Shirtinator.cz + a few photos

Tento víkend je ryze pracovní, dnes pizzerka, přes noc Tesco a zítra zase pizzerka. Aneb vydělávám a šetřím na Paříž! Jinak vám nepovím zřejmě nic nového, akorát, že jsem si objednala tričko z shirtinator.cz a o tom bude dnešní článek. Plus pár fotek, aby to nebylo takové "suché" :)


Když jsem se u Eddie dozvěděla o akci "tričko pro bloggera", šla jsem se na stránku shirtinator.cz hned mrknout. Obyčejně trička s potiskem nenosím, taková ta éra už podle mě přešla, ale chvíli jsem brouzdala po weheartit.com a hledala nějaký super obrázek nebo text, který bych si na tričko mohla dát. A jelikož miluju francouzštinu, zabrousila jsem do sekce francouzských citátů nebo výroků a našla jeden parádní. Je takový docela vtipný, moc se nehodí do školy (do hodin francouzštiny ho nosit rozhodně nebudu, to by bylo :D) a ten text vám zatím neprozradím, nechte se překvapit. Samotné vybírání typu trička a nahrávání vlastního motivu bylo velmi snadné, shirtinator.cz má na stránce přehledný editor (či jak to mám nazvat), kde si vyberete typ trička (pánské, dámské, dětské, upnuté, volné, s výstřihem do V, atd.) a jeho barvu. Pak si můžete vybrat z několika nastavených motivů, přehledně rozdělených do několika kategorií. Nebo si na tričko napíšete text, v editoru můžete měnit typ fontu, sklon písma, velikost, atd. Já si vybrala možnost vlastní motiv, protože jsem text chtěla mít napsaný svým fontem, který stránka nenabízí. Doporučuju si motiv udělat co největší, v co největším rozlišení, aby pak nevznikl problém při tisku motivu, že by to bylo malé a při případném zvětšení rozmazané. Editor vás na případný problém upozorní:
Já jsem zatím moc spokojená, i komunikace je skvělá. Pokud chcete akci "tričko pro bloggera" využít, určitě jim neváhejte napsat (phegyi@shirtinator.com), prý se jim líbí 90 % blogů, tak třeba se jim ten vás bude líbit taky :) Za zkoušku to určitě stojí. No a já se vám s výsledkem co nejdřív ozvu, těšte se!
 Strašnej dravec! To byste nevěřili, jak takový malý tvoreček umí kousat :D
 Pekla jsem bábovku (minulý víkend) a z makronek mi zbylo barvivo, tak jsem jím obarvila část těsta (haha, to jste měli slyšet ty komentáře ve škole, jestli je prý ta bábovka plesnivá, atd. :D) a až pak jsem si uvědomila, že vlastně 17. března byl St Patrick's Day. Já jako milovnice zelené a nevzpomněla jsem si, sakra!

CHI už mám doma, voní mi krásně (příteli taky moc voní, je to spíš pánská vůně, ale s těmi já nemám problém) a už jsem ho i použila - tak hebké vlásky jsem dlouho nezažila! Stálo to za to, po určité době, až ho pořádně otestuju, očekávejte recenzi.

13 komentářů

  1. juu, ta roládka :)
    jinak ten odkaz na blog tý Eddie nefunguje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, zapomněla jsem v URL pomlčku, už by to mělo jít :)

      Vymazat
  2. Paříž je prostě úžasná:)
    Jinak pěkný blog:3

    OdpovědětVymazat
  3. "Run forest run" to je dokonalý :D

    OdpovědětVymazat
  4. chi musí být super, já jsem měla biosilk a taky se mi zamlouval!

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na recenzi!!!
    www.theklms.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jé do Paříže bych taky jela hned! :) Ten nápad s barvivem v bábovce mě dostal. Živě si dokážu představit tvé spolužáky a jejich reakce :D

    OdpovědětVymazat
  7. těším se na recenzi :) na tu stránku s tričky určitě mrknu, díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)