Contact lenses - video, cockovnik.cz

Dnes se nebudu nějak vykecávat, nemám čas, za chvilku si jdeme se spolužáky sednout do hospody a vyřešit poslední zvonění, jak to bude :) Dnes vám přináším recenzi na kontaktní čočky ze stránky cockovnik.cz a taky video o kontaktních čočkách celkově - mé zkušenosti s nimi, první aplikace, jak dlouho je nosím, jaké barvy jsem vystřídala, atd. Zkrátka se podívejte :)


Ze stránky cockovnik.cz jsem objednávala poprvé, zminuji se o tom ve videu. Jinak objednávám ze stránky vasecocky.cz, recenzi o tomto e-shopu si můžete přečíst TU. Jak už jsem ve videu říkala, mám zkušenosti s čočkami zelenými a fialovými, ale chtěla jsem zkusit i jiné. Tak jsem si objednala hnědé, i když moje barva očí je hnědá, chtěla jsem to zkusit, jestli mi to nějak zvýrazní pohled nebo tak :) Čočky, které jsem si objednala, jsou ColourVUE Big Eyes.
Čočky dorazily druhý den od objednání, to je u obou e-shopů standardem, což moc chválím. Každopádně, jak už jsem ve videu říkala, s čočkami jsem vůbec nebyla spokojená. Napoprvé jsem je absolutně nesnesla v očích, napodruhé jsem je měla asi 20 minut a neviděla jsem pořádně do dálky, mlžil se mi pohled. Zkusila jsem je i napotřetí, ale opět nic. Dnes jsem je měla asi naposledy, abych pro vás vyfotila tyto fotky, abyste aspon viděli, jak v nich vypadám. 

Takže asi tak. Bohužel, ani se mi moc nelíbí, pokud jste četli recenzi u Petry, tak víte, o čem mluvím, vypadám jako nártoun :D Pro představu přikládám ještě fotky se zelenýma a fialovýma čočkama, můžete mi napsat, které se vám na mně líbí nejvíc, pokud vůbec nějaké.

Mně se teda líbily nejvíc ty zelené a určitě si je do budoucna objednám znovu :)
A co vy a čočky, nosíte dioptrické nebo zkoušeli jste někdy barevné? Určitě mi o tom napište, jaké s tím máte zkušenosti :)

23 komentářů

  1. Wow, moc ti sluší! :) Víc se mi líbí teda ty hnědé.
    Ale je škoda, že je nesneseš v očích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt škoda, taky se mi celkem líbí, rozhodně víc než ty fialové :)

      Vymazat
  2. Ty zelené jsou opvadu krásné, i ty hnědé. Uvažuji o nákupu na vašečočky.cz, ale bojím se aby mi sedly diptrie :/
    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud chodíš na pravidelné kontroly k očnímu a ten ti stanovuje dioptrie, tak se nemáš vůbec čeho bát, sednou ti určitě :)

      Vymazat
  3. Woow si krásna! :) Tie hnede su naj :)

    OdpovědětVymazat
  4. video se mi moc líbí a v čočkách ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti to sluší, za mě určitě ty zelené :-)
    já bych taky ráda nějaké vyzkoušela, ale bojím se, abych si "neponičila oko" :D když píšeš ty i Petra, že moc nesedí...:-)
    GA o Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už pár let nosím čočky, ale potom už mě otravovalo i to každodenní sundavání na noc a zkusila jsem měsíční, které nasadím a mám je celý měsíc, což je podle mě naprosto super. Pak úplně zapomínám, jak jsem vlastně slepá :D Protože mám na pravým 5,50 a na levým 4,75 dioptrií..takže jsem na tom ještě mnohem hůř :/ Co bych za to dala, kdyby se mi to díky čočkám přestalo zhoršovat :(
    A kdybych někdy chtěla zkusit barevný, tak určitě zelený.. :) Mně se neskutečně líbí zelený oči. Já mám takový modro-zelený, nevýrazný.. takže zelenou bych brala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty přijdou na kolik, ty, které nemusím vyndavat? To zní skvěle :) Haha taky občas zapomínám, jak jsem slepá a pak spím u přítele a on se mi směje, že nic nevidím, když si je sundám :DD
      Přesně, taky se mi nejvíce líbí zelená očka!

