Pompous nails

Dnes to bude o nehtech a já doufám, že budu mít nějaké fotky z Brna, jinak nemám materiál na články. Ale snad jo, chci vyfotit i outfit a snad bude new in :) Dnes vám ukážu nehty, které mám už čtvrtý den a stále perfektně drží. Holt lak od Rimmelu byla asi dobrá koupě :)


 Napřed taková kratší recenze na samotný lak Pompous odstín č.610 od Rimmelu - má plochý a široký štěteček, takže se lakoval dobře, ovšem pro dívky s úzkými nehty to asi bude utrpení. Ovšem pro mé dlouhé nehty naprosto vyhovující, pár tahů a mám to :) V jedné vrstvě kryl tak normálně, samozřejmě byly potřeba dvě. Schnul celkem rychle, ale za 60s to fakt nečekejte. Použila jsem ještě kapky pro rychlé schnutí od Essence a tak do 5 minut jsem mohla s rukama dělat, co jsem chtěla. Barva je to nádherná podzimní, tmavě fialovýmá s drobným shimmerem - červené a modré třpytečky. Co se týče výdrže, zatím čtyři dny bez odloupnutí jediného kousku, takže za mě úžasný lak, který se vyrovná Essie, na který je recenze tady.




 No a protože je sice krásný, ale mě nikdy nebaví mít jenom jednu barvu na nehtech, přidala jsem si na prsteníček třpytivý lak od Golden Rose. Pěkně to nehty prozářilo :)
A tady můžete vidět i ty třpytky ve fialovém laku, takové fakt pidi, ale na sluníčku hrají pěkně barvami.

16 komentářů

  1. Ahoj, možná hloupý dotaz, ale jak to děláš, že ty nehty nemáš do obloučku, ale rovné. Jaké nůžky používáš? :) Díky, Lucka.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není hloupý :) Mě osobně teda ty nehty tak rostou, takže s nima více méně nemusím dělat nic, abych je měla do rovna. Ale zapilovat si ji do tohoto tvaru může každý, když to budeš pilovat často, tak si na to nehty třeba zvyknou a taky ti tak budou poslušně růst :) A nůžky nepoužívám, mým pomocníkem jsou kleštičky - což by také mohlo leccos vysvětlovat, protože kleštičky stříhají do rovna :) Snad jsem pomohla.

      Vymazat
    2. zahod nůžky, kup si pilník :) nehet zapiluješ do jakéhokoli tvaru.

      Vymazat
  2. ty jsou moc pěkné:) já furt lakuju,takže tento týden budu mít asi tak nejmíň 2 posty s nehtama :D

    OdpovědětVymazat
  3. super barva :) mám podobný lak od Catrice a je taky skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám taky jeden tmavěfialový od rimmelu a je úžasný barva, shimmer i krytí prostě jednička :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvelá farba :)) taký by sa mi naozaj veľmi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá moc hezky, musím taky nějaký od rimmelu vyzkoušet :).

    OdpovědětVymazat
  7. barva je to hezká :) a líbí se mi, že je prsteníček jiný. když chodím jednou za měsíc na nehty, tak si taky nechávám udělat prsteníček jiný, mám většinou francii a prsteníček, tam mám třea kamínek nebo třpytivou linku... momentálně už mám ale nehty udělané na stužkáč a mám černou francii, černé konečky, a na každém prstu zlatou třpytivou linku napřechodu nehtu a té černé. černé jsem se bála, ale jen na konečcích to nevypadá zle . hlavně se to hodí na ten stužkáč no :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, tobě se líbí mé nehty, drsně! Už máš na stužkáč jo? To já si budu dělat až den předtím že, budu mít zlato-modré, protože budu mít zlaté šaty a modré lodičky (jo, nakonec je to úplně jinak :D). Černé konce musí vypadat skvěle, pak mi je musíš vyfotit :)

      Vymazat
  8. Jo, Rimmel se mi taky osvědčil. A ještě laky Yves Rocher:-)

    OdpovědětVymazat
  9. skvělá barva :)
    moc se mi líbí tvé ruce :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle barva je vážně moc pěkná a ten další třpytivý lak mám taky a taky ho často dávám na prsteníček, je super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)