New in #41

Poslední den před prázdninami jsem přežila a ted alou si užívat volna. I když ho moc nebude, zítra jedeme do Zlína na laser games, budu to hrát poprvé, tak snad nějak epicky neprohraju a nenechám se hned zastřelit :D Obchody mě asi nenechají chladnou, i když tam jedu zase příští týden na krajské kolo olympiády z čj, to těm nákupům asi věnuju více času. V pátek přes noc zase brigádka v Tescu a v sobotu od 4 až do večera pizzerka. Nějak se mi ta práce hrne, šetření na Paříž vypadá hoooodně slibně! A co vy, jaké máte plány na prázdniny? Maturanti, budete se už učit? Já to měla v plánu, ale jaksi to opět nevyšlo.. :D



 Obyčejný černý kardigan z Tally Weijl, secondhand, 35 Kč
Černý kardigan s bílým lemováním a super rozkošnými knoflíčky z New Yorkeru, secondhand, 35 Kč
Tento jsem na sobě už měla dnes ve škole a sklízel úspěch :)
 Dnešní balíček z shirtinator.cz, z trička jsem vážně nadšená, dnes vám ještě neukážu, co na něm mám, ale v nejbližších dnech se to dozvíte :)
Nákup v drogerii - štětec na barvení toho mého zelenáče (26 Kč), rtěnka Miss Sporty (byla ve slevě za 40 Kč) a pilník na nehty (26 Kč). Všechno z Tety.
A nakonec CHI hedvábí, které už jsem vám ukazovala. Je z Aukra a vyšlo mě na 81 Kč i s poštou. Po dvou použitích jsem nadšená!

Při pohledu na tyhle ceny a po včerejším přečtení článku u jedné super slečny mi hlavou prolétl nápad na kecací video, tak až budu schopná 15 minut mluvit na video a nebudu mít odřený nos od smrkání, tak ho natočím. A blíží se konec měsíce, tak se těšte zase na oblíbence a spotřebováno :)

35 komentářů

  1. Wow, ta rtěnka má super barvu! :) Já jsem si jí koupila za asi taky za 40 a normálně se mi rozpadla :D tak jsem zvědavá jestli Ti vydrží pohromadě :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné věci za skvělé ceny! V pátek jdu také poprvé na laser game u nás v Pardubicích taky jsem zvědavá :DDDD

    OdpovědětVymazat
  3. som zvedavá na tričko,mne by malo tiež už prísť zajtra :)

    OdpovědětVymazat
  4. super věci, sakra já už musím také navštívit sekáč! :))))
    rtěnka má perfektní odstín :)

    OdpovědětVymazat
  5. těším se na to tričko ze shirtinator :)) a CHI bych taky chtěla vyzkoušet:))

    OdpovědětVymazat
  6. tak třeba pojedem do Paříže ve stejné datum! to by bylo uplně skvělý se tam potkat, ale tak :D já se teda strašně těším, poprvé co jsem něco takového dostala sice jen na pár dní, ale vážím si toho nejvíc :)
    jinak se mi zalíbila rtěnka a svetříky jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak to by bylo luxusní, kdy že tam jedeš? My ještě nevíme, ale asi až v červenci/srpnu, ještě uvidíme :)
      Děkuju Peti!

      Vymazat
  7. Ten světřík s bílými lemy vypadá nádherně :))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. nic proti,ale nechápu proč sem dáváš oblečení jenom ze sekáče...(tvuj blog mám ,ale jinak ráda sleduju ho už docela dlouho ;) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas nechápu, co je na tom špatného? Do obchodního centra se dostanu jednou za čas, protože bydlím ve městě, kde nic takového není. Takže tady nakupuju jenom v sekáčích a když tam najdu krásné věci za pár kaček, tak jsem jenom ráda, že si to nemusím kupovat předražené v obchodě. Já chápu, že spousta lidí sekáče prostě nemůže překousnout, ale já sem ty věci budu dávat pořád, nakupuju tam ráda :) Jinak teda děkuju.

      Vymazat
    2. Sekáč je mekka módy, takže shut up.

      Vymazat
    3. nechápu, co všichni proti sekáčům mají. Dají se tam najít nejlepší kousky. Navíc když pak jdu po městě, nemá dalších 5 holek stejné triko jako já :D

      Vymazat
    4. Přesně tak! Když jsem si kupovala oblečení jenom v obchodech jako NYer, Takko, atd, tak jsem i v Kroměříži potkala holky se stejnýma věcma, a to jsem to kupovala třeba ve Zlíně nebo v Brně. Takhle když si kupuju věci v sekáči, tak už se mi to nestává, že bych potkala někoho ve stejném :)

      Vymazat
  9. laser games :D to jsem chtěla vždycky zkusit, díky HIMYM jak jinak :D užij si to!

