Fringe braid - video

Na začátek vám všem chci popřát krásného Valentýna, pokud slavíte. My s přítelem slavíme, ale tentokrát až o den později, dnes je v Brně a udělal těžkou ústní zkoušku, šikulka můj :) Já se mořila s vypracováváním témat, jako to koneckonců říkám ve videu, a stejně nemám hotové to, co jsem dnes mít hotové chtěla. Ach jo. Už jsem neviděla tolik nových dílů seriálů, žádné nové filmy, to je děs :( Taky to tak máte, že jste "busy"? Konečně si zítra večer jdu užít, na ples gymplu, už se hrozně moc těším. Zítra uvidíte random fotky a určitě pak budou i fotky z plesu, uvidíte ty červené šaty v akci.

Chtěla jsem změnit pozadí a ta černá skřín nebyla fajn volbou, sakra. My prostě v bytě nemáme nic, před čím bych mohla točit a vynikala bych tam.. Příště se budu snažit zas najít něco jiného, tak se mnou mějte trpělivost, děkuju :) A fakt doufám, že to video je dost pochopitelné, napište mi!

9 komentářů

  1. hrozně ti to sluší, škoda že nenosím ofinu)

    OdpovědětVymazat
  2. Hned to jdu vyzkoušet :D. Já mám tedy ofinu ještě celkem krátkou, ale až bude delší, určitě mi to moc pomůže :). A taky by bylo určitě moc fajn, kdybys zase vymyslela něco s vlasama :).

    OdpovědětVymazat
  3. takovéhle copánky nosím moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hned jsem to vyzkoušela. Asi před hodinou jsem už nevěděla co s ofinou dělat tak jsem si copánek upletla, ale ten obyčejný, to blbě drží i vypadá :D Tadyto je moc fajn! S ofinou mám problémy, mám ji strašně ostříhanou a musím ji každé ráno žehlit, tohle to vyřeší :)

    OdpovědětVymazat
  5. super video :-)
    teším sa na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. posobis strasne milo, takze sa tesim na dalsie videa!:)

    OdpovědětVymazat
  7. video pochopitelné je:) copánek je krásný, taky si takový často dělám:) ať ti vyjde to zkoušení!:)

    OdpovědětVymazat
  8. taky bych si chtěla umět uplést takový jednoduchý copánek, ale jsem totálně levá :D vážně, ani cop neumím udělat na vlastních vlasech, jsem ráda, že si je vyžehlím a navlním :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)