Ziaja hair nutrition conditioner

Haa, tak jsem třetí a zase postupuju do kraje! Vyhrála jsem opět poukázku na 200Kč na knížku, tak si příští týden něco vyberu. Z matiky mám dokonce 1, to je známka nad očekávání, když třídní průměr byl tak šílený. Dnes jsme měli poprvé kurzy na přípravu k TSP, dělali jsme symbolické myšlení, to mi celkem jde, ale na něco bych zaboha nepřišla, když pak vysvětlovali postup, nechápala jsem :D Ale věřím, že mi to fakt pomůže. Dnes večer je něco v plánu, jen ještě nevím, co přesně (hospůdka, vodárka u Toma doma), tak uvidíme :) Co vy, jdete někam pařit? A kdo jdete zítra dělat SCIA?


Tento balzám/kondicionér (říkejte si tomu, jak chcete) slouží pro jemné vlasy s nízkým pH, slibuje tyto 4 věci:
- urychluje regeneraci vlasů
- posilňuje jejich jemnou a oslabenou strukturu
- zvětšuje odolnost vlasů před poškozením
- zvlhčuje vlasy a zabraňuje vzniku statické elektřiny
Obsahuje komplex vitamínů A, E, F a taky provitamín B5.
 Mé vlasy jsou sice dost husté, ale zároven i jemné a poškozené. Proto jsem tento kondicionér či výživu chtěla zkusit. Co mě velmi potěšilo, je fakt, že kondicionér je bezoplachový. Stačí jej pouze vetřít do mokrých vlasů a pak už se s ním nemusíte otravovat. To já hodně ocenuji, nesnáším, když musím ve sprše čekat (jasně, mezitím si můžu oholit nohy, ale stejně).
Kdybych měla posoudit jeho účinek - vlasy regeneruje, v posledních asi 6 týdnech, co ho používám, jsem nezaznamenala žádné roztřepené konečky, ani kadeřník mě na nic neupozornil (a to on dělá, když konečky roztřepené máte!). Jestli posilnuje strukturu, to poznáte na vypadávání vlasů. Vždy, když jsem si vlasy umývala, měla jsem plný odpad vlasů. S tímto kondicionérem - nic, maximálně pár chlupů! Vzniku statické elektřiny rozhodně brání, ale je to trochu na úkor toho, že se vlasy víc mastí, alespon mám takový dojem. Ještě bych dodala, že vlasy se po něm nádherně rozčesávají - jak víte, mám ve vlasech zelený proužek, který je na všechno náchylnější a hůř se rozčesává. S tímto kondicionérem ho rozčesu jedním tahem, a to se mi ještě s žádným výrobkem na vlasy nestalo. Takže mé vlasy ho rozhodně milují :)
 Co bych ještě vyzdvihla, je jeho neodolatelná vůně. Jak už jsem říkala ve videu o lednovích oblíbencích, voní jako Hubba Bubba žvýkačky, já se jeho vůní opájím pokaždé. A nejlepší na tom je, že vůni ve vlasech cítíte ještě ráno (pokud si vlasy umýváte večer). Já ho fakt žeru ♥
 Konzistence je docela krémová, nic řídkého. Dávkování je skvělé, vyprcnu si do dlaně, kolik chci. Na mé mikádo mi stačí množství přirovnatelné k většímu lískovému oříšku. Jemně to vetřu do vlasů, zejména do konečků a nechám to tak. U hodně zatížených vlasů stejně dobrých výsledků docílíte, pokud výživu necháte 3 - 5 minut působit a pak opláchnete.
No a to by bylo asi vše, obsáhla jsem vše, co byste potřebovali vědět. Už mi jen zbývá vám povědět tu úžasnou cenu, za kterou 200 ml kondicionéru koupíte. Tadá - 52Kč. No není to úžasné? A kde ho sehnat? Na e-shopu konkrétně tady, v obchodech ve vašem městě (mrkněte na mapku, třeba ani netušíte, že i u vás ve městě se Ziaja dá sehnat).

Za mě rozhodně 10 bodů z 10 možných a pasuji ho na můj neoblíbenější Ziaja výrobek, možná i nejoblíbenější výrobek na vlasy vůbec. Malé upozornění: Ne, vážně to neříkám proto, že jsem ho dostala ke zrecenzování :) Až mi dojde, rozhodně si koupím znovu a klidně za své peníze.

22 komentářů

  1. to vypadá skvele :)) Jiinak jedničku z matiky závidím:D taky bych chtěla:D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý! Ziaju mám ráda!
    Hned bych ho brala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kondicionér vypadá skvěle! A TSPček se neboj, nakonec nejsou tak těžké. Jen musíš dávat jenom ty otázky, které opravdu víš, aby ti nestrhávali body. Tipovat se prostě nevyplácí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to nám taky říkali. Já asi nebudu vůbec odpovídat na kulturní přehled, protože tam jsou takové věci, které ví snad jen kulturní expert (neznámé filmy, osobnosti, hrůza :D).

      Vymazat
    2. Kulturní přehled to je moje silná stránka :), SCIA jsem už dělala, ale přišlo mi to celkem v pohodě, čekala jsem horší.

      Vymazat
    3. Kulturní přehled záleží na jednotlivých otázkách. Ale většinou aspoň jedna nebo dvě nejsou nějak vyloženě těžký. Každopádně nezáleží na tom, když nebudeš mít jeden oddíl vyplněnej. Mně zas vůbec nešla ta logika (už si nepamatuju, jak je to pojmenovaný) a ty tvrzení...

      Vymazat
    4. Jo, záleží na tom, jaký tam budou otázky :) No ty výroky a vyvozování z šíleně dlouhýho textu mi taky vůbec nejdou (kritické myšlení)..

      Vymazat
  4. Vypadá skvěle asi vyzkouším:))

    OdpovědětVymazat
  5. Já už nevím, co se svými vlasy dělat. Má ho kamarádka, tak si ho možná pujčím a vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
  6. scií se neboj,dají se zvládnout :) Ovšem než jsem získala percentil, jaký jsem potřebovala, tak jsem v tom nechala nemalou částku:) Ale zas je to lepší než mít jen jednu šanci a někam se nedostat, jak tomu bývá u vš s vlastními přijímačkami..hodně štěstí přeju!:)

    OdpovědětVymazat
  7. tak toto by sa na moje vlasy presne hodilo !

    OdpovědětVymazat
  8. Úplně náhodou jsem si ho zrovna dnes koupila... a asi jsem neprohloupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi fakt ne :) Pak dej vědět, jak jsi spokojená!

      Vymazat
  9. jéé to je super! hned si ho musím koupit, to by se mi fakt hodilo! :)

    OdpovědětVymazat
  10. já bych něco takového od ziaji na vlasy uvítala, protože potřebují nějak nakopnout po tom co jim dělám :D
    jinak doufám, že si večer užíváš, já jsem si zapařila minulý týden na pár týdnů dopředu, relaxuju :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je paráda, musím ho mít :D.

    OdpovědětVymazat
  12. No podle tvého popisu vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  13. No podle recenze je fakt super, ale já mám ráda bezoplachové :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, a četla jsi tohle: "Co mě velmi potěšilo, je fakt, že kondicionér je bezoplachový. Stačí jej pouze vetřít do mokrých vlasů a pak už se s ním nemusíte otravovat." ? :D

      Vymazat
    2. No to jo, ale jako myslela jsem takový ty ve spreji. Jo a k tomu videu, já vím že mluvím pomalu, ale já jsem v každym pokusu mluvila hrozně rychle a nebylo mi rozumět :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)