      Vymazat
  7. Podľa mňa ti tie hnedé veľmi pristanú! :)

    Oasap GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,¨
    super článek a video o čočkách, sama je nosím už několik let a jsem si nima maximálně spokojená. Líbilo se mi, jak jsi tam zmínila mytí rukou před nasazením čoček, nedokážu si představit, jak si je čočky může dávat do oka bez umytí, viděla jsem to v jednom videu, v tom samém videu už byla i namalovaná, to taky nechápu.
    Pamatuju si svoje začátky nasazování, taky mi to vůbec nešlo a bráchové měli ze mě srandu, protože jsem u toho strašně nadávala. Jednou bych ráda šla na operaci, protože mám na očích 6,75 dioptrií, tak bez nich nebo brýlí opravdu nevidím a jsem ráda, že mám aspoň zatím ty čočky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jo s tím líčením jsem to taky chtěla zmínit, taky bych se nikdy napřed nenalíčila a až pak si nedala čočky, to je blbost a dost nehygienické!
      Taky bych jednou šla ráda na operaci :)

      Vymazat
  9. jo tak přesně tady ty jsem měla.Vytváří bohužel oči takové mega velké a divné:(A strašně mi dělaly blbě na oči.Jsou na nic no:(

    OdpovědětVymazat
  10. vau hnedé vyzerajú super..ja by som chcela modré:(

    OdpovědětVymazat
  11. Acuvue Oasys jsem měla taky, ale pokud vím, jsou to čtrnáctidenní čočky... dříve byly brány jako měsíční, ale není to zrovna vhodné, dva měsíce na jeden pár už je až moc řekla bych. Mohla bys s tím mít časem problémy. Já ted mám Pure Vision 2HD - měsíční čočky, se kterými jsem mnohem více spokojená, ale každému vyhovuje něco jiného :) a ještě hodně důležité je zakřivení oka, je to lepší zjistit než zkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně oční řekla, že jsou na dva měsíce, kamarádka chodí k jiné a ta říká, že max. 6 týdnů. Ale máš pravdu, ted to čtu na vasecocky.cz, že jsou fakt čtrnáctidenní. Ale jak říkám, nosím je takhle už 4 roky a žádné problémy nemám. Jsem s nimi spokojená, vůbec necítím, že něco v oku mám, krásně přilnou a jsou i dostatečně vlhké, takže mě očí nepálí :)

      Vymazat
  12. ty dvoje na spodu jsou fajn, ale tyhle hnědé jsou uplně nepřirozené a působí hned na první pohled hodně nekvalitně i u Petry jsem to viděla a hned mě to odradilo, je to docela škoda..

    OdpovědětVymazat
  13. Nemůžu si pomoct, ale tyhle barevné čočky podle mě dělají hrozně nepřirozené oči :( Video super ;)

    OdpovědětVymazat
  14. když člověku nesedí čočky, nedá se nic dělat... přeci jen jsou to oči a ty jsou mnohem důležitější než když člověku jsou malé boty. zrak máme jen jeden a chraň bůh, aby si ho člověk zbytečně ničil. každopádně hnědé oči by Ti slušely :)

    OdpovědětVymazat
  15. O barevných čočkách přemýšlím už hodně dlouho, ale pořád jsem se nějak nerozhoupala :-D Chtěla jsem se zeptat, když mám na každém oku jinou dioptrii musela by jsem si ty čočky koupit dvakrát co? Dala by jsi sem odkaz jaké čočky přesně jsi si kupovala ty? :-) Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ano, musela by sis objednat dvoje :( Odkaz na ty hnědé: http://www.cockovnik.cz/colourvue-big-eyes/pretty-hazel

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)