E.l.f. eyeshadow brushes

Včerejší odpoledne a večer jsme si fakt užili! Kdo jste neviděl film Sedm (Seven), tak se určitě mrkněte, hraje tam Brad Pitt a stojí to za to. Asi o něm budu mluvit pak i v oblíbencích. Dnes jsem stihla přeložit návod k nabíječce baterií z angliny do češtiny, taková moje první placená zakázka, a taky upéct bábovku, trošku tématicky k dnešnímu St Patrick's Day - jasný, je zčásti zelená :) A protože doma mi už nějakou tu dobu leží tyto dva štětce, se kterými jsem opravdu spokojená, chci vám o nich něco povědět.


Řeč bude konkrétně o smudge brush a blending brush, oba tyto štětce jsou ze základní řady a každý mě vyšel na 39 Kč. Najdete je na stránce elfu, konkrétně TADY smudge a TADY blending. Objednávala jsem je, když na stránce probíhala akce poštovné zdarma, tyto a podobné akce najdete u elfu často, tak je někdy určitě využijte (domluvte se s pár kamarádkami a objednávka nad 400 Kč je hned!).

 Když mi přišly, byla jsem z nich trochu rozpačitá, konkrétně z toho stínovacího - kovová část nebyla k té dřevěné pořádně přilepená a upadávala. Ale nic, co by vteřinové lepidlo nespravilo, naštěstí. Taky se mi jeho štětiny zdály dost tvrdé, říkala jsem si, že s tím se přece nedá stínovat. Ale opak je pravdou :)
 Tento štětec používám k dokonalému rozblendění očních stínů. Nanesu si jeden stín přes celé víčko, pak tmavší do koutku oka a do banánku a tímto štětcem rozmažu přechody mezi oběma stíny do ztracena. Svoji práci plní opravdu dobře, za tu cenu jsem s ním opravdu spokojená.
 Smudge brush používám na obočí, k nanášení hnědého stínu. Pracuje se mi s ním lépe než se základním štětcem na stíny, protože má kratší štětinky, je lépe střižený a hlavně je užší, takže si stín na obočí nanesu snadněji a přesněji. Zkoušela jsem ho používat i na nakreslení linky a poté stín rozmazat blending brushem, taky to vypadá moc dobře.
A tady vidíte, jakou stopu dělají. Myslím, že byste poznali, čí je která stopa i bez popisků, ne? :)
Když to shrnu, jsem moc ráda, že jsem si štětce konečně pořídila, v mojí kosmetické výbavě mi dlouho chyběly a nyní už chápu, jak holky vytvářejí taková krásná líčení. Bez těchto štětců to prostě nejde :) Takže pokud váháte a chcete se v líčení posunout zase někam dál, určitě si je objednejte. Neprohloupíte. Jasně, není to Sigma, ale já nejsem profesionál a tihle šikovní pomocníci mi bohatě stačí.
9 bodů z 10 možných (za tu prvotní nejistotu a nedržící rukojet)

24 komentářů

  1. blending mám taky, pak mám ještě defining z této essentials řady a asi 3 další z gem tool řady a taky jsem s nimi moc spokojená :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Smudge brush mám aj ja,presne tento:) a používam ho na rozotretie linky,a je skvelý:) Blending vyzerá tiež fajn,vyskúšam:)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja ich mám a som spokojná tiež :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. oba dva mám taky a jsem s nimi spokojená:)) Kdyby sis chtěla počíst, tak tady je recenze http://ok-makeup.blogspot.cz/2013/03/moje-sbirka-stetcu.html#comment-form

    :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Film si určitě stáhnu..:) Jinak se štětečkama nemám vůbec žádné zkušenosti, žádné totiž nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  6. Já z té jejich základní řady mám ten základní štětec na oči. Vzala jsem ho spíš tak na zkoušku a určitě od nich koupím ještě nějaké štětce, protože mě vyhovuje a jak vidím jsou i ostatní dobrý. Tak já děkuju za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Elfíci:))) mají skvělí štětce:)))
    A ten film je boží :))
    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. S pojmem "do banánku" jsem se u líčení setkala poprvé:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když to slyšela prvně, taky mi to přišlo moc vtipné :D

      Vymazat
  9. Vypadají moc hezky.. já mám teď své, ála Sigma a jsem s nimi spokojená, takže žádný nový štětec, doufám, v horizontu několik let nebudu potřebovat :-D :-D Ale lákaly mne.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já přemýšlím nad štětci IS-MINE, tak uvidím :) od Elfu sem si je jednou chtěla objednat, ale pak mě to nějak přešlo, ani nevím proč :D

    OdpovědětVymazat
  11. No jasně že jdu na majáles, už mám i lístky!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My ještě ne, ale snad tento týden nebo spíš příští je Tom koupí :D Uvidíme se!

      Vymazat
  12. Já si chci pár štětců od Elfu nějakou dobu taky objednat :) Asi si počkam na ňákou tu akci ;)
    a Sedm je jeden z mých nejoblíbenějších filmů :)

    OdpovědětVymazat
  13. Oba vypadají moc hezky! Já mám doma už několik let dva štětce od Max Factor, které jsem dostala jednou k nákupu, a ty jsou super! A na rozmazávání mám štětec od Essence a ten je taky fajn, zvlášť na tu cenu :) Ale ráda bych si časem pořídila něco více kvalitního, zřejmě Sigmu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty štětce vypadají moc pěkně. A Sedm je jeden z nejlepších filmů! Strašně se mi líbí ten konec!

    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám blending, nejdřív jsem z něj taky nebyla moc nadšená, přišel mi moc úzký, ale nějak se s ním srovnám :).

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem ráda, že vidím ten blending brush "živě"... mám na něj zálusk takže děkuji za fotečky a já jdu objednávat :)

    OdpovědětVymazat
  17. Sedm je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, hlavně když jsem ho viděla poprvé, tak jsem z toho konce byla hotová

    OdpovědětVymazat
  18. Ja som dostala sadu od elf 10 dielnu, kde boli tieto základné štetce a po tejto skúsenosti si tie štetce neobjednám ani keby som musela. Veľké štetce na tvár ma zafarbili do červena, takže tie som odsunula a už som sa ich ani nechytila :) Ale teda nejaké štetce, tie na oči sem tam použijem, ale aj tak mám radšej svoj blending od zoevy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvář od nich nemám, tak to nemůžu posoudit. A na stíny jsem ani jiné nezkoušela, tak nemám moc co porovnávat. Věřím, že od Zoevy budou určitě lepší :)

      Vymazat
  19. Bože vypadá skvěle!!! Super článek:))

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuju za typ, jejich štětce jsem chtěla už dlouho zkusit, ale pořád jsem váhala! :)
    Děláš skvělé recenze. ;))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)