New in #37

Bože lidi, Karel a Miloš! To snad.. Z těchto dvou bude každý volit to menší zlo, což je teda Karel, ale stejně.. Dnes v práci bylo hodně co dělat, tak jsem si i vydělala, konečně mám na nákup chybějící kosmetiky (už tři dny přežívám bez pudru a odličovače, hrůza :D). Atlas mraků byl super, říkala jsem si, že bych mohla udělat podobný článek jako byl se seriály, tak s filmy, co miluju. Líbilo by se vám to? Večer plánuju Perks of being a wallflower, měli jsme sice jít pít (čti oslavit FCE), ale nevyšlo to, až příští týden.


Náhrdelník, Takko, ve slevě za 99Kč

 Náhrdelník, ebay.com, za 2$, konkrétně TADY
 Ten nejúžasnější svetřík, secondhand (Next), 130Kč
 Korálky na krk, secondhand, 30Kč
A to nejlepší nakonec, hodinky Casio, hodinky-365.cz (zítra bude článek jen o tomto e-shopu)
Všechno jsem si naprosto zamilovala a mohla bych to nosit pořád, hlavně teda druhej náhrdelník, svetr a hodinky ♥ A čím jste si udělali radost vy v poslední době? Vybrali jste si něco ve slevách? Já ještě neměla moc příležitost, do Zlína pojedu až za dlouho, do Brna ještě za dýl.

46 komentářů

  1. Já jsem si ještě nic nekoupila :) Moc pěkné náhrdelníky :)

    OdpovědětVymazat
  2. mě zaujaly oba náhrdelníky, jsem taková straka no :D

    OdpovědětVymazat
  3. Náhrdelník z Takka je krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Druhý náhrdelník je úžasný!
    A já zatím nakupovat stihla jenom maličko, moc toho tady u nás nemáme, tak doufám, že jak začnu objíždět ty větší města kvůli dnům otevřených dvěří, tak zabloudím i do obchodů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás máme jen Deichmanna a Takko, nic víc, takže taky doufám v to objíždění větších měst z důvodu DOD a nakupování ve slevách :)

      Vymazat
    2. Máme to úplně stejně. Jenom takový ten malý komplex u Tesca, kde je Deichmann, Takko, DM a podobně...

      Vymazat
  5. tie náhrdelníky sú úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s výsledky naprosto spokojená. Z těch všech kandidátů je Schwarzenberg nejlepší, s čistou minulostí.
    Náhrdelníky krásné, ten první, mm :)

    OdpovědětVymazat
  7. jestli by ti to nevadilo,tak mi prosim řekni, kohos volila :) zajímal by mě tvůj názor :) druhý náhrdelník je supr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně dlouho jsem se rozhodovala mezi Fischerovou a Dientsbierem, ale nakonec jsem volila D., přijde mi, že Fisherka se na prezidentku moc nehodí, nezvládla by to. Mě u Karla hlavně vadí, že je tak starej a že je pro euro a zavedení školného.. O Zemanovi ani nemluvím, fuj. Takový je můj názor :)

      Vymazat
    2. mně se Fischerová zamlouvala, ale pro politiku je to moc taková "éterická víla", kterou by lidé nerespektovali, i když její názory jsou mi sympatické :)

      Vymazat
    3. Jo, Zuzi, tak to jsi napsala přesně!

      Vymazat
    4. Fisherová je na politiku fakt taková moc dobrácká, což v politice bohužel dnes nejde. Dientsbier je fajn, poměrně mladý a sympatický, škoda, že nepostoupil. Já když už prezidenta z těchto, tak právě toho Zemana, sice se většině z vás hnusí, ale mně je Karel nesympatickej proto, že souhlasí s tím eurem a zavedením školného, což je děs, ale taky je i pro zvýšení DPH a pro církevní restituce a celkově se mi všichni prakticky všichni v ODS a TOP09 hnusí, poněvadž tahle vláda je asi nejhorší, co tu byla od sametové revoluce. Takže jo, Zeman není nejideálnější, o tom bez řečí, ale já prostě Schwanzenberga nesnášim. Možná jsem příliš zaujatá proti němu...ale ne, prostě on a prezident...ne, ne...

      Vymazat
    5. Jojo, škoda, že nepostoupil. Mě se to taky nelíbí to euro a školné, ještě si do té doby, než bude 2.kolo vyhledám o obou něco víc, zhlédnu nějaké diskuze nebo tak, a pak se teprve finálně rozhodnu. Chci to fakt zvolit podle méno nejlepšího vědomí a svědomí :)

      Vymazat
    6. Anni, doporučuju se moc nekoukat do novin, mně trošku vadí, že většina médií je na knížecí straně. Zeman si alespoň stojí za svým názorem. Já studuju VŠ a živí mě jen mamka + moje brigády a i tak je to těžké vyjít s penězi a proto by mi bylo proti srsti volit člověka, který má názory na školství dosti podobné Klausovi, bohužel. 14 dní je hodně času na to něco málo zjistit. Něco víc než jen opoziční smlouva=zlo. A raději se během té doby vyhýbat facebooku, tam zaručené informace nejsou.
      Měj se krásně, J.

