Rimmel Apocalips lip laquer

Jelikož budu mít v pátek dnes hodně nabitý den (po škole předposlední kurz TSP a potom půlsměna v Tescu do 8 večer), tak článek píšu už dnes ve čtvrtek. Nedávno mě na poště čekal balíček s první novinkou od Rimmelu - ano, stala jsem se jednou z bloggerek, které budou mít tu možnost testovat novinky od Rimmelu ještě před jejich uvedením na trh. Jsem z toho nadšená, snad budete sdílet mou radost se mnou :) Tak se na toho krasavce pojdme podívat!


Apocalips je novinkou mezi rtěnkami a lesky, ale s tím rozdílem, že není ani jedno. Je to totiž lak na rty. Ano, vážně jsem se nespletla :) Má hladkou texturu jako lesk, ale i sytou barvu jako rtěnka. Na první pohled vás určitě zaujme svým balením, které je tvarováno nahoře do čehosi jako diamant a dole díky průhlednému obalu vidíte odstín laku. Ke mně se dostal odstín č. 701, Stargazer, z čehož jsem nejprve byla docela zklamaná, protože jak z fotek vidíte, je to barva do hněda, a ty já nerada. Ale samozřejmě jsem mu dala šanci :) 


Apocalips má speciální aplikátor, díky kterému si mě získal. Není to klasický pěnový aplikátor jako u lesku na rty, má v sobě totiž prohluben, díky které vám určité množství na aplikátoru zůstane. Určitě to znáte, když vytahujete aplikátor z lesku, tak tím, jak se otře o stěny obalu, na něm nezůstane skoro žádná barva. Ale u tohoto "laku" se vám to nestane :) S aplikátorem se pracuje velice dobře, jeho stavba umožnuje přesnou práci bez nějakých přetahů. Takže za to dávám rozhodně plusové body!
 Tady vidíte barvu na ruce, taková bronzová se stříbrným shimmerem. Ovšem když si "nalakujete" rty, barva už tak intenzivní není. Udělá vám takový nude třpytivý efekt, ale věřte, že si toho nikdo v okolí nevšimne, že na té puse něco máte :D Možná kdybych dala víc vrstev, pigmentace by se znásobila, ale to už by mi asi nebylo příjemné, i když Apocalips neslepuje rty. Takže za tu barvu jdou zase body dolů, bohužel. Věřím, že kdybych dostala nějaký jiný (červený) odstín, hodnotila bych jinak. Viděla jsem u jiných bloggerek, že ty barvičky jsou opravdu nádherné :)
A nakonec musím pochválit vůni - vůbec bych od něj nečekala tak krásnou vůni! Hned jak jsem ho otevřela, tak na mě dýchla, taková skoro žvýkačková vůně. Zbývá mi jen dodat, že v drogeriích by se měl objevit velice brzo, najdete ho v 8 odstínech a stojí 139Kč.
Malinká poznámka - Rimmel to uvádí jako naprostou bombu, novinku všech novinek, ale třeba Essence přišla s tímto nápadem dřív, určitě už jste četli o těch Stay Matte krémech na rty, že? A když jsem chviličku googlila, tak jsem našla laky na rty i od Lancome a jiných značek, takže zase takové terno to není ;)
8 bodů z 10 možných

17 komentářů

  1. Já se těším, až u nás budou na výběr všechny barvy! A ta spolupráce je fajn, těším se na další recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Začo vlastne dostal tých 8 bodov?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za obal, provedení aplikátoru, vůni a výdrž. V podstatě jediné, s čím nejsem spokojená, je ten odstín, ale to v recenzi píšu. Uvažovala jsem, jestli dát 7 nebo 8 bodů, nakonec jsem nechala 8, možná to někomu přijde neadekvátní, neberu mu to :)

      Vymazat
  3. tak toto vyzerá super!:) teším sa spolu s tebou:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to moc dobře.:) možná bych zkusila jiný odstín, ale nevím nevím.:)
    Zvu tě ke mně na giveaway.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín se mi moc líbí a hodí se k tobě ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně mě to zaujalo, ale ta barva se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  7. ty se mas...ja mela uplne cerveno-ruzovou..co takovyhle barvicky mam rada:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, a já bych si to ráda vyměnila :D Ne tak nemůžu nosit pořád jenom červené rtěnky, tohle budu používat, když budu mít náladu mít něco na puse, ale méně výrazného :)

      Vymazat
  8. Pěkný odstín, skvěle se hodí na jaro :) - jestli nějaké letos bude.
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  9. Na rtech vypadá nádherně a hrozně se mi líbí to balení:)

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímavej odstín :) taky se po nich podívám až se dostanou do drogérek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle odstín je nádherný :)!

    OdpovědětVymazat
  12. na tyhle "laky" slyším v poslední době jen samou chválu :) skočím se na ně také podívat až budou k dostání. na ty třpytky vůbec nejsem, tak doufám, že budou také nějaké bez nich :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já se teda strašně těšila, až přijdou na trh a budu mít možnost vyzkoušet taky nějaký lak na rty od Rimmel, ale musím říct, že mě krapet zklamal :/
    Nikus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to? Nedrží pořádně nebo co? Já na ně včera koukala v drogerce, ty další odstíny vypadají skvěle :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)