Wella Frizz control

Kdo sledujete můj FB, tak víte, že vymýšlím realizaci kostýmu na poslední zvonění, takže pokud pak budete chtít, určitě o tom udělám článek, velká část totiž bude DIY :) Zkoušení z francouzštiny jsem zvládla, dokonce jsem byla pochválena, že to mám hezky zpracované. Jinak se nic zajímavého neudálo. Zítra jedu do Zlína na tu olympiádu, ale nejvíc se těším na nákupy, musím si udělat radost, dlouho jsem takhle nikde nebyla! Tak pak čekejte new in článek :)


V dnešním článku vám představím poměrně novou řadu značky Wella, Frizz Control. Je to řada, která napomáhá proti krepacení vlasů, měla by zkrotit krepatící, vlnící se a různě se kroutící vlasy. Moje vlasy jsou přesně takové neposedné, proto jsem byla ráda, když mi společnost Procter & Gamble nabídla tuto řadu k testování. Moc jim za to děkuji :)
Jak vidíte, řada obsahuje tři produkty - šampon, kondicionér a beozplachovou péči.
 Šampon používám při každém umývání vlasů už více než měsíc. Za tu dobu jsem zpozorovala určitou změnu - vlasy jsou po umytí hebčí, nejsou zacuchané (i když s tím jsem nikdy větší problémy neměla) a nádherně voní. Vůně je podobná tomuto balzámu od Ziaji, který je shodou okolností určen taktéž na zkrocení vlasů, takže předpokládám, že vůně pochází z nějaké složky, která je v těchto výrobcích obsažená a je důležitá. Voní mi jako sladká zvýkačka :)
 Tady jsem vám vyfotila i složení, koho to zajímá. Vidím tam dimethicone, což je nerozpustný silikon a spousta bloggerek ho nemá ráda. Naštěstí není na jednom z prvních míst, ještě, že tak. Já to nějak neřeším, ale kdyžtak mě někdo poučte, proč je to tak špatné.

 Po dvojitém umytí vlasů šamponem do nich nanesu malé možství kondicionéru, zejména ke konečkům. I když na obalu není napsané, že je třeba počkat, já kondicionér vždycky nechávám nějakou dobu, cca 1-2 minuty, působit. Tak jak šampon dělá vlasy hebčí, kondicionér je dělá ještě více hebčí. Takže si potom na ně musím pořád chmatat :D Voní stejně jako šampon, i když už ne tak intenzivně, konzistenčně je hutnější než šampon, což je logické.
 Ještě bych chtěla podotknout, že šampon i kondicionér jsou v 500ml balení, což je strašně obří objem! Šampon logicky ubývá rychleji, takže ten tipuju tak na čtvrt roku, ale kondicionér si myslím, že mi vydrží i přes půl roku, což je skvělé. Za tu cenu, která se pohybuje někdo okolo 100Kč za každý produkt, super :)
 A jako poslední krok péče používám tento "leave-in" krém. Zpočátku jsem měla trochu problémy s tou pumpičkou, protože byla jaksi zajištěná, aby se při přepravě nezmáčkla, takže jsem ji musela odjistit a chvilku mi trvalo, než jsem na to přišla :D Tento krém si nanáším do ještě vlhkých vlasů a na obalu píšou, že stačí 1-2 dávky pumpičkou, tak dávám většinou dvě. Má se nanášet jenom do konečků a to směrem od konečků nahoru. Já to dělám tak, že se předkloním, krém si rozetřu v dlaních a do vlasů ho zapracovávám mačkáním.
Po celé téhle proceduře si vlasy vyfoukám fénem a voila, přichází výsledek. Vlasy jsou opravdu rovnější, kdysi jsem si musela žehlit celou hřívu, ale ted už mi stačí jen přežehlit pár otočených pramínků vlasů, jinak jsou vlasy rovné a dokonce mi i zvětšily objem!
Nakonec přichází jedno ALE - často se mi stane, že nestíhám a vlasy si nevyfoukám. Umývám si je večer, takže potom jdu spát s mokrými vlasy. A pak když se ráno probudím, je to to samé, co to bývalo před používáním této řady... Vlasy musím žehlit všechny. Takže bez toho, aniž byste si vlasy hned vyfoukali, to nefunguje. Za tohle řadě Frizz Control ubírám cenné body, bohužel.
8 bodů z 10 možných

Používáte někdo tyto výrobky? A jak jste s nimi případně spokojení?

17 komentářů

  1. Tahle řada vypadá pěkně, možná se po ní podívám :) Hlavně by se mi hodilo něco bezoplachového, nebaví mě totiž čekání ve sprše :D

    OdpovědětVymazat
  2. jéé já chci mít taky voňavé vlásky jako žvýkačka :))
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  3. Mně nikdy žádný přípravek na narovnání vlasů moc nefungoval. Sice je uhladil, ale 'vlnky' mi zůstaly. A jestli teda tohle funguje tak jak říkáš, že by zázrak? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda vlnky nemám, mám problém s konečky vlasů, že se mi prostě kroutí, jak chtějí. Ale vyloženě vlnky ve vlasech nemám, tak nevím, jestli to funguje i na ně. A samozřejmě zas takový zázrak to není, sice po vyfoukání fénem lepší, ale ne tak dobrý, jak bych chtěla.

      Vymazat
  4. Juu, ve Zlíně bydlím, když teda zrovna nejsem na škole v Olomouci :D tak Zlín pozdravuj :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám naproto rovné vlasy, takže tohle není nic pro mě :D A gratuluji k té francouzštině :)

    OdpovědětVymazat
  6. docela by se mi něco hodilo na ty moje nezkrotné krepaté vlasy :D vyzkouším !!

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají dobře, ale já používám na vlasy te´d fialový šamúpon(byla jsem na dovče a v bazénu takže moje ombre mírně zezelenlo) ale jinak používám proti lupům.

    OdpovědětVymazat
  8. dimethicon je průser v tom, že vytvoří na pokožce a vlasu vrstvu, která sice udělá na pohled pěkné uhlazené vlasy (někdy ani to ne), ale brání v příjmu živin a pokožku hlavy mastí, jak může. já bych si vlasy nic už s touto s*ačkou nedala, protože rozdíl je fakt poznat. jinak to jako nevadí nějak extrémně, ale mělo by se to střídat s šampony bezsilikonovými, aby si pokožka hlavy a vlasy občas oddechly :)
    za mě Wella už ne.. Balea mi vlasy uhladí více, a to silikony ani neobsahuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za informaci! Příště se mrknu na nějaký bezsilikonový teda, třeba zrovna na Baleu :)

      Vymazat
  9. Já mam šampon wella repair a jsem spokojená, i když tenhle na uhlazení by se mi hodil asi víc. Na zkrocení vlnek a krepatých konečků používám mléko od Selective proffesionals se skořicovou vůní a nemůžu si ho vynachválit, jedinej problém u těhle přípravků je,že se pak rychle mastí vlasy no:/

    OdpovědětVymazat
  10. ja mam velmi rada Wella sampony su super :)

    Inak vies co je tu Murumuru? :) Ak nie viac o nom tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/chameleonska-maska-na-vlasy.html

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj zvu tě na svojí první GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html
    Byla bych ráda za tvoji účast. :)

    Super výrobky, někdy nějaký rozhodně vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)