Ombré mint-kerosine nails

Stále čekám na dva balíčky a ony stále nikde, ach jo. Dnes se mi podařilo dokoukat 2 Broke Girls, takže už se mi stahuje nový seriál - Scrubs. Znáte, sledujete? Pro mě to bude už tak 12., 13. seriál, který sleduju. She's a maniac, maniac.. :D No ale dnešní článek bude o nehtech, po delší době mě přepadla nálada na ombré nehty, tak jsem si je vytvořila ze dvou zelených laků - jak jinak.


 Celý postup je naprosto jednoduchý, vyberete si dvě barvy, nalakujete je na houbičku a natupkáte na nehet. Pak je sranda odlakovávat ten bordel okolo nehtu, ale výsledek stojí za to, nemyslíte?


Použila jsem lak od Essence - You belong to me a od Miss Sporty - 24 (Proč některé značky nedávají lakům jména? Pak se to líp pamatuje a taky to líp zní!). A nakonec jsem na prsteníček ještě přidala malinké nalepovací srdíčko, to pochází z nějakého setu taky od Essence :)


20 komentářů

  1. Krásne :) Ja som na takéto zdobenie veľmi lenivá nechty prelakujem obyč. lakom až keď sa na ne už nedá pozerať :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super to vyzerá určite to skúsim aj keď mám také krátke nechty:D

    OdpovědětVymazat
  3. Scrubs je totálně boží :-D pokud se ti to bude líbit a líbí se ti Přátelé, tak doporučuju kouknout na Cougar Town - hraje tam Courtney Cox - podobné téma jako Přátelé, ale je to vytvořeno tvůrcem Scrubs, takže tak je na ně dost narážek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cougar Town mám taky v plánu :) Přátelé mě nikdy nezaujali, ale tak třeba Scrubs bude lepší :)

      Vymazat
  4. Vypada to hrozne hezky, navic je to krasna cista prace :) super napad to takhle vsechno nakombinovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké nehty :) asi ombré už konečně zkusím na nehty a budu doufat, že mi to taky tak krásně vyjde bez divného přechodu mezi barvami :D A seriály taky miluju, 2 Broke Girls už mám zkouknuté celé a na Scrubs jsem se teprve začala dívat.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som mala minule ombré a každý mi chválil nechty! Takže to určite stojí za to! A máš to nádherné:) a s tým srdiečkom je to roztomilé:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě to teda přijde spíš jako modrá než zelená, ale je to moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  8. a to nie je modrá? :D ja ju vidím tiež ako modrú :))))) páči sa mi tam ten jemný prechod, že to nie je také ostré..super práca! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každej počítač to zobrazuje jinak, navíc zrovna tyhle dvě barvy jsou úplně na okrajích zelené škály, takže je možné, že to vidíte jako modrou :) Každopádně děkuju!

      Vymazat
  9. Vypadá to skvěle, já jsem ráda, když si zvládnu nalakovat nehty i obyčejně, tohle už je pro mně hodně sci-fi :-D A Scrubs jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne! :) Nádherné farby a srdiečko je krásna bodka na záver :))

    OdpovědětVymazat
  11. krásne,ja sa na ombré chystám už dlho,mala som ich len raz dáávno :) to srdiečko ich krásne oživilo
    inak ja by som toľko seriálov pozerať nemohla,by sa mi to plietlo :D teraz pozerám len pll

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! A ona spousta těch seriálů už skončila, většina z nich má teď přes léto pauzu, běží jenom True Blood, tak proto začínám sledovat nové a nové seriály, než zase od září začnou běžet ty "moje" - TBBT, HIMYM, TVD, atd. :)

      Vymazat
  12. Ombré jsem na nehtech zatím zkoušela jen jednou, vypadá to ale moc hezky :)).

    OdpovědětVymazat
  13. krasne a to biele srdiecko tam robi skvely efekt!

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné nehty :) jsi moc šikovná

    OdpovědětVymazat
  15. také to vidím spíš jako modrou, ale každopádně Ti to nádherně vyšlo. já to kdysi zkoušela a bylo to příšerný, musím to zkusit znovu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)