Hodinky-365.cz & Casio watch

V Deichmannu mají hnědé combat boots za 599Kč! Zkoušela jsem si je a jsou krásné, ale po výdaji na objektiv se mi šest stovek nechce dávat. Přitom nové botičky potřebuju, ah, musím se rozhodnout brzo. Dopoledne jsem pekla perník a neúspěšně se pokoušela udělat si nějaké nehty, dnes asi nebyl kreativní den. Jinak v zásobě nemám nic zajímavého, tak se mrkneme rovnou na hodinky Casio, které jsou předmětem mé další spolupráce, tentokrát s e-shopem www.hodinky-365.cz


Když mi před Vánoci přišel e-mail s nabídkou spolupráce se serverem hodinky-365.cz, skákala jsem radostí metr do vzduchu. Já totiž z této stránky chtěla objednat příteli hodinky na Vánoce a při té příležitosti jsem se dívala i na nějaké dámské. Tom si hodinky nakonec koupil sám a zkazil mi tak plány na skvělý dárek, ale to už bych odbočila :) Zkrátka, mohla jsem si vybrat jakékoliv hodinky do určité hodnoty a protože se mi moc líbí digitální hodinky Casio, neváhala jsem ani chvilku. Vybrala jsem si je ve stříbrné barvě, protože zlatých doplnků nemám zas tak moc a stříbrné hodinky mi přijdou lépe kombinovatelné. Najdete je TADY.

Jelikož hodinky nebyly na skladě, navíc do toho vlezly svátky, tak mi hodinky přišly až po Novém roce. Jenže takovým způsobem, že mi doručovatelka ani nehodila lístek do schránky, že si je mám vyzvednout na poště. Kdyby mi z e-shopu nenapsali, že už mám jen 3 dny na to, si je vyzvednout, ani bych o tom nevěděla. Takže za to ještě jednou moc děkuju, jen bych způsobila zbytečné problémy, kdybych si je nevyzvedla :)
Casia přišly zabalené v krabici plné zelených molitanů, aby se s nimi nic nestalo.
V krabici jsem našla i katalog dalších hodinek a tašku.
Hodinky byly v malé krabičce, byly navléknuté na molitanu a na displeji byla ochranná folie. Zkrátka, dostaly veškerý komfort, aby se nepoškodily při přepravě :)

Byla jsem z nich nesmírně nadšená (a ještě pořád jsem, mám je na ruce i když jsem doma a mám v dohledu troje hodiny, ale prostě je nosím :D), beru to ještě jako takový povánoční dárek. Určitě je uvidíte ve spoustě outfitů. Jo, tím jak mám úzké zápěstí, tak jsem si musela o dost posunout to zapínání, ale naštěsí to šlo hladce. Taky jsem chvíli koumala, jak si mám změnit čas a datum, ale přišla jsem na to bez návodu a rychle. Hodinky disponují funkcí alarmu a stopek, což se někdy taky může hodit. Displej si můžete podsvítit, to se hodí asi nejvíc ze všech funkcí.
Jsou to moje první hodinky asi od 5.třídy, kdy jsem nějaké měla na ruce naposledy. První den to byl nezvyk, ale dnes je mám třetí den a už jsem si zvykla dívat se na ně a ne na mobil, když chci vědět, kolik je hodin :)

Pro ty z vás, co je hodinky zaujaly, e-shop hodinky-365.cz má vskutku veliký výběr z hodinek dámských, pánských, unisexových (což jsou i tyhle, důkazem může být můj přítel, který mi je strašně závidí a chce je půjčovat :D) i dětských. Ceny se pohybují od nějakých 300Kč za ty nejlevnější až po luxusní hodinky za cenu přesahující 20000Kč, ale to není nic pro nás, chudé studenty, že. Co se týče dopravy, při platbě předem 69Kč, na dobírku 99Kč. Posílají i na Slovensko, za 149Kč. Vy, co jste z větších měst (Praha, Brno, Ostrava, i další) si je můžete vyzvednout osobně prostřednictvím tzv. uloženky. Tím, že balík odesílají jako obchodní, přijde vám na druhý pracovní den.
Kdybych měla hodnotit e-shop samotný, vše mají hezky uspořádané, rozdělené do několika kategorií podle druhu, značky nebo ceny. Často mají různé akce - např. druhé hodinky při nákupu nad 1000Kč zdarma, nebo soutěže. Nemůžu jinak než dát 10 bodů z 10 možných.

