DIY braided bracelet

Den popravy aneb moje ústní maturita má nyní známý termín, 20.května. Měla bych začít něco pořádného dělat! :D Co vy, maturanti, už to víte přesně? Jinak se dnes nic zvláštního neudálo, pár pěkných známek, naštvání se v knihovně nad tím, že tam je všechno z povinné četby půjčené. Zítra konečně nemám doučování, tak plánuju natočit video, možná i dvě :)
The day of execution = my oral maturita exam will be on 20th May. I should start to actually do something! :D What about you, people who pass their maturita exam, do you know your day D? Today I got some pretty nice notes, I got pissed off at library because of the fact that all books I wanted to read weren't there. Tomorrow I finally don't have my tutoring so I'm planning to make a video or two :)


 Dnes vám chci ukázat náramek, který jsem si vyrobila. Potřebujete k tomu jen pár korálků a kus provázku/kůže/bavlnky. Provázek nastříhejte na tři stejně dlouhé kousky.
 Udělejte si uzlík nebo copánek. Pak začněte plést klasický copánek, přičemž vždycky přidejte na jednu část provázku korálek a zbylými dvěma ho obpleťte - prostě pletete klasický copánek, akorát vždycky přidáte korálek, je to vážně jednoduché a zvládne to každý. Hlavně to dobře držte a utahujte - pomůže třeba připevnění na koleno pomocí sichrhajsky nebo přilepení na stůl pomocí izolepy, prostě ať vám to drží :)
Nakonec udělejte uzlík nebo copánek i na konci, přidejte zapínání a máte hotovo, Je to jednoduché a vypadá to skvěle :) 

33 komentářů

  1. ještě že mám k maturitě přečteno 31 knih z 20 a tím to nekončí a máme ve městě přes 20 knihoven. :D a ne, já svůj termín ještě neznám, ale proč den popravy? já se toho dne nemohu dočkat, těším se až jim tam vše vypočítám, fyziku vysvětlím, chemii napíšu vzorečky a už do té školy nevkročím :D už aby to bylo, já chci pryč z gymplu a ten tvůj "den popravy", jak mu přezdíváš, bude mým oblíbeným dnem. juhuuu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi sem trochu divná ale, protože mě zatím nikdo nepochopil :D

      Vymazat
    2. >.< Ty mě naprosto děsíš svým přístupem. Já to samozřejmě nemyslím nijak vážně, je to jen takové obrazné pojmenování. Už se těším, až to budu mít za sebou a ty se těšíš přímo na ten den, ach jo :D Někdy to fakt nechápu, že jsme tak jiné a takové kamarádky!

      Vymazat
  2. No, pamatuju si jak bylo mě když jsem se dozvěděla loni své datum "popravy"... no poprava se nekonala a já jsem letos na VŠ a stokrát raději bych znovu maturovala :) a kdy máte maturák? doufám, že sem přihodíš foto v šatičkách, mimochodem, jestli ještě sháníš, já ty své prodávám.. info u mě na blogu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám v její nekonání, samozřejmě. U nás nic jako maturák není, my si užili stužkovák a to je vše, pokud nějaký maturák bude, tak rozhodně ne v šatech, ale chlastačka někde na chatě :)

      Vymazat
  3. Den popravy, haha:D Já si na něj naštěstí ještě počkám. Ale už ji mít za sebou a užívat těch dlouhých prázdnin před nastoupením na vysokou!
    Jinak náramek je hezký :) Opravdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náramek pošlu nejspíš zítra, omluvám se že to tak trvá:/:)

      Vymazat
    2. Je fajn to už vědět. Jo, přesně, na ty mega dlouhý prázdniny se hrozně moc těším :) Děkuju a děkuju za zprávu o náramku, já už se na něj hrozně moc těším, proto otravuju :D

      Vymazat
  4. prej blíží:D já mam zejtra nejtěžší zkoušku a ještě jsem nezačala, tak nevim, co s tou maturou všichni plašíte...to bude pohoda...a stejně se budeš chtít vrátit na střední

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a náramek pěknej=) jsem nevěděla, že jsou až tak jednoduchý=)

      Vymazat
    2. Jejej, prokrastinace. Tak držím palce, to zvládneš! To víš, doposud to je pro mě největší zkouška, tak plaším. Až budu na VŠ, asi budu mluvit zase jinak :) A děkuju, opravdu jsou jednoduché!

