New in #45

Tak se nám zase ochladilo a mně se včera podařilo solidně zmoknout a jít v promáčených balerínkách domů. Na druhou stranu jsem ráda, že není takové vedro, aspon se v práci nepeču. Najednou mám plno fotek, takže se těšte na plno článků a zítra uvidíte i video :) Taky jsem si udělala nové nehty, inspirované novým tričkem, které jsem si včera koupila. Dnes bych se měla dozvědět verdikt o přijetí, tak pokud to vyjde, napíšu vám na FB stránku. A taky všichni držte palce příteli, dnes má rozhodující zkoušku v 15 hod!


Tričko s "polka dots" a "peter pan" límečkem - láska na první pohled, za 70Kč ze sekáče, značka Next :)

Neskutečně příjemné a hlavně vzdušné šortky, které jsem potřebovala do práce. Jsou to trochu takové "nasrávačky", ale na ta vedra jsem byla ráda, že je mám! Za 125Kč ze sekáče v Brně.
A na konec úplná nezbytnost na léto, sprej na nohy a sprej do bot. Bez těchto pomocníků bych nefungovala :) Oboje z DM, každý stál kolem 50Kč.

Včera jsem si objednala boží velkou černou kabelku z ebay, měla jsem ji v záložkách, nechápu, že jsem ji neobjednala už dřív. Tak až dorazí, určitě ji uvidíte, do té doby bych chtěla už omrknout nějaké letní slevy v obchodech :) A čím jste si v poslední době udělali radost vy?

16 komentářů

  1. To puntíkatý tričko je super :) Já si naposledy udělala radost štětci, včera :)

    OdpovědětVymazat
  2. triko vypadá skvěle!
    mě teď přišlo plno věcí a jsem z nich natěšená!!

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko je krásné :) škoda, že u nás není taky nějaký sekáč, kde by měli tak hezké věci.

    OdpovědětVymazat
  4. to tričko je krásne!
    teším sa na video :)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem si dělala radost nedávno, teď sice pojedu na otočku do Prahy, ale jestli s něčím odjedu, tak tak s jednou dvěma věcmi. nejvíc se těším na konec prázdnin a výplatu z brigády, protože mám na seznamu už tolik věcí, že se těším až si je pořídím :) mimochodem kabelku tam mám taky! původně jsem chtěla Paul´s boutique, ale náhodou jsem narazila na jinou značku a prostě jí musím mít :D

    OdpovědětVymazat
  6. kam všichni chodíte na tyhle super sekáče, sakra? :D
    držím palce tobě i tvému příteli a už se těším na video

    OdpovědětVymazat
  7. Very nice new things ;)

    http://closertotheedge1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím, tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kde jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat
  9. já se těším na štětec na makeup, konečně!
    Límečkové triko je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  10. To tričko je parádní, já sem teď dost zhřešila v Dm, ale zase se mám čím hájit je to na dovolenou a sehnala jsem plavky! :)
    http://blogbymichaela.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Jak jsem psala na blogu, potěšila jsem se košilí a slunečními brýlemi:))

    OdpovědětVymazat
  12. nechci tohle počasí, nechci!
    tričko je pěkný)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)