      Vymazat
    7. Moc vás prosím, nejdřív si o všem vše zjistěte a potom se řádně zamyslete, pak (doufám) budete mluvit jinak...
      Stačí se podívat kolem, jak nekvalitní máme vysoké školy (možná teda krom MU a UK) a také jaký neuvěřitelný počet studentů je navštěvuje. Tolik lidí je na VŠ jenom proto, aby nemuselo začít platit sociální a zdravotní pojištění, se zavedeným školným by si to tito rozmyslí rychle a to je správně. A zároveň se školným se připravuje systém půjček, který nebude pro studenty nevýhodný a budou ho splácet po vystudování, až budou pracovat. Má to myšlenku, hlavu a patu, jen se chce o to trošku zajímat. V USA, Británii a v dalších zemích mají školné mnohem ale mnohem vyšší než jaké je tady navrhované, a plně ho podporují. Nejenom, že se studenti mnohem více snaži a na školy chodí pouze ti, kteří o to mají opravdu zájem, ale také mají školy o dost více prostředků, a tak jsou schopny zajistit kvalitnější profesory a lepší zázemí - což by ČR, co se týká VŠ, aktuálně velmi bodlo.
      S tím eurem to není tak jednoduché, EU má nějaké požadavky, a my už jsme holt její součástí, tak to je a rozhodně si nemůžeme dovolit vstupovat a bouřit se, to by naše ekonomika rozhodně neunesla, což si díkybohu Karel uvědomuje a sám říkal, že euro u nás bude nejdříve za 5 let, až to bude opravdu nevyhnutelné.
      Je to jenom boj mezi člověkem, jenž sympatizuje odkaz Václava Havla a člověkem, který si do svého týmu nechal přizvat normalizační komunisty...I boj mezi člověkem, který za sebou nemá jedinou korupční kauzu a člověkem, jehož před několika měsíci začalo vyšetřovat VSZ Praha kvůli privatizaci Mostecké uhelné společnosti, v čemž už byla učiněna některá zatčení z Milošova okolí. A myslím, že nebudou poslední. Takže v téhle volbě se teprve ukáže, zda to s tím bojem s korupcí myslíme skutečně vážně, nebo zda o něm jenom tlacháme a necháváme se sami oblbnout lacinými sliby, což je můj názor, který nikomu nevnucuju, jenom mě mrzí, že jsou prostě někteří zaslepení a že se najdou pořád i takoví mladí, protože mladí by to teď měli zachránit. Je jasné, že všichni důchodci budou volit někoho s komunistickou minulostí, na to už poukázaly i krajské volby. A k urážce výše na FB, díkybohu, že existuje, na FB má Zeman nějakých 5 tisíc voličů a Karel přes 40 tisíc..směšné, že. To, že vyhrály velká města, je další signál, na vesnicích žijí lidé, kteří jsou často úplně mimo reálný svět a věří tomu, že když jim někdo naslibuje více dávek, snížení daní a čehosi, že to tak bude a že to nás stát nepožene do záhuby..je to fakt asi jenom o zamyšlení.

      Vymazat
    8. První anonym: Mám podobnou situaci, živí mě jen mamka, ale stejně si všechny věci, co vyloženě nepotřebuju (oblečení, kosmetiku, občasné výlety, akce), platím sama z brigád. Takže chápu tvou situaci, až moc dobře. Jak píšeš, rozhodně se FB vyhýbat budu a noviny já nečtu, takže to je ok. Ano, je to dost dlouhá doba na to, si všechno pořádně zjistit :)
      Druhý anonym: Je vidět, že o tom hodně víš. V něčem mi ten tvůj komentář i pomohl, víc jsem se nad tím zamyslela. Zase se na to dívám jinak, s větší znalostí. Moc díky za tvůj komentář!

      Vymazat
    9. Díky za odpověd :) Já kdybych mohla, tak bych volila Karla nebo Táňu Fisherovou. I když má své mouchy, přijde mi spící kníže poctivý člověk a Fisherová je ještě poctivější, jenže je to takový dobrácký snílek, který by asi nic moc nedokázal.

      Vymazat
  8. Moje milá, ty dva náhrdelníky jsou opravdu perfektní, uplně vidím ty různé kombinace, budeš ještě větší čičina než jsi ♥
    A na ten zítřejší článek se opravdu moc těším. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. tie nahrdelniky su pekné ;) aj ostatné veci..

