší oblíbenou barvu, značku oblečení, atd. Taky tam vyplníte váš e-mail, aby vás tvůrci webu potom mohli informovat, až bude web plně spuštěn. Vyplněním e-mailu si v podstatě před-založíte účet, díky kterému vám pak stránka bude doporučovat produkty, které by se vám na základě vašeho "zaklikávání" měly líbit.


Tak co, pustíte se do toho a pomůžete změnit svět mody? Já si to "zaklikávání" moc užila, věřte, že vás to bude bavit taky :) A já už jsem moc zvědavá, co nám tento nový web nakonec přinese!

4 komentářů

  1. zajímavá stránka, hned jsem si poklikala :D že tam ale bylo věcí, co bych chtěla!

    OdpovědětVymazat
  2. hned jsem si web důůkladně prohlédla, vypadá skvěle :) tyhle weby miluju, pokud taky můžu poradit web tak zenysro.cz ! :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavý projekt, snad to vyjde a všechno začne fungovat... no a já jdu klikat :D

    OdpovědětVymazat
  4. to je mi věcička, jsem zvědavá, co z toho vznikne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)