Na závěr bych chtěla dodat, že i když mi hodinky byly poskytnuty zadarmo ke zrecenzování, tento článek jsem psala čistě podle sebe a jeho vyznění není ovlivněno spoluprací, jsou to pouze mé názory a zkušenosti.

24 komentářů

  1. tak ty hodinky ti závidím, já si totiž na tyhle casio dělám zálusk už dost dlouho, jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, takové by se mi hodily. A do těch bot bych šla! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jsou skvělé, já mám tu klasickou malou verzi a jsem s nima nadmíru spokojená!
    jo přesně dneska jsemš la do deichmannu, tak úžasné a docela kvalitní oxfordky za pár korun a já jsem zrovna utratila další peníze za objektiv, musím si počkat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem, i ty malinké jsou boží!
      Měli tam plno krásných bot, moc zvažuju tu jejich akci na 2 zlevněné páry - ten levnější za polovic :P Už se na ten objektiv těším, měl by mi dojít zítra nebo v úterý, uááá ♥

      Vymazat
  4. Jsou moc pěkné! U nás v rodině jsou Casia naprostou jedničkou :) taťka i mamka mají Casio hodinky už snad sto let :D

    OdpovědětVymazat
  5. taky o nich furt přemýšlím, ale ty výdaje, co teďka budou bohužel nenasvědčují tomu, že je v dohledné době uvidím na své ruce :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovědětVymazat
  7. já je chci taky, ale ve zlaté <33

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají výborně! Já bych si také chtěla pořídit nějaké Casio hodinky, tak snad se k tomu někdy dostanu a konečně je objednám :) Jinak já mám doma dvoje hodinky a ani jedny nemůžu nosit- mají totiž kožený pásek, ze kterého se mi dělá vyrážka :(

    OdpovědětVymazat
  9. jé, tak vůbec ti nezávidím žejo :DDD

    OdpovědětVymazat
  10. jsou super! také mám odtud hodinky a spokojenost :))

    OdpovědětVymazat
  11. Fakt už si připadám divně, že těmhle jsem nikdy moc nepřišla na chuť, přitom je každý miluje.
    Každopádně, hlavně že jsi spokojená, tak ať slouží! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já rozhodně volím pro boty ! :-D Hodinky vypadají skvěle ! A dokonce ti i bezvadně sedí na té ruce ! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Bože, ty jsou nádherné!! Neodolala jsem, a musela jsem si je objednat taky.. už dlouho jsem po takových hodinkách toužila, a teď jsem je uviděla tady v perfektní formě.. prostě jsem je musela mít :D Tak doufám, že mi přijdou brzy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jsou! Doufám, že budeš spokojená. Řekla bych, že jsou i dost kvalitní, takže něco vydrží :)

      Vymazat
  14. Já nedám na Casio dopustit, už mám dvoje. Vždy kupuju přes tento shop http://www.brawat.cz/casio-hodinky/, mají dobré ceny.

    OdpovědětVymazat
  15. Jo! Tyto hodinky jsem měla už někdy v 15letech a pořád fungují! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ty sou dobře retro, ale sou spíš pánské ne? By mě zajímalo jak tyhe eshopy dělají objednávky třeba z Ameriky, jestli používají třeba takové logistické firmy. Jako větší objednávku třeba na hodinky a nebo jiné zboží, i když většina se vyrábí a dováží z Číny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou unisexové, ale jasně, někomu můžou připadat více pánské. Já je mám dodnes moc ráda a pořád je občas nosím, když se mi to hodí k outfitu :) S těmi objednávkami netuším, ale také by mě to docela zajímalo.

      Vymazat
  17. Můj styl to úplně není, ale tak hlavní je, že se líbí tobě :-) . Já si taky zrovna vybírám hodinky a docela se mi líbí jedny z těchto https://www.beny.cz/magazin/novinky-franck-muller-wphh-2023--96.html . Hodinky nestojí zrovna pár korun a nechci si kupovat za rok jiné, tak nechci výběr uspěchat :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)