CHI silk infusion

Ahojte, tak to vypadá, že konečně máme byt! Není to ideálka, ale rozhodně převažují plusy nad mínusy, a nám už docházely nervy, takže jsme to vzali. Uvidíme, jestli vám o tom napíšu víc, jestli to budeme trochu zvelebovat a bude to vypadat dobře, možná vám i ukážu fotky :) Ale to je ještě docela daleko, ještě mě čeká návštěva kadeřníka (podkova dorostla, potřebuju to vzadu na krku trošku vyholit), návrat mého milovaného ♥, grilovačka a pak konečně odjezd do mého města snů - Paříže! Musím vám přednastavit nějaké články, abyste se nenudili :) A co plánujete vy na ten zbyteček prázdnin?


Dnes bude řeč o strašně malém prckovi, který si říká CHI [či]. Tohoto prcka jsem si koupila pod nátlakem recenzí, které se na mě valily z každého druhého blogu. To bylo pořád CHI nebo Biosilk. Pro mě bylo dostupnější právě CHI, objednávala jsem si ho z Aukra a vyšlo mě na 47Kč + poštovné. Doma na poličce mi leží už nějaký ten pátek, proto se s vámi chci podělit o mé zkušenosti :)

 Tady vidíte, co všechno toto tekuté hedvábí dokáže. Já ho nepoužívám nijak pravidelně, protože ráda přípravky na vlasy střídám. Takže jej použiju tak 3-5x za měsíc, střídám to s maskou na vlasy a bezoplachovým kondicionérem. Přesto tohle hedvábí používám hodně ráda, protože ty účinky jdou opravdu vidět. Po umytí vlasů je trochu vysuším ručníkem, kápnu si do dlaně malé množství hedvábí, rozetřu ho v dlaních a vemnu ho do vlasů, hlavně do konečků. Vlasy vyfoukám, vyžehlím a pak se kochám tím, jak heboučké je mám :)
 Pro ty, co se zajímají o složení, jsem vám ho vyfotila. Vidíte, že obsahuje dimethicone, ale já to složení opravdu nijak neřeším...
 Kámen úrazu může a hodně často nastává u parfemace tohoto hedvábí. Ta vůně je zvláštní, rozhodně nesedne každému. Připomíná mi pánskou vůni a díky tomu, že mně pánské vůně prostě voní, mi parfemace CHI vůbec nevadí. Ale ve spoustě recenzí jsem četla, že právě parfemace je ten důvod, proč holky upřednostní spíše Biosilk.
Konzistence je docela tekutá, ale díky tomu, že balení je tak malé a kapete si ho do dlaně, se snad nemůže stát, že by se vám hedvábí vylilo. Věřte mi, já jsem parádní nemehlo, a ještě se mi to nestalo :) Objem činí 15 ml, já ho mám doma už čtvrt roku určitě a ještě mi zbývá větší půlka. Existuje i větší balení, které si po dopotřebování tohoto asi koupím, protože jsem vážně spokojená :)
Za mě 9,5 bodu z 10 možných a tak si říkám, že bych mohla natočit video o aktuální péči o vlasy, co říkáte? Kdysi jsem ho točila, ale to už je pěkně dávno a o vlasy pečuju zase jinak.

8 komentářů

  1. Chi jsem měla v jednom z boxů a mám ho fakt ráda, nevadí mi ta vůně, je mi příjemná, pěkně po tom rozčesám vlasy, super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak gratuluju k bytu, snad se to dlouhé hledání vyplatilo a bude se vám hezky bydlet :)
    A Paříž ti závidím, ani nevíš jak. Já budu až do konce srpna pracovat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že si to zútulníme a bude to fajn :)
      To nezávidím, já svoji práci naprosto miluju, ale dovolenou potřebuje každý! Třeba pojedeš ještě v září někam? :)

      Vymazat
  3. to vypadá zajímavě, :O škoda že to u nás neseženu.. :/

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
  4. nad Chi hedvábím už dlouhou dobu uvažuju, asi se taky podívám na aukro :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tohle hedvábí zbožňuju, strašně hezky mi voní, miluju pánské vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  6. dala jsem ho kamarádce, teď toho lituju. ještě jsem to pověstný hedvábí na vlasy nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  7. CHI je úplne skvelé ! kupujem si ho pravidelne a odkedy ho mám moje vlasy sú krásne hebké a lesklé :3 ale kedže mám dlhé,husté vlasy jedno balenie mi vydrží krátko a tie veľké sú už drahé :/ ale určite to stojí za to ! a tá voňa mi nejak nevadí...musím povedať,že mi vonia ! :))

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)