Ziaja goat's milk handcream

Pátek je tady! Zvládla jsem písemku z matiky i dnešní "dýchanek" s výrokovou logikou - zabývali jsme se jí jak v matematickém semináři, tak v kurzech na TSP. Uf, už mi ty nuly a jedničky lezou krkem! Náladu mi spravil další balíček, tentokrát s produkty Playboy, které mi přišly na testování, a taky přítel, se kterým jsme se zase po dlouhé době viděli :) Včera jsem totiž upadla do menší depky z toho, co se kolem mě děje.. Ale to není obsahem tohoto blogu, tak si dnes dáme recenzi.



Dnes si posvítíme na kozu. Teda, přesněji řečeno, její mléko, obsažené v tomto krému na ruce. Kozí řadu jsem si oblíbila, mám z ní už krém pod oči (recenze) a babičce jsem kupovala denní krém. Proto jsem chtěla vyzkoušet i něco dalšího, a protože mi zrovna docházel krém na ruce, sáhla jsem po něm.
 Jak vidíte, obsah balení je 80 ml, což je klasika. Většinou mají krémy 75 ml, takže to je i o trochu víc :) Krém je dermatologicky testovaný a jeho pH je neutrální. Balení je klasické, jako u všech krémů od Ziaji - skvělé do kabelky. Tady si přečtěte, co slibuje:


 Konzistence je celkem hutná, voní příjemně krémově / mýdlově, taková nevtíravá a ničemu nevadící vůně. Roztírá se velmi snadno, do pokožky se vstřebá skoro ihned - když si ruce namažu, do 5 vteřin necítím, že jsem se jím namazala. Otázkou je, jestli je to dobře nebo špatně. Protože nejen, že necítím pocit mastných rukou (což je samozřejmě plus), ale vůbec necítím účinek toho krému. Víte, že mám hodně suché ruce, zvláště přes zimu, a ani tento krém prostě neobstál :( Mé ruce ho pohltí jako nic a už by chtěly další vrstvu. Bohužel ani ta nepomůže.. Já nevím, jsem z toho neštastná, asi už si nikdy nebudu objednávat krémy na ruce, protože to je jediná věc, se kterou u Ziaji nejsem spokojená a v podstatě za to nemůžu já, ale moje ruce :D
Já nevím, máte ho někdo? Vyhovuje vám?
Pokud ho chcete zkusit, tak ho najdete na e-shopu Ziaji TADY a stojí krásných 55 Kč. Mimochodem je to nejprodávanější výrobek Ziaja na e-shopu vůbec. To něco svědčí o jeho oblíbenosti, ne? :)
Za mě 6,5 bodu z 10 možných

14 komentářů

  1. No tak zaujalo mě spíš to třepení a lámání nehtůů..S tím fakticky velkej problém... Neznáš nějaký výrobek na tento stav mých nehtů??:) Dík .Barun PS: pěkná recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemůžu posoudit, nehty mám pevné i bez všech věciček :) Zkus zpevnovač od Sally Hansen, kamarádka je s ním moc spokojená. V DMku za nějakou stovku :)

      Vymazat
  2. Někde jsem četla, že výrobky od Ziaji by už měly být k dostání i v tescu:) Chystám se na ně naběhnout:) Ale tenhle krém si teda asi nepořídím, teď v zimě mám taky o dost sušší ruce, kterém musím pořádně hydratovat, takže tohle by asi nebylo nic pro mě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to můžu potvrdit, v Tescu brigádničím a chystají všude přeměnu drogistického koutku a Ziaja má opravdu v nabídce být :) Tak už se moc těším, až si dokoupím oblíbené výrobky!

      Vymazat
  3. Super recenze:) Taky už nějakou dobu přemýšlím, že bych si něco od Ziaji koupila.. tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsme stejné pocity jako ty! + ještě horší pocit, ze mam ruce obalene silikonem, nesnasim to :( Já dobrý krém na ruce ještě nenašla, vede u mě Excipial U.

    OdpovědětVymazat
  5. Doporučuji ti Excipial U Lipolotio, u mě zázračně fungoval a to jsem měla hrozný problémy!

    http://www.nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. tuhle znacku neznam...ale hodne lidi si ji chvali..:)) takze ji planuju zkusit...jakto ze mas depku? vzdy je vikend!!!!:))

    OdpovědětVymazat
  7. co se kolem tebe děje? musíš mi to napsat pěkně na fb, hned jak tam budeš. :(

    OdpovědětVymazat
  8. Ziaja krém na ruce? Božínku, chci! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na kozu jsem zatím slyšela samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem ho měla a vyhovoval mi. vždycky hezky hydratoval, s tím jsem problém neměla a to, že se hezky vsákl jsem brala jedině jako plus :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)