    OdpovědětVymazat
  10. CHI mám taky a mám ho daleko raději jak Biosilk!

    OdpovědětVymazat
  11. Jé na laser game bych chtěla! :D Moc hezké úlovky, prostě nechápu jak to děláš.. :D Já jsem si dneska koupila v Deichmannu kotníkové tenisky s kovovývma hvězdičkama na boku, úplně je miluju <3 Stalo se mi už podruhé, že si komplet prohlédnu jejich nabídku na stránkách, přijedu tam a koupím si boty, které na netu nebyly a většinou se tam ani neobjeví :D A to jsem tam jela pro kabelku, kterou neměli.. nebyla bych to já, kdybych si něco neodnesla :D
    Závidím ti ty brigády, u nás je kulové :/ Brigády v Tescu jsou tu teda taky, ale až od 18, ještě si chvíli počkám. V létě snad najdu aspoň něco :) Výlet do Francie "na vlastní pěst" musí být super :) Já jedu v červnu se školou do Anglie. Je to spojeno i s výukou na univerzitě v Londýně, tak to jsem zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to se mi taky stává, že se liší nabídka na internetu a v obchodě, občas je to naprd, občas k užitku :D
      My asi pojedem přes BBB zájezdy, ale ještě uvidíme, není to zatím vůbec naplánované. Jo do Anglie mám v plánu jet další rok, druhá vysněná země :) Užij si to!

      Vymazat
  12. Ten první světr vypadá už docela použitě.. asi bych si ho nekoupila. Ale ostatní věci jsou super :)
    To CHI bych taky chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, na obou jde poznat, že jsou z druhé ruky, ale za 35Kč jsem je tam nemohla nechat. Odžmolkuju je a budou jako nové :) Tady na fotkách jsou zatím jenom vyprané.

      Vymazat
  13. já teď zkouším biosilk a už i po jednom nadšení jsem spokojená :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem zvědavá na to tričko. A rtěnka má krásnou barvu! :)

    OdpovědětVymazat
  15. aom zvedava, co na tom tricku je:)

    OdpovědětVymazat
  16. Hezký věcičky.:) Zvu tě ke mně na giveaway.:)

    OdpovědětVymazat
  17. druhý svetřík s bílým lemováním je krásný <3

    OdpovědětVymazat
  18. Ten černý svetřík s bílým lemováním jsem viděla nedávno v Gate (nebo NY ten nevím :)) za 349,-Kč! Takže ti moc závidím že ho máš za tak málo! Já jsem si ho nakonec nekoupila, neseděl mi :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ty svetříky jsou moc hezké! Já v sekáči nikdy nic pěkného nenašla:( A ta rtěnka má krásnou barvu!:) A na lasser game jsem byla asi třikrát a je to hrozná sranda!:-D užij si to!:)

    OdpovědětVymazat
  20. ty svetříky mají tolik žmolečků, to nepůsobí moc hezky, strašně onošeně. Takové věci z domu vždycky vyhazuju, ani na VV nic se žmolečkama nedávám, si říkám kdo by to kupoval :D
    a jéé tys koupila tu mou oblíbenou rtěnku! já už mám z této řady dvě, jednu tu švestkovou tmavou a ted podobný odstín co ty, neli stejný. co je to za číslo?
    laser game si užij :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo já to odžmolkuju :D
      Mně se tato líbila asi jako jediná z té řady, je to odstín 054 Read my lips :)

      Vymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Ten svetřík s bílým lemem je krásný :) Já bych si ho asi nekoupila, protože odžmolkovač nějak nevlastním :D a vím, že než bych si ho koupila tak by bylo léto :) I když s tímhle počasím....
    Do sekáčů chodím strašně ráda. Zrovna včera jsem si tam koupila asi 10 kousků oblečení za příšerně směšnou cenu :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ten druhý svetr vypadá hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  24. tak ten obyčejný černý kardigan za 35 kč tiše závidím, posledně jsem ho nutně sháněla a musela jsem do něj vrazit 400Kč, to jsem si dost vrtala koleno :D ten druhý je také moc pěkný :) ta rtěnka má krásný odstín!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)