Wella moisturizing hair mask

Poslední "celý" den na střední škole je za mnou, ted už budu chodit jenom na fráninu, příští středu se vyfotit a příští pátek si převzít poslední vysvědčení. Uf. Ve městě jsem si koupila ty lesklé legíny na catwoman, už mi zbývá jen vymyslet, na co upevním ouška, udělat si bičík a v den D už jen vlasy a líčení :)
The last "whole" day at high school is over me, now I'm going to go just to French lessons, next Wed to take a class photo and next Fri to get my last report. Oof. I bought the shiny leggins to the catwoman costume in the town, now I have to just make up on what I'm gonna stick the ears, make a small whip and in day D just do make-up and hair :)
A nezapomínejte se zapojovat do giveaway :) 


Dnes vám chci něco povědět o masce na vlasy značky Wella. Kupovala jsem ji v DMku ve výprodeji za nějakých 60Kč, takže už ji nejspíš nenajdete v sortimentu drogerií. Což je celkem škoda, protože já jsem s ní velice spokojená.

Maska je určena k hydrataci vlasů, měla by vám vykouzlit hebkou hřívu. Nic víc na ní není napsané, takže je asi určena pro všechny typy vlasů. Nanáším ji na mokré vlasy po umytí šamponem, nechám ji působit minutu, občas i déle, když si třeba mezitím holím nohy, tak za minutku to vážně nezvládnu :) Po vysušení fénem jsou vlasy nádherně hebké a jemné na dotek, nehledě na to, že nádherně voní. Když jdu s mokrými vlasy spát, tak to ráno není taková sláva, ale pořád ty vlasy hezky voní a jsou hebčí než bez použití masky.
 Co se týče balení, tak je klasické "maskové" - veliký kelímek (200 ml), do kterého hrabete prsty. Plus je ten, že masku můžete spotřebovat až do posledního mililitru, ale zase to nabírání je nepraktické, nataháte si tam vodu, vlasy a nevím co všechno dalšího. Konzistenci má tuhou, takže vám nemá šanci ze dlaně vyklouznout a do vlasů se nanáší skvěle :)
Masku používám cca 1× týdně, to úplně stačí, jinak používám různé kondicionéry a jiné balzámy, pravidelně to střídám, takže na tuto masku dojde řada právě tak jednou za týden. Cenu jsem zmínila, dostupnost taky, tak nezbývá nic jiného, než závěrečný verdikt.
9 bodů z 10 možných (přece jen nějaká rezerva se nechat musí, třeba najdu lepší masku)

A co vy, máte s ní zkušenost nebo nikoliv?

P.S. Za pozadí fotek děkuju mým úžasným letním šatičkám, které doufám brzo vytáhnu :)

12 komentářů

  1. 60 Kč, tak to je směšná cena, kéž bych ji ještě sehnala:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám všeobecně masky na vlasy ráda, ale je to pro mě až moc velký luxus :-D Spokojím se s dobrým balzámem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sem zvědavá na tu catwoman :) já mám v plánu supermanku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta může být skvělá :) Na mém blogu probíhá GA, jestli budeš chtít můžeš se zúčastnit, budu jedině ráda :) http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám problém vždycky problém s tím masku vymýt, takže je nepoužívám. :/
    P.s. Začala jsem znovu psát svůj blog, tak budu ráda, když mou stránku navštívíš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to vždycky vymývám aspon dvě minuty, nechce to pořádně dolů :D Díky za pozvání, určitě mrknu.

      Vymazat
  6. Já moc tyhle věci nepoužívám na vlasy, ale věřím tomu, že je určitě skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  7. to vypadá dobře! :) super post! já jsem začala používat masky na vlasy asi teprve před rokem a teď jsem si oblíbila macadamii ;)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si musela vygooglit, vypadá dobře, taková přírodní :)

      Vymazat
  8. Výrobky Wella nepoužívam, ale asi robím chybu. :D :)

    Mimochodom budem rada ak sa zúčastníš mojej VEĽKEJ JARNEJ GIVEAWAY. Hrá sa o utajený balíček plný kozmetiky a hudobné CD. Súťaž odštartovala včera, takže zatiaľ súťaží menej ľudí a tak je tvoja šanca na výhru mnohonásobne väčšia. Preto nestrácaj čas a zapoj sa! :)
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2013/04/jarna-giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)