Ziaja eyecream

Ahojda, jak se máte? Já skvěle, fráninu jsem zvládla výborně, dokonce mě dnes i bavila konverzace. Akorát v češtině jsme tři hodiny poslouchali různé soundtracky z filmů, taková ztráta času celkem.. Jinak mi přišly cvočky z ebaye, tak se o víkendu možná do něčeho pustím, pokud nebudu po stužkáči moc unavená :D Všechno už je doladěno, všichni se těší, snad se nic nepokazí. Mimochodem, pokud se zadaří, tak budu mít tenhle účes. Snad to zvládnu :)


Dnes bude řeč o očním krému od značky Ziaja. Byl mi poskytnut PR oddělením firmy k vyzkoušení, můj názor je samozřejmě subjektivní a ničím neovlivněný :) Říkala jsem si, že krém na oči jsem snad nikdy neměla, tak zase vyzkouším něco nového. Navíc kozí řada se mi podle názorů ostatních zdá hodně kvalitní, tak jsem si vzala krém právě z této řady. 

 Krém byl zabalený v krásné stříbrné krabičce, ta byla zabalená ještě ve folii s lístečkem s instrukcemi k používání a složením. Po vybalení na mě čekala elegantní podlouhá tubička se samotným krémem.

 Krém není nijak výrazně parfémovaný, klasická krémová vůně, nic spešl. Konzistence super, ani řídká, ani hustá. Jelikož se jedná o krém pod oči, stačí opravdu malé množství. To si rozetřu pod oči každé ráno a během toho, než se nasnídám, mi krém krásně vsákne, takže pak můžu bez obav nanášet korektor, atd. Co se týče účinků, vidím malinké zlepšení mých všudypřítomných kruhů pod očima, ne že by zmizely úplně, to rozhodně ne, ale prostě cítím, že už nejsou tak výrazné. Vrásky pod očima ještě nemám, takže účinky na ně nemohu zhodnotit. Ale říkám si, že to je i fajn prevence jejich vzniku, tak třeba se za 5-10 let ozvu, jak to pomohlo :D Haha, pokud budu ještě blogovat!
Každopádně, konečný verdikt je 9 bodů z 10 možných. Kvůli těm vráskám. Ale věřím, že i těm je nápomocný :) Já jsem moc spokojená a děkuji Ziaje!

14 komentářů

  1. Též jsem ho měla a ráda jsem ho používala, pěkně hydratoval oční okolí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvěle napsaná recenze, Dazz. :) Já jsem se zrovna namazala tím klasickým nočním pleťovým. Ziaju mám prostě ráda, na to nejde napsat negativní recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Anetko! Ziaja je asi zatím nejlepší značka, se kterou jsem kdy měla co dočinění. Většina mých recenzí se pohybuje okolo 7-10 bodů :)

      Vymazat
    2. Souhlasím, i u mě patří mezi ty nejlepší. :)

      Vymazat
  3. Taky jsem nikdy žádný krém na oči nezkoušela a tomuhle bych věřila :).

    OdpovědětVymazat
  4. souhlasím. Skvělá recenze a hezky se čte :)
    Pokud budu mít příležitost, pokusím se vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na oční krém mám ještě spoustu času, ale určitě tenhle bude účinný. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zvu tě na GIVEAWAY!!!

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/2012/11/giveaway-stylove-nausnice.html

    OdpovědětVymazat
  7. Možná někdy zkusím.. ač jsem k Ziaje maličko skeptik :D:)

    OdpovědětVymazat
  8. love your blog! It's so nice!!! I follow you!
    Pass to my blog and if it likes you follow me too, I will be so glad :D
    kisses
    http://francescagiusti.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. na túto značku som počula samé chvály, takže niečo určite vyskúšam.

    OdpovědětVymazat
  10. aj ja som ho mala, ale asi mi do zivota nic nedal .D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)