      Vymazat
  5. Ježiš,úplně se stydím, že si ztěžuju :D!A naprosto tě lituju, to mi věř :D. Maturity se bojím, protože si myslím, že se nemám šanci naučit všechno :D. Ale budu ti držet palce!! Zase nadruhou stranu si stačí říct, že na 4 to dá snad každý :D.
    Gossipky mám dokoukaný, ale koukám na ně znovu, abych se utvrdila v tom, že jejich volba, že GG bude Dan, byla špatná, protože to absolutně nesedí :D. Ale chtělo by to další série :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se asi nikdy nenaučíš všechno, ale kolik lidí to dalo naprosto bez přípravy :) Já se na to zas nevyprdnu, ale rozhodně se nebudu učit všechno, ono to třeba u mojí maturity ani nejde - anglina a fránina školní, kecáš 15 minut na jedno téma. To se nedá naučit nazpamět, že :)
      Jo Dan mi tam taky nesedí.. Právě po maturitě na to hodlám začít koukat znovu!

      Vymazat
  6. Vypadá to krásně! Mám tvoje DIY moc ráda, vždycky máš originální a jednoduché tipy... ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten náramok je krásny, určite to vyskúšam :-))

    OdpovědětVymazat
  8. juu ten je krásnej <3, jsi šikovná)

    OdpovědětVymazat
  9. na VŠ budeš mít maturitu každej semestr a ze všech předmětů :D
    hmm..když si vzpomenu jaký bobky sem měla před maturitou tenkrát já :D ale pak mi přišlo, že je to jak kdyby sis s učitelem "u kafe povídala" (nebo aspoň tak jsem to měla já), ty ostatní zkoušející jsem skoro neregistrovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to budou jiný stresy, ale doposud to je moje největší zkouška, stresuje každej :D Ještě my maturujeme čt, pá a po a já jsem zrovna mezi posledníma v pondělí. Víš co, každej ožralej o víkendu, že už to má a my budem posraní.. Bože :D Taky doufám, že se zařadím k těm, komu to pak bude připadat jako fraška a "povídání u kafíčka" !

      Vymazat
    2. kdybys viděla jak se mi klepala ruka, když jsem si tahala první otázku :D ale jak začneš tak to z tebe ta nervozita spadne a už si jen řikáš "pche na čtyřku to při nejhoršim tutově dám" ;) :D
      já maturovala v pátek odpo úplně poslední a na jednu stranu bylo dobrý, že většina učitelů ti skoro všechno odkejvala a většinu tristních výkonů už měli za sebou, takže člověk pak nakonec na tom nebyl tak hrozně..u nás nejvíc vyhazovali ze začátku ;)

      Vymazat
    3. To věřím, taky budu jako ratlík! A taky doufám v to, že mi to všechno "odkejvou" :)

      Vymazat
  10. Já ještě nevím, kdy to bude přesně, ale myslím, že už bych to vědět měla :D Máme to napsaný na stránkách školy ale já se nemůžu odhodlat kliknout!!! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ježiš ty nadeláš a přitom budeš mít samé jedničky z maturity :P ;-).
    Myslím, že v předstihu už se pilně připravuješ :).

    Náramek se ti povedl :), si mos šikovná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž bych měla samý! Ale na to stejně pak nikdo nehledí, za kolik jsi to udělala :) Jediný, co k maturitě dělám je to, co děláme ve škole, a taky čtu knížky. Nic víc :D

      Vymazat
  12. Termíny. Ty jsou nejhorší. A o knížkách k maturitní četbě ani nemluvím... Mám jich zatím jen 6 a do knihovny jsem radši ještě nešla. Přesně toho se bojím.. :D:/

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný náramek :) Jinak mě maturita čeká příští rok, ale už teď mě to děsí :D

    OdpovědětVymazat
  14. Jejdaa co já bych za maturitu dala..moje hystologie, anatomie a emryologie je mnohem mnohem těžší to mi věř!;D:) Barun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. embryologie...B.

      Vymazat
    2. Jo tak tomu fakt věřím, obdivuju všechny lidi, co mají hlavu na medicínu, mě by tam vzali bez příjmaček, ale neudržela bych se ani za nic, pro mě tyhle přírodní vědy vůůbec nejsou :D

      Vymazat
  15. u nás budeme radi ak vobec budeme mat 13.3 písomné maturity ak nebudu ucitelia strajkovat a uste v máji v nedohladnom termíne a ucit som sa nezacala nic :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)