Grey contact lenses

Dnešní konečně volný slunečný den jsem si parádně užila, přišel mi balíček se super obsahem, s Tomáškem jsme se parádně najedli i napili a pak jsme si užívali sluníčka u nich na zahrádce až do večera. Ani jsem nestihla natočit video, které jsem si dnes plánovala. Tak zítra :)


V dnešním článku vám povím něco o barevných kontaktních čočkách. Jasně, jeden článek na toto téma už tu byl, i s videem (tady), ale ti, kdo jste ho četli nebo se dívali na video, tak víte, že jsem ještě toužila po šedých čočkách. A tak jsem si tuto tužbu nedávno splnila a šedé čočky si objednala, opět z webu vasecocky.cz. Jsou to úplně ty samé jako jsem měla kdysi zelené čočky, se kterými jsem byla nejvíce spokojená.

 Jak vidíte na detailní fotce, šedé čočky jsou řízlé i trochu do fialova, ale zdálky to nepoznáte. Po předchozích zkušenostech s prvním nasazováním nových čoček a po zhlédnutí videa od Adélky jsem napřed čočky vyndala z obalů, ve kterých jsou dodávány, a nechala je pár dní "uležet" ve svém roztoku. Díky tomu první nasazení není tak nepříjemné, jako kdybych je dala do oka přímo z roztoku, se kterým jsou dodávány - ten je totiž koncentrovanější než klasický roztok, který my čočkaři používáme každý den.
Zatím jsem čočky měla pouze jednou, abych vyfotila tyto fotky. Jinak moc nemám příležitost je nosit, když jsem pořád v práci. Až půjdu někam večer na akci, tak je určitě vytáhnu, ozvláštní každý make-up a celkově mám takový pocit, že mi prozáří obličej, protože hnědovlásky s šedýma očima se moc nevyskytují. Takže si díky těmto čočkám připadám malinko výjimečnější O:-) Pokud chápete, jak to myslím. V očích mi sedí dobře, neplechu nedělají, ale nošení na celý den určitě není, spíše nárazově na nějakou tu akci - jsou totiž z jiného materiálu než čočky na běžné denní nošení.

P.S.: Zase budu baba zvědavá a zeptám se vás, jak jste na tom s barevnými čočkami vy? Už jste je zkusili nebo po mém druhém článku konečně podlehnete a vyzkoušíte je? :)

6 komentářů

  1. No tak to je mazec! Vypadá to dobře! Na té spodní fotce to ani není tolik poznat. :) Já zkoušela už všechny barvy světa, včetně červený (Twilight fan :D)... nejlepší a nejřpirozenější byly zelené. :)

    OdpovědětVymazat
  2. woow. tak ty jsou boží. nos je častěji, hrozně ti to sluší ;) opravdu vypadáš prozářenější. a příště můžeš vyzkoušet třeba pomněnkově modré ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tak ty jsou bezvadný ! já bych si taky nějaký podobný ráda pořídila ale nikdy jsem čočky nenosila, tak se toho docela bojím.. a taky mám hodně tmavé oči, takže s mými vysněnými světle modrými očky to asi moc nepůjde :(

    OdpovědětVymazat
  4. Pravidelně jsem používala dioptrické tónovací čočky, ovšem .. loňským rokem skončila jejich výroba, což mě absolutně položilo. Mám svítivě modré oči, používala jsem tónovací žluté čočky, takže výsledek byl křiklavě zelený - něco jako reklama na Top Topic :) Nádhera.. Takže teď, pokud i nadále chci čočky barevné, musím používat takovéhle tuctové barevné čočky, což se mi nelíbí :( Ale .. co nadělám :D Tyhle vypadají zajímavě :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. zabarvené čočky jsem nikdy nezkoušela, ale vypadá to zajímavě. jen trochu kazí ten efekt, že člověku tam stejně prokukuje vlastní barva, jak jsou hodně vyřízlé na zornici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vlastní barva opravdu prokukuje, je to škoda. Ale existují i celozabarvené, jen ty už jsou dražší. Ale tak někdy je zkusím :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)