    OdpovědětVymazat
  10. mně se upřímně nezamlouval asi žádný kandidát. teď co koukám tak asi Karel, Zeman mi není sympatický.

    krásný hodinky, chtěla bych je ve zlaté :)

    OdpovědětVymazat
  11. Oba náhrdelníky se mi líbí. :)
    A nemyslím, že Karel by byl špatný prezident nebo nějaké zlo, ale je to věc názoru. Navíc mluvil narozdíl o Zemanovi docela hezky, což Zeman rozhodně při tiskovce neudělal.

    OdpovědětVymazat
  12. no to je děs jeden lepší než druhý fakt ze Zemana mi bylo vždycky špatně :D
    jinak casia takové neobvyklé, ale super a co ten objektiv jestě nepřišel? :)

    OdpovědětVymazat
  13. ten druhý náhrdelník ♥ strašně dlouho ho sháním a jsem neschopná si založit Pay Pal :D

    k volbám - můj kandidát nepostoupil, ale souhlasím, že Karel je menší zlo, asi dám hlas jemu

    OdpovědětVymazat
  14. Dva doláre? seriously?! nádherný je:)

    OdpovědětVymazat
  15. Jé ty náhrdelníky jsou hrozně krásný!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten druhý náhrdelník je fakt suprový :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já se ke slevám asi vůbec nedostanu :(.

    OdpovědětVymazat
  18. Na Perks of being a wallflower jsem zrovna dneska koukala, je to hezký film, ale pro mě to byl i trochu doják :D Rozhodně si pro jistotu připrav kapesník :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupodivu jsem u toho nebrečela a to já jsem DOST citlivá! Akorát ukápla slza, když Sam odjížděla, ale jinak v pohodě :)

      Vymazat
  19. No volby dopadly docela katastrofálně...Jinak ten druhý náhrdelník je nádherný. Akorát se mi nelíbí ty hodinky, jinak zbytek pěkný.

    OdpovědětVymazat
  20. Mě se ty hodinky moc líbí:)) A ten svetřík!! Já si zas myslím že by vlby měl vyhrát Karel já fakt nesnáším zemana

    OdpovědětVymazat
  21. WOW. Ten první náhrdelník mě úplně uchvátil! :O

    OdpovědětVymazat
  22. obidva nahrdelniky su super!:)

    OdpovědětVymazat
  23. Hezké náhrdelníky! :) Já myslím že oba kandidáti jsou naprd :D Mě se zamlouval Dientsbier stejně jako tobě :) ale budu volit asi Zemana, já nechci podporovat někoho kdo je v téhle šílené vládě a navíc se bojím, aby to pětileté období vůbec přežil :D vždyť je to senilní děda! A jak tady někdo tvrdí, že je pan kníže čistej, no bojím se že ne :) když sám přiznal, že dával úplatky aby získal zpátky svůj majetek, tak zase tak čistej a čestnej asi taky nebude :D navíc si myslím že v Nečasově vládě by nikdo čistej bejt nemohl. Ale dost už o politice, mě tahle otázka vždycky rozčílí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, říkám, většina lidí bude volit menší zlo. Se senilním dědou souhlasím a úplatky mi taky nejsou volný, prostě to musím pořádně promyslet. Jo, přesně, taky mě to vždycky naštve, já se doted o politiku vůbec nezajímala, ale říkala jsem si, když to je prezident, to si o tom musím něco zjistit a jít volit. A najednou se vyrojila spousta expertů, co o tom najednou í všechno, jasně. Ti mě vždycky naštvou nejvíc :D

      Vymazat
  24. tie náhrdelníky sú krásne :)) môžem sa spýtať, akú máš skúsenosť s nakupovaním cez ebay?? pretože už dlhšie uvažujem nad tým, že si tam niečo objednám, ale mám obavy a nepoznám nikoho, kto to má už vyskúšané... vopred ďakujem :))
    emmablay

    OdpovědětVymazat
  25. Hello dear!

    I like your blog<3<3<3.

    Do you want to follow each other?
    http://lovepotion-number5.blogspot.ro/

    Kisses

    OdpovědětVymazat
  26. Aničko ty jsi blázen volit Karla, jako měnší zlo. Kdyť on podporuje EU, tak strašně moc, že my jako lidé čr to nezvládneme...On je pro zvýšení daní na potraviny, za tož Zeman to chce ještě snížit, p. Kníže chce zavést školné na vysokejch, kdyť on nás akorat tak obere moc...
    POpřemýšlej, kdyt pán Kníže bude všude spát :( a není mu ani rozumět a prezident musí aspon trochu repreentovat ne.... I.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)