Ziaja bubble cola shower gel

Za tři dny třikrát na poště, haha. Nějak se mi rozjelo obchodování na votočvohoz, tak mrkněte i vy, zítra nebo později budu přidávat nové věci :) Jinak nemám v podstatě nic nového, od února budu chodit na kurzy na přípravu k TSP na Masárnu a taky snad do konverzace s rodilým mluvčím. Včera jsem se bavila s klukem, co studuje obor, který chci taky studovat a jen mě v tom utvrdil. Tak si musím co nejdřív podat přihlášky. Co vy, už máte podané nebo tomu ještě dáváte čas? A co DOD, jezdíte? Já jedu v pondělí a další pátek, do Brna.


Když jsem si tento sprchový gel vybírala, měla jsem trochu rozpaky z toho, že patří do dětské řady. Ale ta vůně mě moc lákala, proto jsem mu nakonec dala šanci. Jak dobře jsem udělala! Když mi přišel balíček a otevřela jsem ho, tenhle colový krasavec provoněl celý balíček a následně i můj pokoj.

 Celá nadšená jsem ho hned otevřela a asi 5 minut čuchala tu úžasnou vůni. Moc dobře víte, že jsem na vůně ujetá, a když mi něco voní, jsem ochotná odpustit ostatní nedokonalosti. Od sprchového gelu očekávám hlavně funkčnost, tzn. dobré pěnění, abych ho nemusela použít kvantum a aby jeho vůně na pokožce aspon chvilku vydržela.
Tento sprchový gel pění dobře, nemusím si ho dávat tolik a navíc v tomto rodinném balení, které má 500 ml, mi vydrží vážně dlouho. Samozřejmě ho sprostě používám sama, i když mám podezření na mamku, že mi ho občas krade. Kdo by taky odolal :) Co se týče výdrže vůně, ta už tak slavná není. Po hodině má pokožka už vůbec nevoní.
 Dávkování probíhá klasicky jako u skoro všech sprchových gelů a krémů. Konzistence je poměrně vodová, vodovější než jsem zvyklá, proto mi zezačátku dělalo problém gel udržet v ruce, zatímco si jsem si ho patlala na nohu. Občas se mi prostě vylil z dlaně. Ale tak, já jsem nemehlo, takže to může být pouze můj problém O:-)
Na závěr zbývá dodat, že jej seženete už klasicky na stránkách ruzova10.cz, konkrétně TADY. A kolik stojí? Úžasných 69Kč, což je za takové množství cena víc než pohádková.
9 bodů z 10 možných

Ziaji děkuji za poskytnutí produktu k recenzi. Pokud by se vyskytli nějací rýpaví anonymové (přece jenom poslední recenze byly všechny velmi pochvalné), mrkněte na video Peti a už nám začněte věřit, že ty recenze píšeme podle nejlepšího vědomí a svědomí a nemusí být vždy pozitivní. Ale já za těch pár měsíců, co výrobky Ziaja používám, můžu tuto značku kosmetiky prohlásit za moji nejoblíbenější a nejlepší. Poměr cena a funkčnost je zkrátka úžasný :) A fakt mi vyhovuje skoro všechno.

36 komentářů

  1. nedokážu si představit tu vůni, ale opravdu mě jeho koupě láká :)

    OdpovědětVymazat
  2. V krámku jsem ho očuchávala a nakonec jsem si ho nevzala...tak příště ;) Jinak souhlasím s tím, že Ziaja je fajn, miluju okurkový krém a krém na oči z kozí řady (s kamarádkou tomu říkáme "koza pod oči" :D).

    OdpovědětVymazat
  3. jéé kvůli té vůni bych ho ráda zkusila! :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to musí vonět naprosto úžasně!!

