L'oréal Volumissime x4 mascara

Ahojte! Právě jsme se s mamkou vrátily za sklepa, kde probíhal generální úklid. Konečně to tam vypadá trochu lépe! Včera jsem byla na koupališti, dneska už je takové vedro, že se mi ani nikam nechtělo. Aspon jsem si konečně postahovala spoustu filmů a písniček, za poslední dobu jsem to totiž dost flákala. No a taky jsem si nachystala pár článků na blog, včetně dnešní recenze :)


Dnes bude řeč o řasence od L'oréal, kterou jsem dostala z internetového obchodu krasa.cz k otestování. Řasenka vypadá docela obyčejně, nemá žádný křiklavě barevný obal, naopak se drží při zemi se zemitými tony, což se mi líbí. Na obalu najdete pouze název řasenky a francouzský popis vlastností řasenky, což může pro spoustu lidí být nepříjemné. Pro mě, která mluví francouzsky a tento jazyk miluje, je to jenom další plus :)

 Řasenka slibuje až 4x větší objem bez zatížení a bez žmolků, obsahuje céramide R. Kartáček má naprosto klasický, přírodní, takže v tom její síla nespočívá. Jako u každé řasenky, kterou si nekoupím sama, jsem byla ze začátku skeptická, hlavně k tomu kartáčku (jsem zvyklá na umělý). Ale po zhruba 14 dnech používání už nesahám po jiné řasence, oblíbila jsem si ji :)
 Tady vidíte rozdíl mezi jednou vrstvou a řasami nenamalovanými.
A tady už mám vrstvy dvě. Neříkám, že tato řasenka řasy vůbec neslepuje, maličko ano. Ale ten objem je nádherný! Včera na koupáku se mi podařilo v zrcátku spatřit stín mých řas a páni, ten byl ale dlouhý :) Já jsem teda velice spokojená, krasa.cz děkuji a kdo byste si chtěl řasenku koupit, můžete to udělat ZDE (to už je lepší verze této řasenky, dodá 5x více objemu).
Za mě 8 bodů z 10 možných, příjemná záležitost :)

11 komentářů

  1. planujem si kupiť nejakú riasenku :) dakujem za tip

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ji mám oblíbenou, já teda používám tu 5x :) a je to moje stálice :)

    OdpovědětVymazat
  3. mne tato riasenka nevyhovovala a podla obrazkov ani tebe :/ sice ti riasy predlzila ale to zlepenie je dost ocividne

    OdpovědětVymazat
  4. Mně přijde, že docela hodně slepuje a to by mi vadilo :( Ale super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Po této řasence jsem koukala v drogerii...

    OdpovědětVymazat
  6. Doporučuji ti nechat si nějakou starou vyschlou řasenku a vždycky po nanesení normální řasenky pak řasy hned pročesat tím suchým kartáčkem, nechápu jak můžeš být s tímhle spokojená. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, také to tak dělám, protože tohle už jsou dle mého dost slepené řasy.

      Vymazat
  7. Děkuji vám za všechny názory :)

    OdpovědětVymazat
  8. Musím souhlasit s holkama, s touhle řasenkou mi přijdou řasy hodně slepené. U nových řasenek je lepší počkat pár dní nebo ji nechat otevřenou trochu "vyschnout", třeba už to potom dělat nebude.
    Já si taky řasy vždycky pročešu starým kartáčkem z řasenky, konkrétně je to tenhle http://au.rimmellondon.com/sites/default/files/12-10-22/GlamEyesWaterproofMascara_PRODUCT-01.jpg - víc na prd řasenku jsem v životě neměla, nemůžu najít obrázek, kde to jde přesně vidět, ale ten kartáček má stejnou konstrukci jako kartáček na zuby :D Na pročesání řas a obočí je ideální, ale za ty prachy, hmm :D

    OdpovědětVymazat
  9. super recenze, od L´orealu jsem zatím moc řasenek nezkoušela :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. You have a really nice blog. I really like your posts and I love reading them. I have bookmarked your site for your future updates. Thanks and God Bless.
    buy rs gold

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)