Head&Shoulders apple fresh

Vstávání v 10, poklidná snídaně s knihou, dlouhá sprcha. Nákup surovin na zítřejší pokus o makronky, poklidný oběd s knihou (ano, dnes jsem Paní Bovaryovou dočetla). A odpoledne potom nějaké ty věci do školy. Zkrátka takový pohodový prázdninový den :)



 Dnešní recenze na produkty Head&Shoulders bude jiná v tom, že budu popisovat dva produkty zaráz. Tak snad vás to nebude nijak nudit, budu se snažit být stručná :) Na začátek bych chtěla napsat, že produkty mi byly poskytnuty společností Procter & Gable ke zrecenzování a navíc mám pro vás další dvě sady do giveaway, která bude brzo :) Počkala jsem s tím, až sadu otestuju, protože přece vám nebudu nabízet něco, co stojí za prd, no ne?

Co slibuje výrobce? Produkt je zajímavý tím, že pro něj byla speciálně vytvořena vůně zeleného jablka, která má stejnou strukturu jako parfém, tedy 3 vrstvy. Vůně by proto měla na vlasech vydržet celý den – od umytí vlasů, po styling a běžný denní režim až do večera. Je to už vice lifestylová záležitost pro slečny, které chtějí, by jim vlasy celý den hezky voněly. Není to už pouze šampon proti lupům. Jeho účinnost v tomto směru sice zůstala zachovaná, ale pokud lupy nemáte, pokožku hlavy vám alespoň příjemně osvěží a reguluje tvorbu mazu.
Mne zaujala hlavně ta slibovaná vůně, byla jsem napnutá a zvědavá, jestli to bude pravda a jestli to doopravdy tak funguje :)
Šampon voní po jablíčkách opravdu intenzivně, ještě intenzivněji než kondicionér, což je podle mě trochu chyba, ale k tomu se dostanu. Umývám si s ním vlasy už zhruba měsíc a vidím rozdíl. Vlasy se mi tolik nemastí (umývám si je běžně jednou za 3 dny, ted bych mohla i jednou za 4 dny), jsou takové vzdušnější a více svěží.

Konzistence je klasická, ani řídká ani hustá, barva je taková mentolová zelená, moc příjemná. Jak už jsem psala, vůně je velmi intenzivní a vždy mi provoní celou koupelnu (no dobře, máme malou koupelnu, ale stejně :D).
Balzám je v nádobce s uzávěrem vespodu, což je super a u balzámů / kondicionérů tento způsob balení a dávkování upřednostnuji :) Napatlám si ho vždy po použití šamponu na celou hlavu a počkám zhruba minutku, aby měl čas zapůsobit, i když se to na obalu nepíše.

Konzistence je hustší než u šamponu, barva bílá. A ted přichází to ale. Vůně není tak intenzivní, což je podle mě chyba, mělo by to být naopak. Vůně z šamponu vám ve vlasech nevydrží tak dlouho jako vůně z balzámu, teda aspon si to myslím. Já když si vlasy umyju a vysuším, vůni cítím, to je v pořádku. I po vyžehlení ji cítím, pak ještě pár hodin je to v pohodě, ale že by byla cítit celý den, to ne. Možná je to tím, že používám sprej na žehlení vlasů, který tu vůni přebije, je to možné :)

Přesto jsem si tuto sadu moc oblíbila, příjemně mé vlasy osvěží a opravdu reguluje tvorbu mazu. Na lupy netrpím, takže to nemohu posoudit, ale Head&Shoulders obecně je na lupy borec, takže to určitě funguje :) Tuto sadu už byste měli sehnat běžně v drogériích, cena se pohybuje okolo 80Kč za jeden produkt. Dělají i větší balení, takže šampon má 400 ml místo 200 ml a balzám 360 ml místo 180 ml. Cena je potom jednou tak vysoká.
8,5 bodu z 10 možných

23 komentářů

  1. chystáš se péct makaronky? Super! Taky jsem měla v plánu je o prázdninách péct :) Aspoň to od tebe okoukám ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad bude co odkoukat, jestli se mi nepovedou, tak budu celý den hnusná na všechny :D

      Vymazat
  2. :'( chci prázdniny !!! :D
    Jinak Head&Shoulders šampony používám , ale tenhle jsem ještě neměla , takže ho určitě mamince napíšu na seznam :D přínosná recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám prázdniny až od 11. března.. :))
    Jinak tyhle šampóny krásně voní!! :))

    OdpovědětVymazat
  4. držím palce s pečením makroniek :)
    láka ma hlavne tá vôňa :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem jej koupila pro přítele a myslím, že je spokojen, mám dojem, že za pár dní půjdu koupit nový... :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. mám ho a som s nim spokojná :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá recenze, musela ti dát velkou práci :-)
    držím palce s pečením, Ani!

    OdpovědětVymazat
  8. Chtěla jsem ho zkusit, asi se po tom podívám :) Head&Shoulders jsou super šampony.

    OdpovědětVymazat
  9. Při přečtení nadpisu mě hned napadlo - Head and shoulders, knees and toes... :D Každopádně souhlasím, že ta vůně je úžasná, já teda kondicionér neměla, tak nemůžu posoudit, ale ta svěžest z těch vlásků je hned cítit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Taky jsme to ve škole zpívali v první třídě :D

      Vymazat
  10. Běžně používáme mentolový, teď jsem koupila na vyzkoušení citrónový, hezky voněl. Přítel tenhle jablečný původně chtěl taky, ale vůně byla moc intezivní, přišla mu hodně chemická.

    OdpovědětVymazat
  11. Doufám, že pokud pokus o makronky bude úspěšný, tak se podělíš.. hrozně mě to totiž taky láká :) Jinak každý píše o tomhle šamponu, to abych ho taky vyzkoušela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ještě mám takový dotaz.. jak dáváš ty čísla ke komentářům? Musím něco takového taky udělat, zvlášť kvůli giveaway:D

      Vymazat
    2. Už jsou v troubě! Musí se povést :)
      Vygooglila jsem si to, dělala jsem to podle tohoto: http://helplogger.blogspot.ro/2012/06/numbered-comments-on-threaded-comments.html

      Vymazat
    3. A jak jsem viděla na fb, povedly...musíš je pak udělat na ten náš sraz piknik! :D a děkuju, hned to zkusím.

      Vymazat
    4. Joo to není špatnej nápad! :D

      Vymazat
  12. jé, tn šampon ma doma pavel, ale teda voni jen maličko (jo maji mega koupelnu, jak my obyvak, asi se to rozleží). mě nevadí jakykoli šampon, vlasy mi umyje cokoli, nemam problem. ale pavel ma lupy a tento je pry nejvice na hovno :D lupy ma druhy den zas. používá sayos a ten je fajn, ale ja ho jednou donutila koupit tento protože byl ve slevě :D
    jinak si ted taky vstavam v 10, udelala jsem si dva dny studijni volno, ucim se na ty zitrejsi prijimacky a uz mi z toho hrabe.

    OdpovědětVymazat
  13. Mne akurát mamča dnes kúpila taký modrý Palmolive, ktorý mám strašne rada :) Ale táto značka je tiež dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  14. hezká recenze :) pár šamponů od H&S jsem měla a byla jsem vždycky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  15. mě vždycky totálně rozbije ta reklama na ně :D to je přeci jasné, že ve vlasech nevydrží celý den :) s H&S vůbec nemám zkušenost, zvláštní, přitom je to tak dostupná značka... až mi dojde šampon tak se po něm mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Už jen kvůli vůni bych do něj šla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)