    OdpovědětVymazat
  5. v pátek jedu zrovna na DOD, do Prahy na práva :) a přihlášku mám zatím podanou jen tam :D ještě musím vymyslet záchranné školy :D

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, možná Zaju vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  7. vyzerá to úžasne,tá konzistencia vyzerá naozaj dosť tekuto,takže by som s tým mala tiež menší problém :)) pri tomto som si spomenula na jeden môj zážitok,dávala som si na ruky krém,trošku som si vytlačila na ruku,zatvárala ho,potom si idem krémovať ruky,teda ten krém rozotrieť a nič :D jednoducho mi stiekol na zem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi taky stalo s jakýmsi krémem :D Nahnula jsem ruku, kde jsem ho měla vyprclý, a přitom druhou rukou zavírala uzávěr a pak jsem ho chtěla rozetřít a nebyl tam :D Na koberci bílej kopeček :D

      Vymazat
  8. v té ruce to vypadá jako hovno :DDDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš jak vodová srajda :D:D:D Taky na to koukám a připomíná mi to ne zrovna ten sprcháč.. :D

      Vymazat
    2. to jo no :D

      Vymazat
    3. Ehm jestli vam toto pripomina hovno , tak co vam bude pripominat todle ? ehm ehm :D :D http://4.bp.blogspot.com/-O3ggj8Dw3QI/T7557qfbRqI/AAAAAAAACTE/jxAY_dc6CKg/s1600/CIMG3696.jpg

      Vymazat
    4. K tomu naštěstí nikdo nic nenapsal (až do dnes :D). Tak já se snažím prostě vyfotit tu konzistenci, bohužel občas to připomíná určitě nechutné věci no :D

      Vymazat
    5. ten obrázek řeknu Vám je hnus :DD

      Vymazat
  9. vôňa coca-coly? to ma dostalo :D :D

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. nemám ráda colu,ale tohle mě tak nalákalo,že si gel nejspíš pořídim :))

    OdpovědětVymazat
  11. tyjo, "píchuť" coca cola jsem ještě neviděla. Jak ho někde potkám, tak si ho koupím :) od Zaiji mám čokoladovej sprcháč a ten voní nádherně :)
    Moninka

    OdpovědětVymazat
  12. oo ten musí vonět úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ziaja je boží! Vypadá to skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  14. vyzerá to lákavo :D
    čo je to TSP??..ak sa môžem opýtať..a čo chceš študovať??..ja si asi cez víkend budem podávať prihlášky tak ma to zaujíma :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Testy studijních předpokladů, děláš je skoro na všechny obory na Masárně :) Jsou to prostě příjmačky, akorát já k tomu "svému" oboru budu mít ještě oborové testy z frániny. A co chci studovat jsem psala o dva komentáře níže :)

      Vymazat
  15. Za tu velikost je cena naprosto parádní :).

    OdpovědětVymazat
  16. Můžu se zeptat, co bys chtěla na Masárně studovat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že jo. Dvojobor francouzština pro administrativní a hospodářskou činnost + hospodářská politika. Ten jazyk miluju a chtěla jsem dělat i něco s matikou (ekonomií), takže tohle je pro mě ideál :)

      Vymazat
    2. Téda, to zní hodně zajímavě. Budu ti držet palce a doufat, že tě na podzim někde v Brně potkám :-D

      Vymazat
    3. To jo, každej, komu to řeknu, čučí a říká, že to je zajímavé :D
      Snad ano, pokud bych se nedostala na tento obor, tak si dávám ještě na Mendlovku. Ale tam nejsou vůbec jazyky, tak tam moc nechci.. Brno to bude ale každopádně!

      Vymazat
  17. Ziaju zbožňujem :) je skvelá !! .. a sprchovaí určite vonia dokonalo !!

    OdpovědětVymazat
  18. ziaju miluju a čekám až se tahle řada dostane i do obchodů u nás, hned tam poběžím :)

    OdpovědětVymazat
  19. Sakra, musím už taky konečně něco od ziaja vyzkoušet, a toto vypadá výborně! :)

    OdpovědětVymazat
  20. tahle dětská kolekce je úžasná - mám sprcháč a šampon v jednom s "příchutí" sušenek. voní senzačně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, nad tím jsem taky uvažovala, ale nakonec vyhrála cola. Tak třeba příště O:-)

      Vymazat
  21. Tak cena je fakt skvělá a ta vůně musí být jednoduše boží! ale ta konzistence by mi asi vadila :/ :D

    OdpovědětVymazat
  22. Doufam, ze az budes studovat tady u nas v Brne, ze bude i nejaky sraz pro fanousky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to plánovala už dřív, nějaký sraz Moravaček, jen jsem něvěděla, jestli to dát ve Zlíně nebo v Brně. Tak na podzim to dáme v Brně, až (jestli) se tam dostanu :)

      Vymazat
    2. Urcite! (urcite se dostanes a urcite musi byt sraz:)) teda jestli nebude vadit, kdyz nejsem zadna blogerka:(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)