Ziaja marine algae shower gel

Čaute! Páni, včera jsem se po noční probudila o 3/4 na 3 a do pizzerky jsem šla na 4hod, tak jsem ani neměla čas a pomyšlení něco přidat na blog, i když jsem vám slíbila recenzi. Co už, někdy to hold nevyjde, tak recenze bude dnes. Vtipná příhoda ze včerejška a ponaučení: I koberec může klouzat a nechat vás skácet se k zemi před zraky plné restaurace. Domyslete si :D Dnes ráno mě opět zaskočil sníh za okny, že mě to ještě překvapuje... Co vy a Velikonoce, nachystaní? My nemáme nic koupeno, snad nás zachrání teta, která k nám dnes přijde na návštěvu a koupí nám něco :D Jinak teda nevím. Ale k nám stejně moc chlapů nechodí.


O jednom Ziaja sprcháči jste četli už TADY, pamatujete, ten coca colový? Ale já byla zvědavec a chtěla jsem vyzkoušet i jiný. Na řadu mořská řasa jsem četla dobré ohlasy, tak jsem sáhla právě po něm. Takže, jak mi vyhovuje?

 Vůně je velmi neutrální, taková nevtíravá. Kousek moře tam ucítíte, ale nic ve stylu osvěžovačů na WC a s vůní oceánu, to fakt ne :D Konzistenčně je na tom stejně jako jeho colový bráška, je řidší než je zvykem. Ale jakmile si na to zvyknete, není problém s ním umývat vaše božské tělo. Pění skvěle a pokožku nevysušuje, právě naopak.
Balení je opět obří, 500 ml vám vystačí na rok, pokud ho budete používat v rámci rodiny, tak stejně toho půl roku vydrží, řekla bych. 

Poslední informace se týká ceny - 70 Kč. A kde sprcháč koupíte? Na stránkách ruzova10.cz, konkrétně TADY. Nebo ve vašem městě v nějakém obchůdku, mrkněte SEM na mapu obchodů.
8 bodů z 10 možných

O sprchových gelech ještě uslyšíte, konkrétně ve videu, ale pak s nimi dám na dlouhou dobu pokoj. Snad vás to nějak nenudí, kdyby jo, tak napište, vím, že sprcháče nejsou nejatraktivnější částí kosmetiky :)
A nakonec chci ještě poděkovat PR oddělení Ziaji za poskytnutí výrobku k testování.

19 komentářů

  1. Vypadá dobře! Já si zrovna v pátek koupila v Polsku čokoládový krém na obličej od ziaja .. lepší jsem nikdy neměla :D
    Katelin.

    OdpovědětVymazat
  2. vůně téhle řady mi evokuje léto, nevím proč :) takže na léto určitě nakoupím tuto řadu! :)
    jo a k té spotřebě - nevěřila jsem tomu, ale takto velké balení sprchového gelu jsem zvládla téměř zlikvidovat za dva a půl měsíce :D už tam mám asi jen čtvrtinku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám momentálně hrozně moc sprcháčů, takže to střídám, kdybych používala pořád jenom ten jeden, tak to určitě padne tak za čtvrt roku :D

      Vymazat
  3. Já si kupuji balení 250 ml a mám jej asi tak na měsíc a půl, u mě by to padlo rychle... :) :D Ale díky Vánocům mám dostatečnou zásobu ! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. já už bych si měla něco dalšího pořídit teda!
    u nás je skoro 30cm sněhu, já umřu :D dneska jsem se kvůli tomu řítila 3km a padala před celým městem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Celkem zajímavé, já mám teď od Balei.)

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud zůstane počasí, jaké panuje teď, tak nějaké zástupy chlapů fakt nečekám (asi jenom ti největší opilci:D). Ale pro jistotu i tak odjíždím pryč.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze. To že koberec klouže jsem se přesvědčila na vlastní kůži. :D
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  8. no zatraceně :D já bych byla červená snad až na prdel.. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Hezká recenze.
    Nevím, co je horší, zda se natáhnout před zraky celé restaurace nebo se natáhnout při cestě do auta, před služebkou k zákazníkovi (btw. naštěstí jsem si nic neušpinila ani neroztrhla). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naštěstí neměla tác se skleničkama v ruce, to by dopadlo! :D Tvoje natáhnutí je taky dost dobrý :D

      Vymazat
  10. Chci vyzkoušet nějaký sprcháč od Ziaji, ale tenhle mě zrovna neláká.. já radši pomerančový, kakaový, kokosový a nebo ten obyč z kozí řady! :D :)

    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  11. Lepší v restauraci než na Staroměstským náměstí zrovna když všichni čučí na Orloj :D hahahahhaa
    jinak super fotečky, vypadá to zajímavě! Ziaju miluju, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  12. Od Ziaji jsem ještě nic nezkoušela, ale už si konečně musím něco objednat:-D Tenhle sprcháč vypadá fajn:) Jinak na velikonoce taky nejsem připravená, protože je nesnáším:-D k nám bohužel chodí koledníků dost a mě to vždycky hrozně obtěžuje:-D

    OdpovědětVymazat
  13. Hmmm.... možno si pre ňho pôjdem :) a strašne som sa zasmiala pri "ale nic ve stylu osvěžovačů na WC a s vůní oceánu, to fakt ne :D" :DDDD

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)