Violet snowy nails

Uf. Dnešní den chci vymazat. Ráno jsem si říkala, že bych do té školy nešla? Taky jsem tak měla udělat. Písemka z filmů mě pekelně nasrala, protože vlastně nebyla z filmů, ale z života a díla Járy Cimrmana, kterej sakra ani neexistoval.. Ten stejný učitel mě pak nasral i další hodinu, takže dneska na mě vážně vůbec nikdo nemluvte :D Náladu jsem si jakž takž spravila domácí horkou čokoládou, ale učení na zítřek mi k tomu moc nepřidalo. Ach jo. Ale potěšil mě jeden příchozí balíček, obsah uvidíte brzo :)


Dnešní sněhová vánice mě dostala do takové nálady, že jsem konečně měla chut na tvoření nehtů! Napřed jsem si vytvořila fialové ombré, které pozná opravdu jenom zkušené oko, pak mě napadlo přidat vločky. Ty velké jsou udělala bílým striperem (lak se štětečkem na zdobení), ty malinké zdobičkou na nehty (dotting tool).

 Lak je fialový od Rimmelu, odstín 610 Pompous, ten už jsem vám ukazovala TADY.


A důkaz, že to mám i na pravé ruce a nevypadá to tak odlišně, jako jindy :D Tak co, jak se vám líbí? Jsou takové trochu až kýčovité, asi mi nevydrží víc než 3 dny, než mě omrzí, ale prostě jsem měla náladu na to, si je udělat.

Mimochodem, všimla jsem si, že videa se u vás těší nejmenší oblibě, vždycky mají nejméně komentářů. Nebaví vás to? Je to zbytečné je dál natáčet? Mě to zrovna začalo strašně moc bavit totiž, tak mi prosím napište svůj názor :)

A dotazy směřujte na formspring.

31 komentářů

  1. vypadá to perfektně, ale já bych s tím neměla trpělivost :) jsem ráda že zvládám nalakovat jednou barvou :D .... Jsi šikula

    OdpovědětVymazat
  2. krásne nechty.. :) a vo videach by si mala pokracovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jsou úžasný!

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna včera jsem si projížděla většinu tvých videí :-) Takže za mě ano :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty nehty máš moc hezké, obzvlášť fialová barva u mě vede! ;-)

      Vymazat
    2. Děkuju mockrát, vážím si toho, že si někdo všimne té otázky, co je až na konci článku :) Asi většina lidí na to video jenom mrkne a nic nenapíše no, protože jinak na youtube mám dost zhlédnutí mi přijde.

      Vymazat
  5. Chtěla jsem Ti k videu zrovna napsat komentář. Viděla jsem ho už sice včera, nicméně neokomentovala jsem ho. Musím uznat, že tohle bylo první video, které jsem nestopla po dvaceti vteřinách a dodívala se až do konce. Opravdu se zlepšuješ a konečně už na mě nepůsobíš jako "uspávač hadů".:DDD Myslím, že jsi na dobré cestě, takže za mě určitě nekonči! :D
    Teď nevím, jestli jsi to psala v minulém článku, ale ptala ses čtenářů, jestli máme nějaký nápad na videa. Tak určitě udělej vánoční TAG! Konkrétně ten s těmi otázkami, co dělala Petra. To by bylo skvělý podívat se na video i v Tvým podání. :) Ale jestli nechceš, tak stačí kterýkoliv jiný výnoční tag. Myslím, že by se to teď před Vánoci určitě hodilo! :)
    Měj se krásně, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsi ty! To mě mc potěšilo, jsem ráda, že se zlepšuju :) A na TAG od Petry už jsem se dívala a moc se mi ty otázky líbí, takže ten určitě dělat budu, díky za připomenutí :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Peti, od tebe mě to tak zahřálo u srdíčka! Děkuju moc, já si říkala, že to je strašně neobvyklý s tou fialovou barvou, ale v konečném výsledku se mi to zalíbilo :)

      Vymazat
    2. Já jen souhlasím. A přeji Ti ať je zítřek lepší :-*

      Vymazat
  7. Popravdě - videa mě baví nejvíce. Nemám moc ráda randomy a fotky outfitů - takže videa určitě nerušit!

    Lil

    OdpovědětVymazat
  8. teprve s prvním sněhem na mě jde vánoční nálada. takže inspirace na vánoční nehty se hodí:) i když je fialové asi dělat nebudu. musela bych do rossmana nebo dmka,coz se mi ted nehodí:D protože bych neutrácela za dárky, ale za kosmetiku:D
    a k těm videím, doufám, že budes točit dál. Je vidět, že se zlepsujes:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nesmím taky za nic utrácet, zařekla jsem se, že do Vánoc pro sebe nic! Ale zítra to asi poruším, budu mít za sebou FCE zkoušku a to je třeba se odměnit :D
      Děkuju moc :)

      Vymazat
  9. Nádherné nehtíky!♥ Muselo to dát spoustu práce :O
    A videa neruš! Jestli tě to baví, tak je toč dál, jsou skvělý :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. dobrý nápad :) jsi šikovná, já nikdy nic nedokážu vytvořit

    OdpovědětVymazat
  11. nehty se mi vubec nelíbí...ale dneska jsem měla podobně úspěšněj den!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Nehty jsou roztomilý :-) Videa neruš, ráda na ně koukám. Jen někdy prostě není co komentovat :-D

    OdpovědětVymazat
  13. ty nehty jsou úžasný.. moc se ti povedly ..já jsem ráda když si namaluju konečky a když moc nepřetáhnu :))

    OdpovědětVymazat
  14. Jéééé zrovna mám nalakovaný fialový lak, takže zkusím bílým udělat to samé :) snad nevadí :) je to skvělá inspirace a líbí se mi to .)

    OdpovědětVymazat
  15. ty nehty jsou úžasný, já bych nic takového nevytvořila jsi vážně dobrá!
    já jsem včera byla vrcholně nasraná když nás celou třídu totálně buzeroval učitel informatiky a dal nám všem trojky z IT a ještě nám do očí tvrdil, že lžeme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Peti a taky tě upřímně lituju, někteří učitelé jsou vážně svině, to se jinak nedá říct.. :/

      Vymazat
  16. jéé, jak děláš domácí horkou čokoládu? to bych chtěla umět. vždy si doma dělám jen ty náhražky ze sáčku, ale to jsou pěkné sračky.

    OdpovědětVymazat
  17. dokonalé :)
    PS: Zvu tě na svojí první GA!:)

    OdpovědětVymazat
  18. moc pěkný, opět se Ti to povedlo! :) napadlo mě něco podobného v takovém "zimním" duchu, jen musím sehnat zdobící štěteček :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)