Bad luck, blogger meeting, etc.

Ahojte! Tak se ozývám z Brna, konečně je trochu času na napsání článku. Od té doby, co jsem sem přijela, sem nám víceméně lepí smůla na paty (popletené šaliny kvůli výluce, zavřené kavárny a hospoda, zapomenuté brýle, prohraný hokej), ale udělali jsme si z toho s Tomem srandu a říkáme, že kolem nás lítá víla Smolnička :D V onen smolný den se ale stala i radostná událost - viděla jsem se se Zuzkou, přijela do Brna na TSP, a tak jsme se domluvily na setkání. Je to moc milá slečna, škoda, že od sebe bydlíme tak daleko! Druhá dvě setkání s bloggerkami bohužel nevyšla. TSP mám už taky za sebou, pocity rozporuplné, ale doufám. 13. května nejpozději budu vědět. Joo a včera jsem se dokonce učila, Tomášek se učil na zkoušku a já mám s sebou češtinu. Tak mám ze sebe dobrý pocit :) Dnes nás čeká na oběd grilování a potom šupky dupky na Majáles! Uvidím se třeba s někým z vás? Pokud jo, tak o sobě dejte vědět!

Zatím vám ukážu tuhle jednu fotku, protože s Photofilterem se jaksi nedokážu domluvit :D Zlatý Photoshop!

19 komentářů

  1. moc vám to sluší :) užij si Majáles ;)

    OdpovědětVymazat
  2. krásná fotka, moc vám to sluší :-) užijte si grilování i Majáles :-)

    OdpovědětVymazat
  3. aničko fotky dělá foták, ne photoshop :) osobně mám radši neupravené, nezkreslené barevnosti a vynikne tak to, že máš dobrý foták a umíš s ním zacházet. No, já věřím že ti ty TSP dopadly dobře. a ted ti strašně závidím to, že se musíš učit jen ty knihy do čj (na které já si vyhrazuji 2 dny), a AJ a FR nějak okecáš, protože když jsem se včera začala učit chemii, tak mě málem omylo, kolik ta m toho je. a to nepočítám to, že musím stihnout ještě fyziku a do toho propočítat celou školní matiku. to bude! :D na 4 to snad zvládnu, to jo, ale mrzelo by mě mít za 4 z matury. I když u té školní matiky by to tolik nevadilo, protože vím, jak je těžká. Se státní se to nedá srovnat. Ale ještě tu máme jeden háček, posrala jsem slohovku docela, žánrově, takže se modlím at tu maturitu vůbec mám. Užij si brno, brzy si napíšeme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, Veru. Já to spíš myslela tak, že ve Photofilteru tu fotku ani neumím otočit na výšku. Respektive jsem to udělala a ono mě to neposlechlo, uložilo se to stejně na šířku :D Jinak do těch fotek taky nerada nějak moc vrtám, upravuju jen křivky a jas/kontrast.
      Jo já se ty knihy budu učit nejvíc no, zatím se vlastně učím jenom to. A AJ a FR okecám no. Vůbec ti tu chemiim, fyziku a matiku nezávidím, nastavila sis to hodně vysoko, ale ty to zvládneš! Já ze slohovky taky nemám nejlepší pocit, vsadila jsem na charakteristiku, ale mám to takové suché. Tak uvidíme :D

      Vymazat
  4. Super fotka! :) Užij si Majáles :)

    OdpovědětVymazat
  5. pěkná fotka, sluší vám to :) užij si Majáles :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, moc vám to sluší! Někdy se musíme domluvit i my ještě s Terezkou třeba! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielko, určitě. Já ted budu v Brně často, plánuju jet na Ignis Brunensis, pak v půlce června ještě na příjmačky. Určitě se domluvíme :)

      Vymazat
  7. jéééé, na mě se ta smůla poslední dobou taky nějak lepí, tak alespon nejsem sama :D sluší vám to!

    OdpovědětVymazat
  8. krásna fotka :)
    aspoň že si z toho dokážete urobiť srandu :D

    OdpovědětVymazat
  9. tak aspoň, že tak určitě se těším na víc fotek jestli máte!

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Haha tak to je docela paradox, už je mám totiž dost přerostlý a o tom hnusným vybledlým proužku, který tady naštěstí nejde vidět, nemluvím :D Naštěstí za týden jdu ke kadeřníkovi.
      I tak moc děkuju!

      Vymazat
  11. tak to já se víc domluvím s photofiltrem než s photoshopem :D

    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  12. sluší vám to, mně taky photofilter nevyhovuje

    OdpovědětVymazat
  13. taky mi přijde, že poslední dobou mám den co den jen neštěstí :D jsem už úplně vyřízená...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)